Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, prošla jsem témata o cestovních postýlkách, ale tuto jsem nenašla, proto pokud jí někdo máte tak poraďte jestli jste s ní spokojené, popř. poradte jinou.
http://www.detskezbozi.com/…na-2010.html
Co od cest. postýlky chci: 1, aby sloužila i jako ohrádka, ale nechce se mi kupovat ohrádka, kdyby v ní náhodou nechtěl být, abychom zbytečně nevyhodili peníze.
** 2,** nepotřebuju přebalovák ani závěsné dno, ale ráda bych kolečka, abych ho mohla mít třeba v kuchyni při vaření. Využily jste to?
Jo a chtěla jsem se ještě zeptat jestli se na ní dá natáhnout sítka proti hmyzu z kočárku, dík moc za odpovědi ![]()
Ahojky,tak tuhle přesně nemám,ale mám babypoint vital plus.vypadá stejně,jen ty tam máš kolečka,které u té mojí nejsou.Je pravda,že jsem jí přenášela asi jen 2×,jinak jí mám stále na stejném místě.
A jsi s ní spokojená, měla by mít tmavou sítku, vidí přes ní prcek dobře? někde jsem četla že tmavá je lepší. A vydrží ti v ní? Díky
Tak spokojená jsem,když fakt potřebuji odběhnout tak se nemusím o malou bát.ze začátku to byl trochu boj,ale už si zvykla.já jí tam dlouho nenechávám,ale když byla menší a potřebovala jsem vařit,dobrá věc.Přes tu síťku je vidět docela dobře(mám černou)