Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, včera mi paní přivezla jídelní židličku dřevěnou takové ty moderní co jsou teď co pak složíte na židli a stoleček měla inzerát v avízu za 500kč tak jsem to vzala ale paní to měla půl roku na půdě a tím pádem je to načichlé takovým půdním stařeckým smradem takové zatuchlé-nevíte čím ten pach odstranit? Zkusím to večer umýt vodou a saponátem ![]()
@verunka84 Ahoj, co to omýt silným roztokem octu a nechat vyvětrat na balkoně? U nás to na některé zatuchliny pomáhá ![]()
OT: Jsem se zasmála, jak píšeš, že je to teď „moderní židlička“ - já jí mám ještě po sobě, tzn. 30let starou/mladou ![]()
@analoja píše:
@verunka84 přidej do té vody ocet a pak už jen větrej
Jako ocet, saponát a voda nebo jen voda a ocet? ![]()
@zoubky píše:
@verunka84 Ahoj, co to omýt silným roztokem octu a nechat vyvětrat na balkoně? U nás to na některé zatuchliny pomáhá
OT: Jsem se zasmála, jak píšeš, že je to teď „moderní židlička“ - já jí mám ještě po sobě, tzn. 30let starou/mladou
My balkon nemáme mám to v kuchyni a mám tam celý den otevřenou ventilačku
@verunka84 píše:
Jako ocet, saponát a voda nebo jen voda a ocet?
voda, ocet i saponát
nebo jestli už ji máš umytou, tak stačí voda a ocet
@zoubky To je stejně zajímavé když to někde dlouho stojí že to tak načichne, že?
@zoubky No já myslela takovou tu polstrovanou co jsou teď ty „modernější“ ![]()
Tak ono je to o mytí
tak to nic, já jen, že jí máme taky - tu klasickou přes 30let starou a já na ní nedám dopustit! I když u nás funguje spíš už jako chodítko, už z ní vylezá.. Uvažuji o kšírech ![]()
@verunka84 píše:
@zoubky No já myslela takovou tu polstrovanou co jsou teď ty „modernější“
Aha, tak pardon ![]()
Nevím, třeba měli na půde vlhko nebo špatně zabalená a nebo v nějkakém zasmrádlém hadru
Máma jí schovávala na půdě 30let a vůbec nebyla cítit. Za rok se těším, jak jí využijeme pro druhé dítko ![]()
@zoubky píše:
Aha, tak pardon
Nevím, třeba měli na půde vlhko nebo špatně zabalená a nebo v nějkakém zasmrádlém hadruMáma jí schovávala na půdě 30let a vůbec nebyla cítit. Za rok se těším, jak jí využijeme pro druhé dítko
Holky, a nevadí když to mám v bytě takové zatuchlé? A ještě jsem k tomu párkrát čichala jestli smrdí víc nebo míň-nevadí to?
@verunka84 píše:
Holky, a nevadí když to mám v bytě takové zatuchlé? A ještě jsem k tomu párkrát čichala jestli smrdí víc nebo míň-nevadí to?
Jako že máš strach, že ti z toho načichne byt? To asi ne, pokud to hned omyješ, možná to bude chtít víckrát lázeň ![]()