Chci darovat vajíčka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Darování vajíček
Zkus nové centrum v Praze - Prague Fertility Centre.
www.pragueivf.cz
Cena 20 tis.
Zuzka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
chci se zeptat zda mohu být dárkyní vajíček jsou li v rodině predispozice k diabetu a vysokému krevnímu tlaku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,chci se zeptat jestli máte někdo zkušenost s darováním v Gennetu v Praze? 3.6 jsem byla na pohovoru,rovnou i na genetickém vyšetření,začátkem července jsem byla znovu na krvi na hormonální profil s tím,že minulý týden už měly být výsledky z genetiky,byla mi napsána antikoncepce kterou jsem už měla tuto MS začít brát ale stále mi nikdo nedal vědět.Antikoncepci jsem brát nezačala,protože kdyby mě náhodou neschválili tak proč si zbytečně rozhazovat cyklus - ale to je vedlejší.Jen mě zajímá jestli mám už sama si volat jak a co,nebo jestli genetické testy trvají dýl a mám ještě počkat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já jsem darovala v Gennetu v Praze. Počkej, určitě se ti ozvou. Výsledky testů trvají dlouho. Byli všichni moc příjemní a jestli tady někdo psal, že je to strašná bolest, tak já ji nepociťovala - vůbec to není hrozné ![]()
- Citovat
- Upravit
daruji spermie
mozna i prirozenou cestou, ale jen po souhlasu obou partneru,
PS:jinak, kdyz hledate v Praze nej CAR, tak na imuno jasne nejlepsi je PRONATAL, laborator a muzskou neplodnost nejlepe osetri v ISCARE, prekvapive druha po Praze kvalitou je Olomouc
- Citovat
- Upravit
Jeste k tomu ICSI: je to velka neznama, a jeste nejsou zadna studia, co to udela s detmi,
A jen ta predstava jak jehla promicha cele vajicko, uz nemluve o kvalite vybrane spermie „by voko“…
Pod elektronovym mikroskopem vetsina jich i u zdraveho cloveka vypada nezavidenihodne ve srovnani s ostatnimi ssavci.
Druha vec je IVF, je to mozna prirozenejsi, nez ta prirozena cesta ![]()
- Citovat
- Upravit
krhina píše:
Ahoj, já jsem darovala v Gennetu v Praze. Počkej, určitě se ti ozvou. Výsledky testů trvají dlouho. Byli všichni moc příjemní a jestli tady někdo psal, že je to strašná bolest, tak já ji nepociťovala - vůbec to není hrozné
Už se ozvali,ještě část genetiky neni hotová ale už bych měla začít brát antikoncepci a čekat až se ozvou.Jak dlouho po té co jsi byla schválená jako vhodná dárkyně pak trval samotný proces?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,myslíš,že vadí když mam sníženou funkci štítné žlazy?Chtěla bych někomu pomoct k miminku,ale nevím jestli toto vadí…i když myslím,že tato porucha má vajíčka nijak nepoznamenala ![]()
Každopadně prosím o radu.Děkuju
- Citovat
- Upravit
Michaelakkk píše:
No četla jsi o tom nějaké články na internetu je toho docela hodně kamarádka to podstoupila a říkala že nikdy víc by nešla je to dosti bolestivé. a myslím, že podmínkou je mít dítě! já jsem si o tom trochu četla a jsou tam i veliká rizika můžeš umřít být neplodná no já bych do toho nešla!
Umřít člověk muže i na chřipku.Ale je to asi tak stejné procento jako u dárcovsvi vajíček.A to si myslím,že u té chřipky je procento větší!!Opravdu to není vubec nic tak hrozného.Jinak v Praze Iscare se dává oměna dárkyni 20000kč.Ale to je pro tebe asi dost daleko.At to děláš z jakéhokoli duvodu,je to skvělé
Takže:bubeš mit o pár peněz víc a ještě k tomu dobry pocit.A opravdu se neboj!!!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
prosím tě, mohla by jsi mi napsat, kde jsi byla na odběru vejíček? Sice je na mě ještě hodně brzo, jsem těhotná a pak kojení,ale potom bych ráda darovala,ale nechce se mi kvůli tomu třeba až do Brna. Díky Eva
- Citovat
- Upravit
vajíčka
Ahoj, uvažuju o darování. Prosím, můžete mi někdo napsat na email: petrunila@centrum.cz všechny podrobnosti celého procesu? Díky moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnes jsem se dočetla na netu o darování vajíček v Praze za 20 tis. Kč.
Jak na to pohlížíte, vnímáte i jako možnost přivýdělku? Možná je to blbě napsáno, ale asi je to i realita.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi OT, ale napadne vás někdy holky, že se ten váš potencionální biologický potomek zamiluje do vaší dcery, syna? Náhody se dějí. Kdysi jsem také přemýšlela o darování, ale beru to asi moc osobně. A jako přivýdělek, to se mi úplně příčí. Ale určitě pomůžete plno rodinám, to je na tom to hezké a pozitivní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně zaujala ta částka, mají to na svých web. stránkách: doslova: v den darování vajíček Vám bude vyplaceno 20 tisíc. Není to zrovna málo,né? a s tím potomkem, když se pak do sebe třeba zamilují, to je taky pravda…:))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Njn, ale určitě to nemůže dělat každý a řekla bych, že ta odměna je spíš symbolická za ty nepříjemnosti s tím spojené. Já přemýšlím, že daruju, protože mám známou, co chodí do Car a pokud sežene ženu, co daruje vajíčka, tak se Tím uspíší její proces.. tak nwm.. nedovedu si představit, co vše se u toho děje..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!