Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky, čekám 2 miminko holčičku. 1 kočárek jsem měla Roman Maritz, stále mám ale jen tak na dvorek či do vinohrady. Řada by jsem něco po Roanu menšího dobře ovladatelného. Vybrala jsem zatím tento X Lancer x Move za dobré penízky a chci se zeptat, je tu někdo kdo je s ním spokojený? Malou čekáme v Dubnu tak si říkám ze v hl. Korbě by malá mohla vydržet do října cca 6 měsíců a pak sportacek. Nejsme velcí malá bude drobná. A co spor tak? Máte zkušenosti? Vleze se tam dítko na podzim zima 6 a více měsíců i S dušanem bez problémů? A co se týče růžové barvy není to hrozný na údržbu? Říkám si ze na černé je vidět taky každý prd ![]()
@Izzz píše:
I s Dušanem? Tak to nevim![]()
(promiň)
Omlouvám se ze preklep byla tam i S fusakem automaticky se mi to předepisuje.
![]()
@katyhl - těch překlepů je víc
Je to X-lander X-move..Za mě kočárek dobrý i velikostně, s fusakem se vleze..
Nicméně mám oranžový po první dceři (Africa) a dost blbě se čistí..A vadí mi, že to není houpací kočárek.. Jinak spokojenost ![]()
Nemyslíš náhodou x-lander? Měli jsme barvu africa, tedy oranžovou a na udržbu nic moc, Asia mi připadne o něco tmavší, takze lepší, ovladatelnost taky dobrá. My přešli na sporťák někdy v 6 měsících, protože malou uz nebavilo ležet, chtela lépe vidět kolem sebe. Jsme s partnerem oba malí, já 165, partner 175, takze ani naše mala není moc vysoká. v 6 měsících měla korbu akorát, ale bez fusaku.