Kočárek Joolz

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Joolz Day?

Přidejte zkušenost s Joolz Day
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16837
26.11.12 12:23

Diky. A je dost teply? Budu ho asi objednavat na netu tak at vim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
26.11.12 12:31

Za mně určitě ano…ještě ho ani nepoužíváme…malé je neustále horko, tak ji mám zatím jen v dece, fusak necháme až bude opravdická zima :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
26.11.12 23:33

Ahoj, my měli fusak k verzi Joolz One Prime, byl velice teplý a byla jsem s ním spokojená. Pokud se potom dal do sporťáku, tak v našem případě (větší)dvouletá dcera ho měla už jen cca pod prsa, takže se v něm větší dítě až po krk neschová.
 http://mimimi.cz/…-prime-fusak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
27.11.12 08:43

Me staci ten fusak do dvou let- a kolik merila v tech 2 letech ze uz se tam nevlezla???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
11.2.13 19:34

joolz

Já ho mám doma ode dneška, od kámošky, mimi mám ještě v břiše, ale s kamarádkou jsem jezdívala s její dcerkou i v terénu, v bahně a pod a nebyl problém, akorát se v terénu musí zaaretovat přední kola aby byli pevný a ne otočný. Mám sporťák i hlubokou kormu, líbí se mi že vše je na zipy, celá korba i sporťák, vše jsme sundaly a vypraly v pračce, hluboká korba je veliká, jedna z největších, takže se nemusíš bát že se Ti tam mimi ve 3 měsících již nevejde jak to je normálka u většiny kočárů na českém trhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
11.2.13 19:37

Jo a jak se sedí ve sporťáku? super, jde dát do úplného lehu, takže nenjí jak židle :-) jde dát do jakékoli polohy a to je super!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.3.13 22:36

Ahojte maminky, jezdím s kočárkem Joolz už 5 měsíců a konečně jsem si udělala čas něco o kočárku napsat. Po velkém rozhodování jsme vybrali jeansovou barvu a určitě to byl dobrý výběr. Kočár vypadá i po ježdění v plískanicích jako nový. Je dobře impregnovaný, takže cokoliv stačí jen utřít hadříkem a špína je pryč. Dokonce jsme zažili i polití svařákem a po fleku jsem doma nenašla ani památku. Skrz modrou riflovinu si většina lidí sice myslí, že v něm vozíme chlapečka, ale fusakem a hračkou v holčičí barvě snad věci uvádíme na pravou míru :) Používáme fusak Lodger a za celou zimu se mi nestalo, že by v něm malá byla studená, fusak krásně do hluboké korby sedí a kočárek oživí. Kočárek je super dlouhý, ale se šířkou je to horší. Naše malá má v 5 měsících jen 6kg( Měla hodně nízkou porodní váhu),na délku má velkou rezervu, ale když je v teplém overálku a ještě ve fusaku, tak se mi zdá, že už se v kočárku dost mačká…Maminkám, které budou mít prcka koncem léta nebo zač. podzimu bych skrz šířku kočár asi moc nedoporučila. My jsme ted měli týden X-lander, protože jsme kočárek reklamovali a malá si v široké(ale tase hodně krátké) korbě přímo libovala…Musím ale říct, že po týdenním ježdění s jiným kočárkem jsem teprve ocenila jaký kočárkový poklad doma máme ;) Je opravdu lehce ovladatelný, krásně zatáčí, neskřípe, nehrká, není těžký a lehce se skládá:mrgreen: A hlavně krásně vypadá :srdce: :srdce: Jak říkala paní prodavačka, která nám ho prodávala. Kočárek je módní doplněk, maminky by si ho měly kupovat jako kabelku :mrgreen: A je pravda (nechci se rouhat), že s výše jmenovaným kočárkem, který nám byl zapůjčen při reklamaci jsem si připadala jako s kabelkou od ťamanů :mrgreen: nějak to prostě nebylo ono :| O reklamaci napíšu v druhé zprávě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.3.13 23:06

V prvním článku jsem kromě šířky kočárku psala o Joolzu v samých superlativech. Pravda je ale ta, že jsme s ním měli i peripetie, které jsme nakonec řešili reklamací. Nejprve se nám asi po měsíci užívání zlomil čudlík, který se mačká, aby se vytáhla korba z podvozku. Vypadla z něj pružina, takže vypadával :nevim: Nějak jsme se naučili vytahovat korbu i tak, takže jsme čekali, na další závadu, abychom kočár nereklamovali kvůli jedné věci. Dlouho jsme čekat nemuseli, asi před měsícem se nám povolil kloub na podvozku, takže kočárek začal jít špatně skládat. A připojím - li i uvolněný kloub na jedné straně boudy a výrazně sjetá a popraskaná přední kola po 4 měsících ježdění, byl tu důvod k reklamaci jako vyšitý. Prodavačka na nás celkem hleděla, protože u těchto kočárků se prý často nereklamuje, ale nakonec připustila, že s kloubem už před námi kdosi problém měl…Nicméně, reklamace netrvala ani týden, vše utáhli, knoflík vyměnili, jen kola neuznali(což se dalo čekat)a kočár zase šlape jako hodinky. Uvidíme jak dloho mu to vydrží :P A ještě jeden postřeh: Ačkoliv všechny Joolzy vypadají na pohled stejně, není to pravda. My máme novější Joolz day a byla jsem u známé, která má One prime a ten vypadá mnohem luxusněji. Je na něm použitý jiný kov, kočár vypadá masivněji na konstrukci a na tom našem je jakoby více plastu :evil: U sporťáku je plast až po boudu což vypadá laciněji :( Holt, výrobci šetří, kde můžou :cert: Abych ale nebyla škaredohlíd, Joolz je i tak pro mě kočárek č.1, jiný bych si ani teď znovu nevybrala a i přes malé závady, které byly opraveny jsme s kočárkem já i manžel maximálně spokojení :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
29.3.13 11:37

Super, díky za krásnou recenzi!! Pořád ješte mimi nemám, termín mám za něco víc než měsíc a už se nemůžu dočkat jak synka povozím v joolzu. Mám ho po kamarádce, tý se na něm nic nerozbilo a to má psa s kterým jezdí v náročném terénu v lese a lesoparku a kočárek vše zvládl, krásně se v terénu ovládal, měla jsem možnost vyzkoušet. Akorát ten plastový čudlík se ulomil i jí, ale jenom na madle na hluboké korbě, ale měla ještě jedno madlo, na sporťáku, které je stejné, takže budu používat jedno na obě nastavby. Kolečka vepředu jsou taková jak píšeš, ale mysláím si že na funkčnost to nemá žádný vlyv. Kočár je nádherný, o tom žádná, lehký a po složení je nejmenší ze všech co jsem kdy viděla, takže konstrukci pohodlně dám i do kufru své malé felície a ješte mi zbyde kupa místa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
30.3.13 18:26

Určitě je to správná volba :D Je možné, že jsme měli smůlu na vadný kousek…Ještě k tomu skládání :lol: Kočárek je krásně složitelný, ale bohužel my máme tak malé auto(Peugeot 206), že bez sundání koleček se do kufru nevejde :( Ale i tak :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
30.3.13 19:27

No ale právě ty kola se jen tak stáhnou jednoduše, tak to zas není problém, já to do auta ještě nedávala, ale kdyby se museli sundat kola, tak mi to neva. prosím poradíš mi? Bude to dřív než se uvidím s kámoškou od které kočár mám :-D dnes jsem ho nesla z bytu do přízemí, tam bude, nebudu ho tahat nahoru, všichni si tam odkládají kočárky…Jenže jsem zapoměla grif jak ho složit. Vím které čudle zespoda mám mačkat, ale dál nevím…Tu rukojeť tlačit kam? Směrem dolů, anebo nahoru? Nepodařilo se mi to, tak jsem ho nesla po schodech dvě patra rozloženej. Uf. Bála jsem se za to nějak rvát abych něco nepolámala. Zkoušela jsem to před tím skládat jen jednou a tak si to nepamatuji. Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
2.4.13 22:18

Skládání

Promiň, teprve dnes čtu, tak nevím, jestli ještě pomůžu. Je potřeba zabrzdit kočárek, zmáčknout obě tlačítka zespod a jakoby se snažit rukojeť zasunout dovnitř. V momentě, kdy to zapruží, sklop rukojeť směrem od sebe. Na youtube jsou určitě i nějaká videa. Chce to jen grif, hlavně nepoužívat sílu. Např. můj manžel na to nepřišel dodnes :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
3.4.13 12:56

Jj už jsem to našla na youtube, já nezatlačovala, jen se snažila sklopit, proto mi to nešlo. Jen jsem to chtěla zkusit, ještě kočát nepoužíváme, ještě jsme v bříšku :-). Ale děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.4.13 13:20

Tak vám s mimčem (až se vyklube na svět) přeji spoustu šťastně najetých kilometrů bez nehod :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
3.4.13 13:59

Děkujeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie