Chci darovat vajíčka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
18.6.15 17:01

Mně je skoro 32 roků, v minulosti jsem darovala celkem 4×, úplně bez problémů a naposledy před rokem. Nyní jsem chtěla darovat v jiném Caru a po telefonu mi paní řekla, že nemohu darovat už vzhledem k věku, škoda.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.6.15 16:17
@Sasanka30 píše:
Moje známá už darovala 6× a ta to teda snáší uplně v pohodě. Pujde ještě dvakrát, protože víc než 8× se jit nemuže a jí si hlavně vždy po třech měsících zavolají. Takže je to asi na každém. :pankac:

Tolikrát se může? Kolik jí je roků?

• Citovat
  • Upravit
8428
21.6.15 11:38
@Anonymní píše:
Tolikrát se může? Kolik jí je roků?

Ano 8. Je hi 27.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
23.9.15 11:11

Ahoj, poradíte mi někdo? Jsem tady na Emiminu nová ale protože mám finanční problémy a slyšela jsem o darování vajíček za peníze, chci se zeptat, jestli mi poradíte jak na to a kam jít ( Jsem z ústeckého kraje)? Předem moc děkuji! Maminka samoživitelka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
21.2.16 14:10

Ahojda prosimte jak to chodi v sanusu s darovani vajicek a docela me zarazilo oni ti plati prosim napises nake info chci to podstoupit dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
22.2.16 19:19

Ahoj kde si prosim te na darovanily byla ajak dlouho trva celej proces a jestli se muzu zeptat kolik ti daly me o penize vubec nejde dekuji za odpovet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
31.5.16 22:52

Ahoj, vím, že tato skupinka je spíše pro dárkyně, přesto bych Vás tady ráda oslovila. Já jsem ta z druhé strany. Tedy, pokud to mohu nazvat čekatelka na dárkyni vajíček(oocytů). Mám endometriozu a neprůchodné vejcovody a jediná možnost, jak mít dítě je IVF s darovanými oocyty. Proto teď s manželem hledáme dárkyni vajíček. Pokud by nám některá z vás chtěla pomoci, tak se mi prosím ozvěte na email: g. dylova@volny.cz. Je mi 37 let a čas rychle ubíhá. Jsem registrovaná na Caru u Apolináře v Praze a je tam dlouhá čekací lhůta na dárkyně. Potřebuji posunout v pořadníku. Vážím si každé ženy, která takovým jako jsem já chce pomoci. Bez Vás dárkyň bychom neměli šanci být maminkami. Jinak, pokud by jste se chtěli na něco zeptat ohledně darování, tak si myslím, že o hodně věcech jsem docela dost informovaná a ráda poradím, pokud budu moct. Mám za sebou 3 IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.4.18 11:49

Darkyne

Ahoj jsem dárkyně vajíček a taky z oboru, ale už v tom nepracují. Urcite to má svá pro i proti pokud byste rady nějaké info rada poradím pokud budu vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.4.18 11:58

@iila samotný odběr se provádí většinou v celkové narkóze, záleží kolik máš vajíček. V podstatě je to taková jehla delší a tou se oddáni ty vajíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.4.18 13:56
@Oocyt píše:
@iila samotný odběr se provádí většinou v celkové narkóze, záleží kolik máš vajíček. V podstatě je to taková jehla delší a tou se oddáni ty vajíčka.
tou se oddáni ty vajíčka.???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.4.18 14:01

Promiňte špatně napsané -odsaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.4.18 14:06

Edil-Hodne dobrá je klinika Stellart v Teplicích, pokud to chceš z té finanční stránky, musíš ale splňovat kritéria a ty mají na stránkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!