Jídelní židlička - dřevěná

1808
8.9.12 12:38

jídelní židlička-dřevěná

Ahoj holky, včera mi paní přivezla jídelní židličku dřevěnou takové ty moderní co jsou teď co pak složíte na židli a stoleček měla inzerát v avízu za 500kč tak jsem to vzala ale paní to měla půl roku na půdě a tím pádem je to načichlé takovým půdním stařeckým smradem takové zatuchlé-nevíte čím ten pach odstranit? Zkusím to večer umýt vodou a saponátem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17226
8.9.12 12:59

@verunka84 Ahoj, co to omýt silným roztokem octu a nechat vyvětrat na balkoně? U nás to na některé zatuchliny pomáhá 8)
OT: Jsem se zasmála, jak píšeš, že je to teď „moderní židlička“ - já jí mám ještě po sobě, tzn. 30let starou/mladou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
8.9.12 13:00

@verunka84 přidej do té vody ocet a pak už jen větrej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
8.9.12 13:07
@analoja píše:
@verunka84 přidej do té vody ocet a pak už jen větrej

Jako ocet, saponát a voda nebo jen voda a ocet? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
8.9.12 13:08
@zoubky píše:
@verunka84 Ahoj, co to omýt silným roztokem octu a nechat vyvětrat na balkoně? U nás to na některé zatuchliny pomáhá 8)
OT: Jsem se zasmála, jak píšeš, že je to teď „moderní židlička“ - já jí mám ještě po sobě, tzn. 30let starou/mladou :mrgreen:

My balkon nemáme mám to v kuchyni a mám tam celý den otevřenou ventilačku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
8.9.12 13:24
@verunka84 píše:
Jako ocet, saponát a voda nebo jen voda a ocet? :think:

voda, ocet i saponát ;) nebo jestli už ji máš umytou, tak stačí voda a ocet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
8.9.12 13:32

@verunka84 Já dávám teda jen ocet a vodu a stačí to 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
8.9.12 13:33

@zoubky To je stejně zajímavé když to někde dlouho stojí že to tak načichne, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
8.9.12 13:35

@zoubky No já myslela takovou tu polstrovanou co jsou teď ty „modernější“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
8.9.12 13:37

Tak ono je to o mytí :mrgreen: tak to nic, já jen, že jí máme taky - tu klasickou přes 30let starou a já na ní nedám dopustit! I když u nás funguje spíš už jako chodítko, už z ní vylezá.. Uvažuji o kšírech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
8.9.12 13:39
@verunka84 píše:
@zoubky No já myslela takovou tu polstrovanou co jsou teď ty „modernější“ :mrgreen:

Aha, tak pardon :oops:
Nevím, třeba měli na půde vlhko nebo špatně zabalená a nebo v nějkakém zasmrádlém hadru :nevim: Máma jí schovávala na půdě 30let a vůbec nebyla cítit. Za rok se těším, jak jí využijeme pro druhé dítko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
8.9.12 13:48
@zoubky píše:
Aha, tak pardon :oops:
Nevím, třeba měli na půde vlhko nebo špatně zabalená a nebo v nějkakém zasmrádlém hadru :nevim: Máma jí schovávala na půdě 30let a vůbec nebyla cítit. Za rok se těším, jak jí využijeme pro druhé dítko ;)

Holky, a nevadí když to mám v bytě takové zatuchlé? A ještě jsem k tomu párkrát čichala jestli smrdí víc nebo míň-nevadí to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
8.9.12 15:15
@verunka84 píše:
Holky, a nevadí když to mám v bytě takové zatuchlé? A ještě jsem k tomu párkrát čichala jestli smrdí víc nebo míň-nevadí to?

Jako že máš strach, že ti z toho načichne byt? To asi ne, pokud to hned omyješ, možná to bude chtít víckrát lázeň :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí