X Lancer x Move Asia

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
70
15.1.16 22:19

X lancer x move Asia

Maminky, čekám 2 miminko holčičku. 1 kočárek jsem měla Roman Maritz, stále mám ale jen tak na dvorek či do vinohrady. Řada by jsem něco po Roanu menšího dobře ovladatelného. Vybrala jsem zatím tento X Lancer x Move za dobré penízky a chci se zeptat, je tu někdo kdo je s ním spokojený? Malou čekáme v Dubnu tak si říkám ze v hl. Korbě by malá mohla vydržet do října cca 6 měsíců a pak sportacek. Nejsme velcí malá bude drobná. A co spor tak? Máte zkušenosti? Vleze se tam dítko na podzim zima 6 a více měsíců i S dušanem bez problémů? A co se týče růžové barvy není to hrozný na údržbu? Říkám si ze na černé je vidět taky každý prd :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16906
15.1.16 23:05

I s Dušanem? Tak to nevim :nevim: :mrgreen:
(promiň)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
15.1.16 23:41
@Izzz píše:
I s Dušanem? Tak to nevim :nevim: :mrgreen:
(promiň)

Omlouvám se ze preklep byla tam i S fusakem automaticky se mi to předepisuje. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16972
16.1.16 06:28

@katyhl - těch překlepů je víc :-D Je to X-lander X-move..Za mě kočárek dobrý i velikostně, s fusakem se vleze..
Nicméně mám oranžový po první dceři (Africa) a dost blbě se čistí..A vadí mi, že to není houpací kočárek.. Jinak spokojenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
17.1.16 19:52

Nemyslíš náhodou x-lander? Měli jsme barvu africa, tedy oranžovou a na udržbu nic moc, Asia mi připadne o něco tmavší, takze lepší, ovladatelnost taky dobrá. My přešli na sporťák někdy v 6 měsících, protože malou uz nebavilo ležet, chtela lépe vidět kolem sebe. Jsme s partnerem oba malí, já 165, partner 175, takze ani naše mala není moc vysoká. v 6 měsících měla korbu akorát, ale bez fusaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí