Chci darovat vajíčka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.1.13 10:02
@83Katka píše:
Musim rict, ze ja daruji pravidelne uz 2 roky pokaze to vyjde cca po 3 mesicich a s vajicka problem nemam. Uz mam 2 deti a pry neni problem otehotnet znovu.

Tak to kamaradka take darovala a pak tak take dopadla, musela sama na umele, a kdyz jsem tu cetla pani dasu verim ji a vim cojeto za trapeni, kazda zena je jina ovsem zena jse narodi jen s nejakymi kvalitnimi ocyty proto jse doporucuje za zivot darovat 3krat, myslim klinika ktera bere porad je spatna? Zeptejte se kliniky Reprogesis, neuzasnejsi jednani. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
83Katka
21.1.13 12:57

Asi bych taky na to nechodila kdybych planovala jeste jedno, mam 2 deti a to staci a rada pomuzu ostatnim.

• Citovat
  • Upravit
drdla
21.1.13 17:27

Tak často? Slyšela jsem že max 3× za život vice ne :-O

• Citovat
  • Upravit
11
21.1.13 18:26
@drdla píše:
Tak často? Slyšela jsem že max 3× za život vice ne :-O

souhlasim svami. :?: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83Katka
21.1.13 19:28

Ano, mela by se vynechat 3 mesice pauza, nekdy to vyjde na 4 mesice nekdy na 3 a nekdy na 5 mesicu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.1.13 19:32
@83Katka píše:
Ano, mela by se vynechat 3 mesice pauza, nekdy to vyjde na 4 mesice nekdy na 3 a nekdy na 5 mesicu.

A dělají se znovu veškeré testy? Nebo se po 3.měsích ozveš klinice a hned se jde na stimulaci?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.13 08:13

Katka: při takovém množství obděrů bych měla strach o své zdraví. Když vidím jaké množství hormonů jsem do seba dostala při každém pokusu IVF, tak bych to víckrát jak 3X za život neabsolvovala ani kbyby mě za to nabízeli milion.

• Citovat
  • Upravit
83Katka
22.1.13 08:39

Nedelaji se zadne znovu, jen pred kazdym odberem se dela predoperacni vysetreni. Nemam zadne problemy ani s hormony, vubec nic nepozoruji a po gyn. stance take v poradku, kazdy to zvlada jinak a na kazdeho pusobi neco jineho

• Citovat
  • Upravit
drdla
22.1.13 13:08

Já bych taky nesla více jak 3× ono přece zdraví je jen jedno…že, a já osobně bych se chtěla dožít nějakého věku se svými dětmi

• Citovat
  • Upravit
daja87
28.1.13 00:35

Ahoj holky.

Taky jsem dříve chtěla darovat vajíčka. Jenže podle mě to u mě nepůjde na 100%.Jelikož v rodině máme problémy s ledvinami (teda já jsem jediná, ketrá je má díky bohu v pořádku) ale mám ročního synka a ten to bohužel podědil :( Má zvětšené ledvinové pánvičky a rozdvojený močovod. Můj praděda chodil na dialízi a sestra trpěla ledvinovými záchvaty po kterých má zjizvené ledviny :(
Docela mě to mrzí, protože sjem chtěla pomoct někomu kdo to opravdu potřebuje

• Citovat
  • Upravit
denisecinecka
12.2.13 21:57

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli mohu při tomto zákroku chodit do posilovny a běhat..Nebo musím být celé měsíce (týdny) v klidu před zákrokem od vyšetření až po odběr a dny potom..děkuji za odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
155
12.2.13 22:04

Dobry den
Byla jsem darovat vajicka v gennetu v zari 2012.Pred zakrokem jsem delala bezne veci v nicem me to neomezovalo.Jen 10 dni pred zakrokem, kdyz jsem si pichala hormony do podbrisku, tak mi nebylo zrovna nejlepe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
denisecinecka
12.2.13 22:14

Dobře, děkuji moc za odpověď..A tak to jsem moc ráda pokud mě to opravdu omezí jen na těch pár dní:)

• Citovat
  • Upravit
7369
12.2.13 22:16

Ja abych to videla v dobe stimulace a par dni po OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
denisecinecka
12.2.13 22:21

Super:)…a ještě prosím…jestli nemáte někdo zkušenosti s centrem unica v praze?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!