Chci darovat vajíčka

1
16.4.10 20:18

Chci darovat vajíčka

Chtěla bych darovat vajíčka.Ráda bych je darovala z důvodu pomoci jiným, ale moje současná životní situace zajistila, že je to spíše z finančních důvodů.Nemám s tím žádne zkušenosti a chtěla bych proto poradit,sice to nezní vůbec pekně,kde za darování vajíček dostanu nejvíce peněz a jestli je nějaká dobrá klinika blízko místu kde bydlím(Týniště nad Orlicí).Za odpovědi předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Michaelakkk
16.4.10 21:24

No četla jsi o tom nějaké články na internetu je toho docela hodně kamarádka to podstoupila a říkala že nikdy víc by nešla je to dosti bolestivé. a myslím, že podmínkou je mít dítě! já jsem si o tom trochu četla a jsou tam i veliká rizika můžeš umřít být neplodná no já bych do toho nešla!

• Citovat
  • Upravit
4190
16.4.10 21:44

Ahojky,
zkus si najít centrum nejblíž domovu, nebo se ti možná i nějaká holčina ozve.
Sice to nezní nejlíp, ale na druhou stranu kdyby neexistovala poptávka neexistovala by nabídka.
Stašení si nevšímej…
Mám za sebou 2 IVF (stimulace je stejná jako při dárcovství vajíček) a žiju…bolesti - no možná,když si budeš píchat injekce, ale myslím, že se to dá vzládnout…
Celou dobu tě hlídají doktoři, takže i kdyby se náhodou rozjel hypersymulační syndrom (což většinou bývá až po transféru embrií, což u tebe nebude) tak si tě doktoři pohlídají…no a že by z toho byl někdo najednou neplodnej,tak to jsme ještě neslyšela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
16.4.10 22:07

Blizko Tyniste je asi centrum v Kostelci http://www.arleta.cz/ nebo Sanus v Hradci Kralove. Kolik ale plati to netusim, ja chci darovat v Brne a vlastne ani nevim kolik za to dostanu tady, nedelam to pro penize ;-) Jen jsem slysela ze nejvic dostavaji darkyne v centru UNICA, je to snad 15000. Ja chodim jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
16.4.10 22:24

Holky mě to taky zajímá,do dneška jsem netušila,že se za to něco dostává :oops: Jen bych ráda pomohla,když můžu :hug: Kolem mě je spousta lidí,co má s početím problémy,škoda,že se to takle nedá udělat,musí to být anonymní…Bolesti se bojím,kojím,tak to zatím tak neřeším,ale jednou to určitě udělám,tak snad mi to neublíží,ale přesně,že je poptávka tak to chce i nabídku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.10 22:37

Pronatal 20tis.

Darcovstvi je sice anonymni, ale da se pomoct konkretni cekatelce tak, ze si darkyni privede a dostane se tak na prvni misto poradniku, coz usetri dlouhou dobu cekani nekomu, koho mate radi.

• Citovat
  • Upravit
13672
16.4.10 22:44

To je fajn :huban: Díky,přemýšlím nad tím už hodně dlouho,říkám si,že co když bych byla já ta,co by potřebovala a nikdo mi nedal :cry: Tak nějak mám pocit,že bych to udělat měla,že je to správná věc,když tady čtu občas ty snažící diskuse,tak si říkám,že bychměla určitě,já otěhotněla přes antikoncepci a někdo se snaží léta,deset let… :cry:
Musím si o tom něco přečíst!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
16.4.10 23:40

no každopádně enny, než tě začnou stimulovat, udělají ti testy, jestli ty vajíčka vůbec chtějí.Není podmínka mít dítě!!!to tu někdo napsal nepravdu:-) bolestivé to je,ale žádná hrůza to není, dá se přirovnat k lumbální punkci…spíš velmi nepříjemné a nedívej se jen na to,kde ti dají nejvíc peněz,i když vím,že o to ti nejde,ale spíš o tu kliniku,jaké mají jméno,jak si tě budou jako dárkyni hýčkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.10 23:51

Pronatal, objednana v pulce unora na pulku brezna na pohovor, pak objednana ke genetikovi na konec brezna, cekani na vysledky 6-8 tydnu. Dalsi pohovor v cervnu, to uz snad rovnou dostanu i injekce a vsechno a s prichodem ms hura do toho.

Z vyse castky jsem byla sokovana, myslela jsem, ze dostanu tak 5tis, nejak me to nezajimalo, tak ted jeste vymyslim, co s temi penezi udelat, aby to melo nejaky hlubsi smysl.

Straseni si nevsimej, v mediich ted probehlo nekolik zprav o skodlivosti, primo zamerene na darkyne, ale vzhledem k tomu, ze od novinaru jsem se nikdy nedozvedela pravdiva fakta, kdyz se to tykalo temat, ve kterych jsem se vyznala, tak ani tyto zpravy nebudu povazovat za fakta, ale spis za sireni poplasne zpravy.

• Citovat
  • Upravit
1280
17.4.10 00:06

Ahojky, já jsem měla tu čest se setkat s jednou dárkyní při mém IVF, ona to nesla celkem dobře, nestěžovala si na nic, jen po odběru, jí to trošku víc bolelo…dostala za to myslím 18 tisíc, ale měla hodně vajíček k odběru, říkala, že záleží na počtu vajíček a že uspokojila hned tři zájemnkyně, tak dostala celkem dost, prý jí na začátku řekli, že to bude 10 tisíc…já osobně bych do toho z vlastní zkušenosti nešla, myslím tím stimulaci, je to časově hodně náročné…a mě osobně se po stimulaci dostavil OHSS…což bych nikomu nepřála..vajíček jsem měla celkem 17 z toho 12 oplodnění schopných…dozrálých, použili jsme dvě embrya a 7 máme zamražených…kdyby manžel neměl 40 let- darovali bychom je…přeju zakladatelce hodně sil …určitě to bude pro většinu čekatelek na vhodné vajíčka přínosem :wink: obdivuju tvé rozhodnutí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
17.4.10 08:36

Denu,já nejsem zakladatelka,peníze neřeším,naštěstí,do včerejška jsem nevěděla,že se za to platí,ty jsi darovala???? :nevim: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
17.4.10 09:07
hanucha píše:
Blizko Tyniste je asi centrum v Kostelci http://www.arleta.cz/ nebo Sanus v Hradci Kralove. Kolik ale plati to netusim, ja chci darovat v Brne a vlastne ani nevim kolik za to dostanu tady, nedelam to pro penize ;-) Jen jsem slysela ze nejvic dostavaji darkyne v centru UNICA, je to snad 15000. Ja chodim jinam.

Včera jsem koukala na stránky Sanusu v HK, ale o možnosti darovat vajíčka tam není, jen o darování spermatu. Přemýšlela jsem, že jim napíši a zeptám se, ale zatím je to předčasné, pořád kojím. Holky, kdy je možné vajíčka darovat? Myslím tím po ukončení kojení. Nechci to přivolávat, ale zdá se, že Luky se chce odstavit, už 14 dní bojuju, abych do něj něco dostala, takže možnost darovat vajíčka, dokud jsem doma a ne v práci by byla fajn, aspoň bych neměla problémy se zaměstnavatelem.
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
17.4.10 21:29

punkce folikulů

Ahoj,též bydlím u Týniště.Byla jsem už 3× darovat vajíčka,tak pokud Tě cokoliv o tom zajímá,tak se mi ozvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
17.4.10 21:36

punkce folikulů

Ahoj,jen reaguji na Tvůj dotaz-samozřejmě,že nesmíš kojit-pícháš si hormony,takže kojení nepřichází v uvahu.Jsem dárkyní vajíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
18.4.10 08:11

jo, to je mi jasné, asi jsem to blbě napsala. Myslím jak dlouho po ukončení kojení? Jestli tam není nějaký časový limit (půl rok, nebo až budu mít pravidelně MS? Protože MS jsem měla naposled před 7mi měsíci). Známou jako dárkyni nechtěli kvůli genetice, jak moc je to přísné? Říkala, že vyplňovala šílený dotazník ohledně nemocí v rodině, jenže já většinu své rodiny ani neznám, tak nevím, jak bych to mohla vyplnit. :nevim: Nebo na tom psaném nezáleží tolik, jako na konkrétně mých výsledcích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!