Kočárek Baby Jogger City Mini Double

58
4.7.11 11:33

Baby Jogger City Mini Double

Ahoj maminky, chtěla jsem se Vás zeptat, která máte tenhle kočárek a jak jste s ním spokojená? Uvažuji nad ním pro sourozence narozené blízko od sebe. A mám pár otázek - zda jde do kočárku dát vložná taška? Prý by mělo jít lůžko do lehu,ale není to moc sešikmené na to,aby se tam dala dát vložná taška s miminkem? Přeci jen mám starch o zádíčka miminka a taky aby ta taška moc neklouzala.. Jak je to s ním v zimě třeba ve sněhu? A nejsou děti na sedačkách moc „zapadlé“…jde dát opěrka více do sedu? Líbí se mi, jak je lehký a vypadá dobře ovladatelný + stříšky jdou krásně sklopit proti sluníčku.. a minimálně na 3/4 roku ještě kočárek budeme potřebovat pro obě děti. Děkuji! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Baby Hogger City Mini GT?

Přidejte zkušenost s Baby Hogger City ...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
petulja
12.7.11 10:07

Také se přidávám s prosbou o popis zkušeností na majitelky tohoto kočárku. Hlavně by mě zajímalo jak se s kočárkem jezdí? Jak je velká korbička a jak velké (těžké děti se vejdou do sportovních sedaček? Jestli lze cestovat MHD? Za jakékoliv zkušenosti s kočárkem předem děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Michaela 23
17.11.11 22:01

Kočarek je lehoučky super jizdní vlastnosti dá se polohovat skoro do lehu…má veliké boudy které se dají polohovat do 3 poloh kočarek nabízím k prodeji je 4 měsice používaný mám ho komplet vybavený dva nánožníky je to 2v1 s fusakem mám k tomu ušité vložky plus tašku na kočarek plus originál pláštenku a na zimu jsme si nechala ušit hřejivé vložky do fusaku..... :-) máme kočarky dva takže nevyužijeme :lol:

• Citovat
  • Upravit
Hejahoj
31.12.11 22:23

Reakce na možný prodej tohoto kočárku

Michaelo, měla bych zájem o ten kočárek, ještě ho prodáváte?

• Citovat
  • Upravit
Michaela 23
1.1.12 09:44

Dobrý den kočarek vám mohu prodat novy stál 10 000 pláštenka originál 1500 jeden nánožník s fusakem 1500 mám ho 2× tašku na kočarek+ušité vložky do kočarku..Puvodní cena 16 000 komplet napište na email zda máte zájem a domluvíme se na ceně :)

• Citovat
  • Upravit
Hejahoj
1.1.12 10:08

Já se moc omlouvám, až po odeslání příspěvku jsem si všimla, že se jedná o dvojkočár…

• Citovat
  • Upravit
Michaela 23
1.1.12 10:13

Dobrý den v Pořádku :D :)

• Citovat
  • Upravit
12.2.22 13:45

Zdravím holky mám problém schanim adaptér na korbu nedaří se mi sehnat boční adaptéry mám chybí mi ten prostřední ten se liší od těch bočních neprodává to tu někdo nebo neporadí schanim už druhý den a marně děkuji za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí