Židlička Zopa Girafe, máte někdo?

13
4.10.12 12:13

židlička zopa girafe máte někdo?

Ahojky, máte některá židličku Zopa girafe? chtěla jsem se zeptat, jakou máte zkušenost a zda je vyhovující. Děkuju moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2017
4.10.12 12:19

@mojezlato jsem zvědavá, co ti kdo napíše. původně jsem židličku zopa zebra chtěla koupit, ale kamarádka mi jí pomluvila… Tak si ráda počkám na nějaký reakce, protože se mi pořád moc líbí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
4.10.12 12:20

Dostaneme ji na Vánoce..tak jsem zvědavá jeslti někdo s ní má už zkušenost:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
4.10.12 12:34

Máme jí, malému je 19 měsíců a stále ji využíváme jako největší plus vidím v tom, že všechny části jsou bud omyvatelné nebo pratelné, obsahuje i popruhy (5ti bodové), takže dítě nevyleze, je stabilní dá se polohovat jak nahoru a dolu tak i opěradlo do většího sklonu, tudíž tam mohou být i nesedící děti. Navíc je i celkem skladná, když se složí, dá se postavit do rohu a ničemu nevadí. Určitě bych si jí koupila znova :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.10.12 13:13

Luccia: no mě právě zaráží ta cena.

@Lastkecka a jak ji mte dlouho? Já právě četla, že po čase praská ten potah..vím, že od ní nemohu očekávat životnost 20let, ale chtěla bych, aby vydržela, alespoň dva roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
4.10.12 13:15
@mojezlato píše:
Luccia: no mě právě zaráží ta cena.@Lastkecka a jak ji mte dlouho? Já právě četla, že po čase praská ten potah..vím, že od ní nemohu očekávat životnost 20let, ale chtěla bych, aby vydržela, alespoň dva roky

Máme jí 13 měsíců, žádné praskání ničeho se nekoná :nevim: A to potah peru v pračce tak jednou za 14dní, jinak jí otírám vhlkým hadříkem. Ono taky asi záleži na tom jak se s ní zachází :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.10.12 13:16
@Lastkecka píše:
Máme jí 13 měsíců, žádné praskání ničeho se nekoná :nevim: Ono taky asi záleži na tom jak se s ní zachází :lol:

jj, je mijasné, že hodně záleží na lidech a jejich přístupech :-) ještě prosím, když jsi tam malého dala v cca 6m už ti sám seděl? my totiž ještě sami nesedíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
4.10.12 13:17
@mojezlato píše:
jj, je mijasné, že hodně záleží na lidech a jejich přístupech :-) ještě prosím, když jsi tam malého dala v cca 6m už ti sám seděl? my totiž ještě sami nesedíme

Neseděl, proto jsem jí kupovala, tahle se dá pohodlně naklonit do takového skorolehu. :) Jako v lehátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.10.12 13:18
@Lastkecka píše:
Neseděl, proto jsem jí kupovala, tahle se dá pohodlně naklonit do takového skorolehu. :) Jako v lehátku.

já totiž váhám mezi touto a chico polly, která má nastavitelný ten držák na nožičky a pořád nevím, zda je to opravdu tak důležité nebo ne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
4.10.12 13:48

My ji mame podedenou po dvojcatech… mela sice trochu popraskany ten potah, ale budeme ho spravovat a davat novy (necham usit) a nevymenila bych ji ani za nic, protoze je super polohovatelna, ma kosik na hracky, da se stahnout uplne dolu (pro dite, co si uz vyhoupne same) a ja jsem s ni naprosto spokojena… ;)

• Citovat
  • Upravit
13
4.10.12 16:11

Holky děkuju moc, tak je rozhodnuto, jdeme do ní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
4.3.14 21:44

Obnovuji diskuzi. Jake jsou vase zkusenosti z touto zidlickou? Chci nejakou poridit pro malyho (6M), ale nechce se mi moc investovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.14 22:02

Ahoj,
my máme Zopa Space zelenou, s tou včeličkou (Honeybee).
Používáme ji asi tak od půl roku (to je cca 2 měsíce) a zatím jsme spokojeni. Bezva je, že jde polohovat, takže je vhodná i pro nesedící děti. Potah je takový pogumovaný, takže super údržba :palec: A ta zelená barva je krásná!
Bezpečnostní pásy jsou dobré, někomu vadí, že jdou těžko rozepínat, ale podle mě je to dobře, protože jsem v klidu, že si to Tobi sám nerozepne.
Co teda zatím nepoužíváme je ten pultík, protože jak je ta sedačka nakloněná, tak mi to přijde zbytečné.
Nic dalšího mě nenapadá. Za mě naprostá spokojenost! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.14 22:04

Dám ti vědět, mám ji objednanou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
4.3.14 22:08

@slivovicka máme jí asi půl roku a naprostá spokojenost :palec: