Chci darovat vajíčka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.2.13 23:03

Unica je v Brně ne? Teď se omlouvám za anonym ale já chodím do unicy a čekám dárkyni, tak aby jsme se nepotkaly…

• Citovat
  • Upravit
2435
13.2.13 00:24
@Anonymní píše:
Unica je v Brně ne? Teď se omlouvám za anonym ale já chodím do unicy a čekám dárkyni, tak aby jsme se nepotkaly…

a co by se stalo, kdyby jste se potkaly? stejně nebudete jediná příjemkyně ne? nemůžu vědět, že zrovna tyhle vajíčka dostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.13 14:48

@Granda Já vím o své dárkyni údaje, jakou má školu, jak je vysoká, váha a krevní skupinu. A taky všechny vajíčka od dárkyně budou moje. Jen mě tak napadlo, že dárkyně která se tu včera ptala může být i moje, proto anonym. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anna 125 :)
14.2.13 19:03

Ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli nemá někdo z vás zkoušenost s darováním vajíček v královehradeckém Sanusu. :)

• Citovat
  • Upravit
denisecinecka
22.2.13 18:54

Je i v Praze:) ale vajíčka se stejně posílají po cele Evropě a ne pouze v ČR a dárkyně nesmí vědět nic o příjemkyni, naopak to možné je a příjemkyně si dárkyni dokonce vybírá:)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.13 23:36
@denisecinecka píše:
Je i v Praze:) ale vajíčka se stejně posílají po cele Evropě a ne pouze v ČR a dárkyně nesmí vědět nic o příjemkyni, naopak to možné je a příjemkyně si dárkyni dokonce vybírá:)

Presne tak ja si svoji darkyni vybrala. A jsem ji moc vdecna Ted mám v sobe uz treti den embryjka a modlim se aby to vyslo :pankac:

• Citovat
  • Upravit
23.2.13 23:42

AHOJ, CHTELA JSEM SE OPTAT, MAM MOZNOST DAROVAT VAJICKA V BREZNU JDU NA VYSETRENI JESTLI JSEM VHODNY DARCE UVEDLA JSEM SE NA GENET CENTRU V PRAZE MATE S TIM NEKDO PROSIM ZKUSENOST

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
denisecinecka
28.2.13 16:33

Tak to držím palečky, ať to vyjde:)akorát myslím, že mně darování nepovolí, protože ještě nemám svoje děti a prý to většinou povolit nechtějí:/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.2.13 16:35

Kamarádka byla darovat je jí 22 a dítě neměla. (Praha)

• Citovat
  • Upravit
denisecinecka
4.3.13 16:48

A neměla potom žádné problémy nebo tak něco?:)

• Citovat
  • Upravit
4.3.13 18:56

Ahoj já jsem se dozvěděla o darování vajíček dnes od jedné slečny. Uvažuji o tom, že je daruju taky zjistím si o tom co nejvíc a bude mi ctí pomoct nějaké paní čí slečně.. škoda, že někoho neznám kdo dlouho čeká aby se vše urychlilo.. Jaké jsou kliniky v Praze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.13 20:19

pozor na reprofit!

Holky jako maras moje mamka to chce dat do televize protože to je pěkny vymrd. mela jsem jit darovat vajíčka doktor mi to stopnul dva dny pred odberem protože po te zlute natlakovane jsem to dostala ted se me valí jak z kona tak silne krvacení jsem ani nemela.. koordinatorka mi říkala ad jedu s ní že třeba dostanu nejakou financní kompenzaci.. a jelikož za vajícka se neplatí, ani za darovaní krve ci vseho co se darovat dá(je to v zakoníku) ale platí vam za to že podstoupíte tu jejich lečbu a stimulaci.. kterou jsem z 80%prodelala co mi daly jsem podle protokolu napíchala jak jsem mela. pan dr mí rekl jak jsem tam byla že on je ted kvuli me v minusu 25tisíc. že jsem druha za pul roku co mensruuje po tom.. nicmene jako mela jsem jít v pondelí na punkci ale posunul mi to až na čtvrtek.. jelikož mi dali predtím malo hormonu a vajíčka byly male.jako nevím podle me je mens. cyklus urcený a ma určitý pocet dní. a pan dr mi řekl že jsem se musela splest ja!! k tomu mi sestřicky daly na ty poslední tri dny gonal-hormony do inzulínek stříkacek(zbyt­ky),normalne to byva v inzulínovem peru, a bylo tam 187,5 místo 200 jelikož stupnice byl po 37,5 jako na perech. a bylo tam po 5čarek tak logicky si to umím spočítat.. jak jsem tohle volala koordinatorce tak řekla že to jsou injekce na jine leky…pičovina!! a že to je dobre dane že volala tem sestříckam co mi to davaly.. a řekla mi ad nic neříka m v brnena odberech ani dr, že bych tím zavařila sestřicce… no a když jsem potom tohle ukazala dr. tak se na to ani nepodíval zavola sestru, shodou okolností tu co mi to davala ta řekla že je to 200 protože s ní koordinatorka mluvila že takže to řekla aby nemela pruser! jako je to svinarna.. huntují si telo hormonama pro dobrou vec abych pomohla nejaké mamince.. a jeste semnou vymrdají!!! a pak mi dr. řekl že nejsem vhodna darkyne že se tímpadem vydíme na posled a na kompenzaci financní nemám vubec narok!! a jeste jak jsem mela jet do brna na tu punkci tak jsem mela byt v olomouci na nadraží v 7:45 (jsem z ostravy)a dostan se jak chces do brna me melo odvazt auto a po punkci by me odvezli zase jenom na nadraží do olmiku a v papírech co je smlouva o darovcaní je přímo napsano že po punkci nesmí clovek sam cestova hr.mest dopravou!!! jelikož ma mít klidový režim a je po celkové anestezii.. 8o :zed:

• Citovat
  • Upravit
3931
31.3.13 18:41

Ahojda holky nevíte prosím Vás kde se dají darovat vajíčka nejblíže Kolínu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicolis
4.4.13 23:44

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli se něco platí za léky který vám dají před odběrem vajíček chtěla bych darovat vájíčka tak bych to ráda věděla děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
611
5.4.13 07:58
@Nicolis píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli se něco platí za léky který vám dají před odběrem vajíček chtěla bych darovat vájíčka tak bych to ráda věděla děkuji za odpověď

ty neplatíš za léky vůbec nic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!