Baby smart sedák

625
7.11.12 19:12

Baby smart sedák

Ahoj, máte prosím někdo zkušenost se sedákem Baby smart http://www.babysmart.cz/ ? Náš syn už nechce sedět v jídelní židličce, ani když mu odendám pult a přisunu jej k normálnímu stolu. Chce být jako velký a sedět na židli, jenže pak nedosáhne pořádně na stůl.. Připadá mi to jako dobrý nápad, ale neznám nikoho kdo by s ním měl zkušenost. A taky ta cena mi přijde vysoká.. Přemýšlím, zda by mu to nepřinesl Ježíšek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10975
7.11.12 19:58

@Verunka12 Děti na něm teď seděly na návštěvě a byly maximálně spokojené, takže asi taky aspoň jeden pořídíme ještě do Vánoc, aby na něm mohl někdo sedět u večeře jako dospělák :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
16.1.13 07:47

Ahoj, dokáží si děti vylézt na tento sedák Babysmart nějak sami? Přijde mi to asi nemožné, aby si tam vylezl sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
16.1.13 07:54

My ho máme a dcera si na něj vleze od 2,5let. A když je dítě menší, tak ho tam můžeš posadit ty, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
16.1.13 12:40

@TinaAn
Mám problémy se zády (syn má už ve svých 23 měsících 16 kg a nosit nebo zvedat ho už nemohu). Na židli si už dlouho vyleze sám, ale jen ze strany.
Dcera si na židle se sedákem vyleze zepředu nebo ze strany? O nic se nožičkama nezapře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101909
16.1.13 12:54

My to doma vyřešili barovou židlí na pístu :-) Jinak na tohle by malý nevylezl, překážely by mu tam ty „područky“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
16.1.13 15:50

Malý si na sedák sám krásně vyleze. Má 87 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
16.1.13 19:54

@Mata132

Tak to jsme na tom stejně, taky mám velké problémy se zády a dle Dr.bych syna zvedat neměla, ale bohužel, má 19měs. a 13kg a občas ho zvednout prostě musím -do auta, atd.

Jinak dcera na podsedák lezla zepředu. Teď už má 4,5r. a leze na něj různě, občas i přes stůl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
16.1.13 23:33

Máme něco podobného taky a maximální spokojenost. Malou teda ale na něj vysazuju, ještě by sama nevylezla. Maximálně praktická věcička.

Příspěvek upraven 16.01.13 v 23:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
16.1.13 23:36

Máme teda tento, abychom mohli zabezpečit pásem. Z toho jen tak položeného by asi při její akčnosti letěla šipkou. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
4.3.13 18:00

Holky, chci se zeptat, nemáte někdo sedák Babysmart k prodeji? Máme jeden a potřebovali bychom ještě jeden, ale je teď nějaký nový typ, co se nám vůbec nelíbí a je ještě dražší než ten původní… Kdyžtak prosím do SZ, díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
17.8.13 17:37

Koupila jsem si tento sedak a mala je z nej nadsena a ja taky. Kde krasne omyt, dite v nem sedi rovne a papa u stolu, berem ho i na dovolenou. Nase mala uz nechce byt v jidelni zidlicce jeste nema ani 20mesicu a do tohoto sedaku si vleze sama i vyleze. Za me ano!!! Mame ten novy tip, je tezsi nez ten clasic ale ma zase vyssi operky a je vhodnejsi pro tak male batole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
9.9.14 08:28

Dobrý den. Já se rozhodla pro podsedák Little Tobi. Materiál je podobný a vypadají oba stejně „trvanlivě“:). Rozdíl je ve váze - tento má asi 1 kilo a baby smart 1,8 Kg, cena je asi o 100Kč levnější. Little Tobi je jen ve dvou barvách, Baby Smart seženete ve větší nabídce barev, LT se dodává v kartonu, BS má pro přenos plastovou tašku. U mě rozhodla váha, protože mi bylo jasné, že ho 2 letý syn bude chtít přenášet. A ať se rozhodnete pro jakýkoliv z nich, určitě se ta investice vyplatí (i když nechápu co je na něm tak drahého). Od vybalení z krabice ho má syn pořád a všude ho tahá, dobře se omývá a i když jsem překvapená, vyleze si sám i na židli s podsedákem - jenom to slézání zatím ještě nevychytal:)))).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.8.15 22:12

Mel nekdo moznost vyzkouset oba? premyslim nad tim Little Tobi, ale porad nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
24.8.15 23:21

Ja koupila Little Tobi. U me taky rozhodovala vaha, i kdyz jsem se bala stabilnosti - máme kozenkovy potah na židlích. Ale i na klouzavem povrchu se po zatizenim ditetem ani nehne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí