Nemocná kamarádka se dvěma dětmi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Babybox
Ahoj holky, dneska jsem byla na návštěvě u kámošky a měla jsem šok. Má 2 malé děti a před pár dny ji lékaři diagnostikovali rakovinu. Bohužel nepřišla zrovna nejdřív, takže ji nikdo nemůže zaručit, že to dobře dopadne. Rodinu nemá a nemá ani nikoho, kdo by se o děti postaral. Ptala se, co má dělat, tak jsem ji doporučila, aby kontaktovala nějaké poradny a poptala se. Myslíte, že jsem udělala dobře? Nic jiného mě nenapadlo a nevím, kde by měla hledat pomoc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Rodiče ji zemřeli při autonehodě, když měla dvacet a o prarodiče přišla před časem. Nějaká její známá ji poradila, aby dala děti do babyboxu, ale nepovažuji to za řešení a ona neví, co má dělat. Chci ji pomoct, ale nenapadá mě jak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
do babyboxu bych nedala! Kontaktovala bych lékařku a nějakou organizaci, aby se o děti měl kdo postarat, kdyby se něco stalo. Ale byla bych s nimi co nejdéle!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Otec dětí zmizel, když se malá narodila. Nemá o něm žádné zprávy a jeho rodiče se rozvedli, když byl malý a on s nimi v kontaktu skoro ani nebyl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je hrozný,je mi to líto.A to není šance,že se vyléčí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bojí se, že se o ně za chvíli nezvládne postarat. starší má 2,5 roku a dcera 3 měsíce. chlapeček už ví, co se kolem něj děje, takže nechce, aby ji viděl až to bude nejhorší. je mi z toho moc smutno, ale nemůžu ji nijak pomoct.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak souhlas s nainuva,taky bych s nimi chtěla být co by to šlo,kdybych zůstala úplně sama,už bych neměla pro co žít…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No kdyby bylo nejhůř z nejhůř, tak jsem minule četla článek o paní, co to nezvládala finančně, absolutně nemohla dítě uživit.A tak se rozhodla odjet makat na čas do Norska a dítě jí vzali dočasně do Klokánka.Vím, je to hrozný, ale kdyby náhodou nebylo zbytí ![]()
Babybox určitě ne!
Pak mě už nepřekvapí, že tam skončí chudák 1,5 roční děcko…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Má přeci i tebe, hlavně, ať to nevzdává, má přeci důvod žít a bojovat s tou „bestií“
Život je někdy opravdu krutý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jak sou decka stara?? Babybox je dost nesmyslny pro decka, ktera treba uz zacinaji mluvit, ktera si pamatuji… Uprimne, jestli ji povazujes za svoji dobrou kamaradku, ty by si ji pomoct nemohla?? Myslim jako konkretne se o jeji deti postarat. Neber to jako rypani, tak to vazne neni mysleno, ale jako otazku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kontaktovala bych nezávazně organizace typu Fond ohrožených dětí a poptala bych se, co a jak. Přeci jen tihle lidičkové občas tam jsou opravdu proto, že chtějí pomáhat a ví, jak nejlépe pomoci, a ti by asi měli nejelpší představu, jak postupovat zrovna v tomhle případě …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Martinka88 píše:
Rodiče ji zemřeli při autonehodě, když měla dvacet a o prarodiče přišla před časem. Nějaká její známá ji poradila, aby dala děti do babyboxu, ale nepovažuji to za řešení a ona neví, co má dělat. Chci ji pomoct, ale nenapadá mě jak.
Když má děti dvě, tak předpokládám, že alespoň jedno má minimálně dva roky, jako upřímně, jak by ho tam chtěla nacpat ![]()
Nemluvě o tom, že kdybych v takové situaci byla, tak bych chtěla, aby děti zůstali spolu, vždyť v nejhorším budou mít jen jeden druhého.
Obrátila bych se na nějakou help linku pro lidi s rakovinou, vždyť pokud půjde na chemo nebo operaci, tak se tak jako tak bude muset někdo o děti postarat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!