Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím o radu. Chystám se pořídit jídelní židličku. Líbila se mi Fábula, protože měla pohodlné a bezpečné sezení, košík na hračky a snad byla skládací. Ale nyní mě odrazují, že se hned a často potrhá potah. Slyšela jsem to už hodně. Poradíte nějakou podobnou?
Máme tu co máš vyhlídnutou. Jak je to s potahem nevím, dostali jsme ji už po dvou dětech a potah bych na odpis, tak jsem ušila nový. Ale na to, že židlička přežila dvě děti a psa tak byl potah škubnutý jen v jednom místě nejspíš od psa, běžné zacházení by asi vydržel.
Máme doma chicco polly magic, je vhodná i pro uplně malé miminka my používaly cca od 2-3 měsícu, za mně je bezva, potah omyvatelný, je výškově nastavitelná, polohovatelná, pultík lze sundat, má sítku na odkládání-já tam dávám bryndáky, kolekča, pásy
![]()
Tak fábulu jsme měli, je perfektní, co se týče stability, pohodlí i bezpečnosti, dobře se i udržuje, ale bohužel s tím potahem je to pravda, relativně rychle se protrhne, většinou ve sváru a ničím to moc nespravíš. Za sebe doporučuju a i sama jsem napodruhé šla do celodřevěné klasiky, ušila si silný polstr do toho a spokojenost maximální, je to prakticky nezničitelné a i neutrální do interiéru pokud by ti šlo i o toto, ta se totiž hodí snad všude.
@Zdena novotna máme peg perego prima pappa: mám jí celkem ráda, ale…
stolek lehce omyvatelný a dokonce se dá vložit do myčky
Můj názor po vyzkoušení: pokud bych měla řešit židličku znova, vybrala bych si takovou, která jde úplně do lehu /pokud je pro miminko už od prvních příkrmů/, asi by se mi líbilo o něco jednodušší skládání, protože občas mám pocit, že bych potřebovala 4 ruce a pořád radši používám na krmení lehátko než tuhle židli; snad se to časem poddá
Ahoj.my mame od Baby Design Bambi a jsme strasne spokojeny. zadicka jdou polohovat, pultik je sundavaci, ma kosik, kolecka s brzdou a je vyskove nastavitelna. strasne se mi libila ta od chicca, co tadx holky pisou, ale nebyly na ni finance:-(
Mame chicco polly a max. spokojenost, jak uz tu bylo psano, je polohovatelna, skoro uplny leh, polosed, sed.. a vyskove nastavitelna, my teda pouzivali asi az od 5. mesice.. a to ten polosed, ted vlastne na piti z lahvicky pouzivame do dnes:D
Tak my mame dřevěnou, „rostoucí“ Jitro s pultíkem, bude slouzit hooodně dlouho
Pultík už nemáme, je ted už přišoupnutý normálně u stolu.
A co tahle? Znáte ji někdo? - Dětská jídelní židlička skládací BABY MAXI 202
A co tahle? Znáte ji někdo? - Dětská jídelní židlička skládací BABY MAXI 202