Babyland kapsičky COOP
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Babyland kapsičky COOP
Holky, jaký je váš názor na ovocné kapsičky babyland z prodejen COOP? Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@pannda píše:
Zlatý sklo…
Zrovna ty coop sklo jsou s cukrem.
@Terezmandt jako kapsicky mame na cestu nebo vyjimecne i doma. Dcera ma rada svestku a to ted jaksi ceskou nesezenes, aby mela cerstvou ze. A sklo se blbe prevazi. Jinak ja koukam na to, aby tam nebyl pridany cukr a tyhle to myslim nemaji ne? Chutove mi moc nechutnaji, dcera je taky nemusi. Ale kdyz je dostaneme, tak je sni ona nebo ja
horsi mi prijdou hello kapsicky, to je sladkej hnus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kukacka123 píše:
Zrovna ty coop sklo jsou s cukrem.@Terezmandt jako kapsicky mame na cestu nebo vyjimecne i doma. Dcera ma rada svestku a to ted jaksi ceskou nesezenes, aby mela cerstvou ze. A sklo se blbe prevazi. Jinak ja koukam na to, aby tam nebyl pridany cukr a tyhle to myslim nemaji ne? Chutove mi moc nechutnaji, dcera je taky nemusi. Ale kdyz je dostaneme, tak je sni ona nebo jahorsi mi prijdou hello kapsicky, to je sladkej hnus.
Nejde mi o značku, ale o obal a cenu. V přepočtu na gramáž ve skle obsah vychází leckde levněji. A pokud chcete značku, jeden malý test:
https://www.akcniceny.cz/…-kapsickach/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pannda píše:
Nejde mi o značku, ale o obal a cenu. V přepočtu na gramáž ve skle obsah vychází leckde levněji. A pokud chcete značku, jeden malý test:
https://www.akcniceny.cz/…-kapsickach/
Nejak tam ty babyland nevidim
a jak jsem psala, na cestu je pro me praktictejsi kapsicka, sama ale tuhle znacku nekupuji. Tak moc nechapu ten komentar, kdyz zakladatelce jde o znacku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kukacka123 píše:
Nejak tam ty babyland nevidima jak jsem psala, na cestu je pro me praktictejsi kapsicka, sama ale tuhle znacku nekupuji. Tak moc nechapu ten komentar, kdyz zakladatelce jde o znacku…
Přesně tak, jde mi o značku ovocnych kapsiček BABYLAND, ne o zadne jine ani nic ve skle. A test kapsiček jsem videla v D-testu.
Hello kapsičky nejen že obsahují cukry, ale i pesticidy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit