Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, máte prosím někdo zkušenost se sedákem Baby smart http://www.babysmart.cz/ ? Náš syn už nechce sedět v jídelní židličce, ani když mu odendám pult a přisunu jej k normálnímu stolu. Chce být jako velký a sedět na židli, jenže pak nedosáhne pořádně na stůl.. Připadá mi to jako dobrý nápad, ale neznám nikoho kdo by s ním měl zkušenost. A taky ta cena mi přijde vysoká.. Přemýšlím, zda by mu to nepřinesl Ježíšek ![]()
@Verunka12 Děti na něm teď seděly na návštěvě a byly maximálně spokojené, takže asi taky aspoň jeden pořídíme ještě do Vánoc, aby na něm mohl někdo sedět u večeře jako dospělák ![]()
Ahoj, dokáží si děti vylézt na tento sedák Babysmart nějak sami? Přijde mi to asi nemožné, aby si tam vylezl sám.
My ho máme a dcera si na něj vleze od 2,5let. A když je dítě menší, tak ho tam můžeš posadit ty, ne?
@TinaAn
Mám problémy se zády (syn má už ve svých 23 měsících 16 kg a nosit nebo zvedat ho už nemohu). Na židli si už dlouho vyleze sám, ale jen ze strany.
Dcera si na židle se sedákem vyleze zepředu nebo ze strany? O nic se nožičkama nezapře?
My to doma vyřešili barovou židlí na pístu
Jinak na tohle by malý nevylezl, překážely by mu tam ty „područky“.
Tak to jsme na tom stejně, taky mám velké problémy se zády a dle Dr.bych syna zvedat neměla, ale bohužel, má 19měs. a 13kg a občas ho zvednout prostě musím -do auta, atd.
Jinak dcera na podsedák lezla zepředu. Teď už má 4,5r. a leze na něj různě, občas i přes stůl ![]()
Máme něco podobného taky a maximální spokojenost. Malou teda ale na něj vysazuju, ještě by sama nevylezla. Maximálně praktická věcička.
Příspěvek upraven 16.01.13 v 23:37
Máme teda tento, abychom mohli zabezpečit pásem. Z toho jen tak položeného by asi při její akčnosti letěla šipkou. ![]()
Holky, chci se zeptat, nemáte někdo sedák Babysmart k prodeji? Máme jeden a potřebovali bychom ještě jeden, ale je teď nějaký nový typ, co se nám vůbec nelíbí a je ještě dražší než ten původní… Kdyžtak prosím do SZ, díky moc ![]()
Koupila jsem si tento sedak a mala je z nej nadsena a ja taky. Kde krasne omyt, dite v nem sedi rovne a papa u stolu, berem ho i na dovolenou. Nase mala uz nechce byt v jidelni zidlicce jeste nema ani 20mesicu a do tohoto sedaku si vleze sama i vyleze. Za me ano!!! Mame ten novy tip, je tezsi nez ten clasic ale ma zase vyssi operky a je vhodnejsi pro tak male batole.
Dobrý den. Já se rozhodla pro podsedák Little Tobi. Materiál je podobný a vypadají oba stejně „trvanlivě“:). Rozdíl je ve váze - tento má asi 1 kilo a baby smart 1,8 Kg, cena je asi o 100Kč levnější. Little Tobi je jen ve dvou barvách, Baby Smart seženete ve větší nabídce barev, LT se dodává v kartonu, BS má pro přenos plastovou tašku. U mě rozhodla váha, protože mi bylo jasné, že ho 2 letý syn bude chtít přenášet. A ať se rozhodnete pro jakýkoliv z nich, určitě se ta investice vyplatí (i když nechápu co je na něm tak drahého). Od vybalení z krabice ho má syn pořád a všude ho tahá, dobře se omývá a i když jsem překvapená, vyleze si sám i na židli s podsedákem - jenom to slézání zatím ještě nevychytal:)))).
Mel nekdo moznost vyzkouset oba? premyslim nad tim Little Tobi, ale porad nevim..
Ja koupila Little Tobi. U me taky rozhodovala vaha, i kdyz jsem se bala stabilnosti - máme kozenkovy potah na židlích. Ale i na klouzavem povrchu se po zatizenim ditetem ani nehne