Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jaké zkušenosti máte s tímto kočárkem (ovladatelnost, skládání, pohodlnot,…)? Předem děkuju za reakce.
Řekla bych to asi takhle: Za málo peněz, hodně muziky. ![]()
Záleží, co od kočárku očekáváš. Já ho koupila, když bylo holce 7 měsíců. Ted už ho teda nemám, před pár dny jsem ho dala švagrové. Ale byla jsem s ním spokojená.
Nechtěla jsem golfáče, s těma jezdit neumím, takže podmínka byla, aby měl kočár vzadu dvě větší kola a spojenou rukojet. Jezdilo se mi s ním dobře, bydlíme na vesnici, kde nejsou chodníky, takže i v zimě ve sněhu.
Skládání taky bylo v pohodě, máme kombika, takže jsem kočár jenom na půl složila a šoupla ho do auta.
Nedávno jsem koukala na netu, že mají i nějaký nový barvy, snad modrou a zelenou. Já měla oranžovo-modrej. A sousedka má ten červenej a co vím, taky si na něj nestěžovala.
Díky, taky jsem právě nechtěla golfky, moc jsi mě potěšila, líbí se mi ta modrá barva.
Koukala jsem na tu novou kolekci a ty kočárky vypadají fakt dobře. Mně se líbí ten červenej.
A mají dobře vymakanou stříšku.
Kamarádka má už asi rok ten oranžovo-modrej a je s ním spokojená. Nechává si ho i pro druhý dítě ![]()
My ho máme taky, jezdíme v něm od asi 11 měsíců a stále jsme spokojeni:-)
I když vzhledem k tomu mému prasátku bych už asi volila jinou barvu než tu oranžovou, je na ní vše vidět, ale zase za ty peníze ( my kupovali za 1900,–) to semtam vezmu domů na balkon, vykartáčuji a vyčistím a je zas jak nový:-)
Co mi na něm vadí, je asi dost choulostivý materiál a že není možné to celé nějak sundat a vyprat, ale jinak má vše, co jsme chtěli a každý nám závidí velký úložný prostor pod kočárem, když jdu s kamarádkou na nákup, tak zpátky tahám svůj nákup + polovinu toho jejího:-)
Takže, jak tu už někdo zminoval, asi hlavně záleží, co od kočáru očekáváš a kolik jsi ochotna do něj investovat.
P.S fotka focena ted o víkendu:-)
Jeanette - měla jsem úplně ten samej.
Taky si na něj fakt nemůžu stěžovat, možná jen na to, že se trochu vyšisoval. Ale to je problém skoro všech kočárků. ![]()
Já ho tenkrát kupovala za 2,5 tisíce, ale je to skoro už dva roky a bylo to v krámě. Kámoška ten červenej kupovala pár týdnů po mně a na netu za něj dala 2 tisíce.
Jinak ke kočáru je i pláštěnka a taška, takže zase další ušetřené peníze.