Nemocná kamarádka se dvěma dětmi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
tak tohle je teda síla ![]()
Když se začne léčit,bude potřeba aby se o děti někdo staral ,takže bude muset vyhledat tak či tak pomoc ,určitě by se měla obrátit na nějaké sociální zařízení,kde jí poradí a babybox,rozhodně ne,pokud by se dětí zřekla už by neměla pro co bojovat a byl by totální konec,takhle bude mít stále smysl života a psychika je dost důležitá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Martinka88 píše:
bojí se, že se o ně za chvíli nezvládne postarat. starší má 2,5 roku a dcera 3 měsíce. chlapeček už ví, co se kolem něj děje, takže nechce, aby ji viděl až to bude nejhorší. je mi z toho moc smutno, ale nemůžu ji nijak pomoct.
a to jí nemůžeš nabídnout pomoc ,že jí pomůžeš se o děti postarat
čeho má rakovinu
nečekají jí ještě nějaké výsledky
Nepanikaří zbytečně …
Já byhc jí nabídla ,že se jí pomůžu o děti postarat, dotoho se ještě jedna kamarádka snad najde na pomoc ,podl mě jí to psychicky nepomůže ,když dá děti pryč
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo tak čtu dotaz znova, omlouvám se, původně jsem ho pochopila, co s dětma, než se vyléčí, kdyby to bylo nějak hrozný.
Pokud máš na mysli, co s dětmi v případě její smrti, tak když nikoho nemá, dají je do děcáku.
Je to hrozný, ale jediné řešení, které už půjde mimo ní.Ona ať je hlavně nedává někam „preventivně“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nemohla by pro ně najít pěstounskou nebo adoptivní rodinu? Aby teda určitě zůstali spolu a aby věděla, že budou v dobrých rukou. Aby nešli do děcáku. Ale nevím, jestli to jde, aby znala adoptivní rodiče. U pěstounů by to jít mohlo, ale jen hádám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jakkoli mám dvouletého chlapečka a čtyřměsíční holčičku, dálkově studuji a vše musím zvládat sama. věř mi, že bych ji ráda pomohla, ale nemůžu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zítra se k ní chci stavit a hned ráno zkusím obvolat nějaké organizace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no kdyby ležela v nemocnici a nikdo nebyl schopen se o děti postarar šly by do klokánku automaticky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych chtěla, kdyby to šlo, aby její děti zůstaly u mě, vždycky by se to nějak dalo zvládnout. Aspoň u mojí nejlepší, hodně nemocné kamarádky, to tak mám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Martinka88 píše:
zítra se k ní chci stavit a hned ráno zkusím obvolat nějaké organizace
a ona chce děti dát hned někam
nebo až když nebude schopná se postarat … já přemýšlím jestli není nějaká organizace ši sociální služba která by byla schopná se postarat o děti v jejich domově , u své matky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Situace hrozná.
Nemyslím si,že by bylo vhodné už dopředu hledat adoptivní rodinu apod,to pak člověka dokáže srazit na kolena úplně a přestává mít chut´bojovat.
Asi bych se v jejím případě rozjela na místní odbor sociální péče a vysvětlila situaci kurátorce. Jestli je sama,otec nevíkde,nejspíš je závislá na sociálních dávkách a tím pádem děti určené do své péče a ty mají kurátorku…
Jsme jen lidi,určitě bude možnost dočasného umístění dětí v Klokánku po dobu hospitalizace apod. Domluva určitě existuje,děti jí nikdo nesbere,nebude první ani poslední v zoufalé situaci,no hlavně jí posílám sílu a snad to zvládne. Moc jí to přeju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám pocit, že se bude nejdřív pátrat po otci a mezitím se děti někam umístí.
- Citovat
- Upravit
našla jsem pár kontaktů, ráno to obvolám a dopoledne se za ni stavím. chtěla by je dát pryč, až se o ně nebude schopná starat, ale někoho chce najít už teď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Martinko promin, nemyslela sem to nijak zle, a z veku t vych deti je mi jasne, ze by to byl dost zahul a prakticky neresitelne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!