Babyland kapsičky COOP

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11
5.3.20 15:54

Babyland kapsičky COOP

Holky, jaký je váš názor na ovocné kapsičky babyland z prodejen COOP? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9164
5.3.20 16:15

Zlatý sklo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
5.3.20 17:12
@pannda píše:
Zlatý sklo…

Zrovna ty coop sklo jsou s cukrem.

@Terezmandt jako kapsicky mame na cestu nebo vyjimecne i doma. Dcera ma rada svestku a to ted jaksi ceskou nesezenes, aby mela cerstvou ze. A sklo se blbe prevazi. Jinak ja koukam na to, aby tam nebyl pridany cukr a tyhle to myslim nemaji ne? Chutove mi moc nechutnaji, dcera je taky nemusi. Ale kdyz je dostaneme, tak je sni ona nebo ja :D horsi mi prijdou hello kapsicky, to je sladkej hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
5.3.20 18:14
@Kukacka123 píše:
Zrovna ty coop sklo jsou s cukrem.@Terezmandt jako kapsicky mame na cestu nebo vyjimecne i doma. Dcera ma rada svestku a to ted jaksi ceskou nesezenes, aby mela cerstvou ze. A sklo se blbe prevazi. Jinak ja koukam na to, aby tam nebyl pridany cukr a tyhle to myslim nemaji ne? Chutove mi moc nechutnaji, dcera je taky nemusi. Ale kdyz je dostaneme, tak je sni ona nebo ja :D horsi mi prijdou hello kapsicky, to je sladkej hnus.

Nejde mi o značku, ale o obal a cenu. V přepočtu na gramáž ve skle obsah vychází leckde levněji. A pokud chcete značku, jeden malý test:
 https://www.akcniceny.cz/…-kapsickach/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
5.3.20 21:49
@pannda píše:
Nejde mi o značku, ale o obal a cenu. V přepočtu na gramáž ve skle obsah vychází leckde levněji. A pokud chcete značku, jeden malý test:
https://www.akcniceny.cz/…-kapsickach/

Nejak tam ty babyland nevidim :think: a jak jsem psala, na cestu je pro me praktictejsi kapsicka, sama ale tuhle znacku nekupuji. Tak moc nechapu ten komentar, kdyz zakladatelce jde o znacku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
6.3.20 16:14
@Kukacka123 píše:
Nejak tam ty babyland nevidim :think: a jak jsem psala, na cestu je pro me praktictejsi kapsicka, sama ale tuhle znacku nekupuji. Tak moc nechapu ten komentar, kdyz zakladatelce jde o znacku…

Přesně tak, jde mi o značku ovocnych kapsiček BABYLAND, ne o zadne jine ani nic ve skle. A test kapsiček jsem videla v D-testu.
Hello kapsičky nejen že obsahují cukry, ale i pesticidy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí