Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky,
mám dotaz k Vám. které jezdíte s kočárkem JOOLZ. Jste s ním spokojené? Je-li něco, co považujete u tohoto kočárku za nedostatek, prosím napište.
Máte zkušenost s Joolz Day?
Přidejte zkušenost s Joolz DayJá tento kočár nemám, ale kamarádka má sporťák - tenhle - http://www.babywelt.cz/…zz-one-grand a spokojená prý vůbec není.. Jak má přední kolečka až moc malá, zasekne jí téměř na každým nerovným povrchu, stačí malá prasklinka v chodníku, nákupní koš jí hned prasknul.. Je víc věcí, na který u něj nadává, ale nejvíc jí vadí, že se s ním blbě jezdí i ve městě, pokud není úplně nový chodník, natož někde po venku.. ![]()
…tak to děkuji za zprávu. Za ty peníze s tím, jak ho prezentují bych tohle nečekala ani ve snu:))) Vybrat dobrý kočárek je opravu drama, trh je zahlcený zbožím jen na oko…
Není zač.. Jak už jsem psala, já osobně s ním zkušenost nemám, ale ta kamarádka je hodně zklamaná. Myslím, že i levnější kočárek by mohl posloužit lépe.. ![]()
Kocarek Joolz ma klady i zapory. Vypada super a nikdo v nasem meste takovy nema,
dale se da vemi rychle a jednoduse slozit a dat i do maleho auta a take je lehky a dobre se ridi. Ale hluboka korbicka je celkem uzka, malyho jsme v nem vozili pouze do jeho 2 mesicu, sice mel uz 6 kg ale s fusakem se tam vubec nevesel..
Sportovni dil je uz lepsi, prostornejsi a da se otocit obema smery, ale protoze nas Tomik spi rad na brisku, Joolz je pro nej uzky…
Takze ted jsem si objednala DAKAR plus a doufam, ze s nim budem spokojenejsi. JOOLZ si ale nechame, je super v tom, ze malej v nem sedi hodne vysoko a vse krasne vidi, jen holt neni dobry na spani… ![]()
dobrý večer Markét a mohu se Vás zeptat jak se s Joolz jezdí? co ty malá kolečka ve předu není to problém? a co stříška není krátká? děkuji za inf
Oživuji diskuzi: nikdo nemá žádné zkušenosti s Joolzem? Strašně se mi líbí…a naživo jsem ho u nikoho neviděla ![]()
děkuji!
tak tento kočárek jsem viděla a nijak mne nenadchnul, zajímalo by mne jaké pohodlí má dítě v té sportovní verzi, protože mi přijde jak židle… ![]()
ahoooj,
já chtěla - podle vzhledu zase Stokke…je nááádhernej, ale naprosto nepraktickej, leda ho mít jako frajeřinu a jako druhej…kdybych chodila někde v Praze s kamarádkama na kafíčka do vymazlených kaváren, pořídila bych si ho na ozdobu…chi…ale já běhám v malém městě po parcích
…JOOLZ jsem viděla jen v tom jejich propagačním videu…taky krásnej, ale nezdá se mi moc praktickej. My jsme nakonec koupily Quinny Buzz 3, nebo 4, nevim - a jsme zatím absolutně spokojení, je krááásnej a jezdí se s ním skvěle a korbičku má mnohem větší, než mají kamarádky např. u Mutsy, i když na pohled vypadá menší. Je lehounkej, skladnej a pak se těším na sporťák…jde v obou směrech a je fakt „šik“
. Tak dobře vyber, ať se Vám dobře jezdí!
grafoSG píše: …tak to děkuji za zprávu. Za ty peníze s tím, jak ho prezentují bych tohle nečekala ani ve snu:))) Vybrat dobrý kočárek je opravu drama, trh je zahlcený zbožím jen na oko…
No jo moje řeč taky se mi líbí ale tohle teda mění situaci
dobry den,
ja kocarek joolz mam a je uzasny, to co tady popisuji je hloupost, kolecka se nezasekavaji, kocarek je lehoucky na manipulaci, otocite se na opravdu minimalnim miste, doplnky ktere k nemu jsou, jsou perfektni, skvely zimni pytel, kosik pod kocarkem je jen na pet kilo, mozna proto praskl, jestli dotycna vozila hodne veci.chodim s kocarkem kazdy den behat do terenu-park s cestickama s piskem a nemam s kolecky zadny problem.opravdu doporucuji, cena je vyssi, ale mate je na dve deti urcite.jedina nevyhoda je, ze nemuzete prehazovat rukojet, kdyz treba sviti slunicko diteti do oci, ale zas byste na male miminko nevidely, u sportovniho lze korbicku prehazovat i po smeru jizdy.skvele na nej pasuje sedacka maxi cosi..no a mam trimesicni dcerku , ktera vazi 5,5 kila a vejde se tam zatim i s pytlem a kombinezou perfektne, ted kdyz je venku mraz, je ji krasne teplo.jinak kamaradka ma quinny buzz ten je taky super-myslim, ze to jsou kocarky opravdu krasny a naprosto funkcni.u Joolzu si take muzete zvolit barvu konstrukce a kolecek- v podstate si ho sestavit podle svych predstav.a v cene 25tisic, kde mate komplet uplne vsechno-hluboky, sportovni, zimni pytel, destnik, plastenka, kosik, prebalovaci taska, si myslim ta cena neni zase tak strasna.
bio píše:
dobry den,
ja kocarek joolz mam a je uzasny, to co tady popisuji je hloupost, kolecka se nezasekavaji, kocarek je lehoucky na manipulaci, otocite se na opravdu minimalnim miste, doplnky ktere k nemu jsou, jsou perfektni, skvely zimni pytel, kosik pod kocarkem je jen na pet kilo, mozna proto praskl, jestli dotycna vozila hodne veci.chodim s kocarkem kazdy den behat do terenu-park s cestickama s piskem a nemam s kolecky zadny problem.opravdu doporucuji, cena je vyssi, ale mate je na dve deti urcite.jedina nevyhoda je, ze nemuzete prehazovat rukojet, kdyz treba sviti slunicko diteti do oci, ale zas byste na male miminko nevidely, u sportovniho lze korbicku prehazovat i po smeru jizdy.skvele na nej pasuje sedacka maxi cosi..no a mam trimesicni dcerku , ktera vazi 5,5 kila a vejde se tam zatim i s pytlem a kombinezou perfektne, ted kdyz je venku mraz, je ji krasne teplo.jinak kamaradka ma quinny buzz ten je taky super-myslim, ze to jsou kocarky opravdu krasny a naprosto funkcni.u Joolzu si take muzete zvolit barvu konstrukce a kolecek- v podstate si ho sestavit podle svych predstav.a v cene 25tisic, kde mate komplet uplne vsechno-hluboky, sportovni, zimni pytel, destnik, plastenka, kosik, prebalovaci taska, si myslim ta cena neni zase tak strasna.
Joolz mám také, je úžasný!
Zatím žádné zápory, snad jen, že ta bílá barva není sněhově bílá jako na fotkách, asi kvůli odleskům, vypadá i tak pěkně.
Taky patří mezi mé favority a kamarádka, která ho mám, je s ním na 100% spokojená. Teda nevím, jak tady někdo psal, že má malou korbičku, malá má 7 měsíců a v pohodě se jí tam vleze i s fusakem a to není žádný drobeček
Mě se moc líbí ten šedo-stříbrný, ale bojím se, že bude asi nepraktický ![]()
take mame kocarek JOOLZ - ve stribrne barve a veeelka spokojenost. Malemu je 5,5 mesice - cca 7,5 kg a krasne se do korbicky vejde. Da se v pohode slozit a je lehky. Uz se tesim na sportacek. Doplnku ma spostu. Jedina nevyhoda je, ze nema stinitko, ale za 250,– Kc jsem dokoupila univerzalni a je to vyresene. ![]()
luckar77 píše:
take mame kocarek JOOLZ - ve stribrne barve a veeelka spokojenost. Malemu je 5,5 mesice - cca 7,5 kg a krasne se do korbicky vejde. Da se v pohode slozit a je lehky. Uz se tesim na sportacek. Doplnku ma spostu. Jedina nevyhoda je, ze nema stinitko, ale za 250,– Kc jsem dokoupila univerzalni a je to vyresene.
Můžu se zeptat jak moc se ten stříbrný kočárek špiní. Mě se taky strašně líbí, chci ho koupit,ale mám strach, když je tak světlý, abych ho pořád jen neumývala. Ale jinak je nádherný ![]()