Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Můžete mi prosím někdo napsat, jaký máte typy baby skatů? Zajímalo by mě, zda když jdete, jestli vám skate nevadí při chůzi s kočárkem (jestli na něho nešlapete). Viděla jsem nějaké univerzální a pak takové užší.
Budu ráda za Vaše zkušenosti se skatem a kočárkem x-lander.
Máte zkušenost s Babypoint Corado stupátko?
Přidejte zkušenost s Babypoint Corado ...Přidám se, také budu ráda za info o skatech. Mám kočárek Cortinu, tak jestli nějaká maminka má, prosím o tip. Díky. Lenka
Taky se přidám, mám x lander x3 a u nás to taky bude brzy akutní. Viděla jsem za x landerem tento http://www.bejbycentrum.cz/fotky/2035.jpg
děkuji ![]()
Ahoj,
tak já používám za náš X-lander X3 přesně ten, co sem na obrázku dala Vykyna -youpa-la-flyn-board
Byl to jediný ze třech zkoušených, který nám tam pasoval. A jinak o něj nezakopávám, je to v pohodě ![]()
Ahojky, tak já už skate mám, už je i na kočárku a prcek ho i vyzkoušel. Je to od ABC design Kiddie Ride On. Jde rozšířit na délku, takže pasuje snad na každý kočárek. A co jsem zkoušela s ním jezdit, tak o něj zakopávat nebudu, akorát tam nemůže být taška na madle, ale to je detail ![]()