Prampol Soft Line, Style, Solam

Mrs. S
22.1.16 12:59

Prampol Soft Line, Style, Solam

Máte zkušenost s těmito kočárky? Moc se nám líbí a i když původně jsme chtěli bazarový tak jsme se zamilovali do téhle značky především do Prampol Soft Line, přemýšlíme že by jsme jej koupili ale chtěla by jsem na něj recenze. Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
289
22.1.16 13:28

Tady ty jsem taky mela mezi favority, akorat, jsem pak zacala zkoumat velikost, a chtela jsem vetsi jak korbu, tak hlavne sportak. Protoze v nem mimco bude delsi dobu nez v korbicce.

Svagrova ma od Prampolu sportovni verzi Gazelle. A ta je super, jezdi krasne, dokonce je polohovaci, takze kdyz jsem jela na navstevu a nebrala kocar tak mi mala v 5m spala v ni. Takze si myslim, ze i ty jejich kombinace budou super na jezdeni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
22.1.16 13:46

@SSophia Mě korbička 81-84cm příjde dost velká, měli jsme to tak i u prvního(korba 86cm), malý byl dost dlouhý i buclatý a vešel se tam i v roku a v 8měsících i s v kombinéze a bránkovém fusaku. Jinak můžu se zeptat co máte za kočárek?

• Citovat
  • Upravit
408
22.1.16 14:02

Já mám tedy jen prampol gazelle sporťák a jsem s ním nadmíru spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
289
22.1.16 14:55

@Mrs.S No jo, vyrobci uvadeji tolik, ale kdyz jdes do obchodu a premeris si tu korbu, tak to dela od 5-10cm jak ktery vyrobce. A slo mi hlavne o ten sportak, kdyz jsem kupovala kombinaci, pac hodne kocaru ma sportak o dva centaky vetsi, a to teda moc dobre neni.
Mam Bexu Line Black. A nemuzu si ji vynachvalit. Na jare davam sportovni verzi. Mala ma 7m, do korbicky se vleze s fusakem a jeste ma rezervu.

Ale ten prampol taky vypada krasne, jak rikam byl to muj favorit hodne dlouho. :srdce:

Pak jsem se jeste divala v podobne cenove kategorii na Nestro: Grey Line, Hornet Black Line

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
15.2.16 11:09

@Mrs. S
Ahoj.Jsme na tom úplně stejně. Mám taky tyhle favority na kočárek. :palec: Prampol Solam a Prampol Style-do tohohle jsem se přímo zamilovala.Co jsem tak četla na tyhle kočárky recenze tak jsou maminy moc spokojený. U mě je problém, že se mi málo který líbí ale tyhle mě nadchly.Ale vede mi teda Style :dance: :lol: I ty barvy…nádhera. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.16 23:24

kočárek prampol solam jeans

Dobrý den,
máte zkušenosti s tímto typem? Jak je či není poruchový? kolečka apod. Popř. máte nějaké foto trojkombinace?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
5.8.16 10:30

Prampol soft line03

My máme a zatim super, až na to že malinko vrže :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
11.9.16 13:11

Ahoj taky mám prampol solam soft line a je super. Dneska jsem dávala sportovní verzi a malej má 9 měsíců. Ještě by mohl klidně v hluboké korbě být ale už je moc zvědavej. :lol:
Je pravda že trochu vrže ale jinak :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.16 14:27

sportovní verze Soft line

Chtěla jsem se zeptat jak jste spokojeny s tou sportovní verzí. Já jsem strašně zklamana. Ta stříška je divna přijde mi látka krátká normálně odstava ze tam na malého fučí. A přijde mi i nějaká uzka když tam dam fusak tak je tam malý strašně natlaceny a vůbec se mu tam nelibi. Korbička byla tak super propracovaná a s tim sportakem se nemůžu sžít. Máte to taky tak? Nebo to mam tak blbe jenom ja?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
31.10.16 21:46
@Marijanka10 píše:
Chtěla jsem se zeptat jak jste spokojeny s tou sportovní verzí. Já jsem strašně zklamana. Ta stříška je divna přijde mi látka krátká normálně odstava ze tam na malého fučí. A přijde mi i nějaká uzka když tam dam fusak tak je tam malý strašně natlaceny a vůbec se mu tam nelibi. Korbička byla tak super propracovaná a s tim sportakem se nemůžu sžít. Máte to taky tak? Nebo to mam tak blbe jenom ja?

Taky se mi sportovní verze moc nelíbí očekávala jsem od toho víc. Hlavně ta stříška i šířka. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.16 21:55

@Katushka 7 No právě čekám jak si na to malý zvykne teda i já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
31.10.16 22:53
@Marijanka10 píše:
@Katushka 7 No právě čekám jak si na to malý zvykne teda i já.

Tak mojemu prckovi to nevadí dala jsem mu tam fusak a stahla kolem hlavičky, ale nevím nevím jak se tam vejde až mu dam kombinézu :roll: Ale přes zimu bude po obědě už spávat doma tak snad když v tom bude jen sedět tak to nebude tak hrozné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.11.16 11:30

Fusak

Zdravím vas :) mame kocarek prampol soft line, jezdime ve sportaku ale kdyz jsem chtela dát fusak od emitexu vyskytl se problém. Ksiry pres ramena jsou spojena s ksiry kolem boku a tim padem mi ty ksiry nejdou pretahnout do fusaku. Resila jste to taky nektera? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
25.11.16 21:32

@bajculka
Ano řešila volala jsem kvůli tomu i prodávajícímu :lol:
Na opěrce zad z druhé strany jsou kšíry záháknuty. Pootočíš tou umělou sponou a protáhneš otvorem v opěrce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí