Kočárek Joolz

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Joolz Day?

Přidejte zkušenost s Joolz Day
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lipanek1
13.2.12 16:53

Ahoj Lucko,
mám fusak Joolz Day a spokojenost je veliká. Dcera v něm běžně spí venku do -5°C jen v punčoškách, v teplákách a v tenší bundičce a když jí vyndávám, má tám krásně teplo. Měli jsme ho i na horách na sáňkách když bylo asi -12°C, to už teda byla v kombinéze, ale zima jí nebyla. V nejhorším se do něj vejde deka na přikrytí, to už mám taky vyzkoušené a to je dcera dost veliká. Zkrátka fusak je teplý a fakt neprofoukne, takže ho určitě můžu doporučit.

Jinak ještě pro niky : já skládám podvozek i s košíkem, ale musí byt prázdný. Ale zas mi přijde jednodušší vytahat věci z košíku, než ho odepínat.

• Citovat
  • Upravit
Lucie S.
13.2.12 21:54

Děkuji za odpověď…měla jsem právě strach jestli nebude potřeba ještě nějaký nánožník ale jestli je to jak píšeš tak je hodně teplý…malá se mi má narodit každým dnem tak ho budu potřebovat.

• Citovat
  • Upravit
Lipanek1
13.2.12 22:10

Já myslela, že už máš větší mimčo a chceš ho jen do sporťáku. Do hluboké korbičky vůbec nemusíš mít strach, mimískovi určitě zima nebude. Přeju ať všechno dobře dopadne a hodně najetých kilometrů s kočárkem :D Já jsem s ním maximálně spokojená a po roce a půl, co ho používám se mi stále nepřestal líbit.

• Citovat
  • Upravit
Lucie S.
14.2.12 08:50

Jo jo já jen že když už budu kupovat fusak tak ho chci jak do hluboké tak i do sportáku,tak abych nemusela mít dva…takže mi šlo hlavně potom o ten sporták.Práve z toho sportáku jsme měla obavy,že když nemá nánožník jestli fusak bude stačit.....takže jsi mi odpověděla přesně na to co jsme potřebovala :-)Jak píšeš v hluboké to problém určitě nebude.
Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
1836
15.2.12 23:14

Lipánku, děkuji! No popravdě - konstatoval to můj přítel, odepl ho a já už to dál nezkoušela, takže cestuji bez košíku (tak moc mu důvěřuji :lol: ). Ale tuhle jsem si říkala, že by se mi hodil… :-) Takže přicvaknu zpět :-) Ve finále bych v něm stejně nic nevozila „trvale“, jen když něco koupím, abych to nemusela nosit v ruce. No a při nakládání podvozku do auta to pak prostě z něho vyndám.
Lucko, i já jsem s fusáčkem spokojená! Dokonce jak minulý týden mrzlo, dala jsem ho do vajíčka (MC) místo zimní zavinovačky a šel tam parádně. Jen tedy se mi moc nelíbí, že nejde okolo hlavičky stáhnout… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
24.3.12 14:42

joolz

Ahojte holky,tak to tady tak všechno pročítám …a pořád nevím-jít do něj,nejít???Mimi budu mít v květnu,tak nevím jestli se mi v zimě vejde do hluboké korby:( Mně se líbí ten riflový a stříbrný-ještě uvažuju o I Candy,ale ten je podstatně dražší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva K.
27.3.12 22:53

Hluboká korba Joolz

Ahoj holky, neprodává některá z vás černou nebo červenou hlubokou korbu od Joolze? Dostala jsem sporťák mám 3,5 m. dceru. Už ji v něm sice vozím, ale nemám z toho dobrý pocit. Stary hluboký se nám rozbil. A novou úplně novou korbu se mi už zase nechce kupovat. Díky Eva.

• Citovat
  • Upravit
Marketka H.
17.4.12 13:46

S Joolzem se jezdi dobre, je lehky a da se s nim jezdit i po nerovnem povrchu.. Ta striska by mohla byt lepsi.. Ale jsem spokojena..

• Citovat
  • Upravit
38
17.4.12 14:06

Tak už ho mám doma.....oranžovej :* a jsem do něj zamilovaná…na tu stříšku jsem koupila sluneční clonu od teutonie-je opravdu krátká,tak aby na pinďu nesvítilo sluníčko!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
2.8.12 14:42

S Joolzem jsme velice spokojeni. Lehce se řídí i skládá. Korba možná trochu menší, ale nám to vyšlo tak akorát, že jsme pak přešli v 7. měsíci na sporťák. Ve sportovní sedačce je dítě docela vysoko a tak máte k němu blíž a je to i velká výhoda, když pak krmíte dítě v kočárku. Téměř vše se dá vyprat včetně košíku dole. Košík se zdá být menší, ale naučila jsem se do něj naskládat věci (i nákup), takže se toho nakonec vejde dost. Košík je krytý, takže v zimě do něj nenasněží. Nastavitelná rukojeť je taky velké plus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
23.8.12 23:51

Ahoj Japajo,
tvůj příspěvek ke kočárku Joolz je asi nejnovější, proto bych se chtěla zeptat na tvůj názor na kočárek. Chtěla bych si koupit stříbrný Joolz se stř. konstrukcí a stále uvažuji, jestli k němu vzít i original přebalovací tašku. Zdá se mi, že její cena je zbytečně přemrštěná, ale na druhou stranu bych nechtěla, aby kočárek vypadal s jinou taškou divně. Jakou zkušenost s ní máš ty? Drží pěkně na madle, kolik se toho do ní vejde? Zkrátka by mě zajímalo, zda-li cena odpovídá kvalitě :)
Dále bych se ještě chtěla zeptat na fusak? Jaký jste ke kočárku měli?

Pokud někdo jiný přidá své zkušenosti budu jen ráda. Díky K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
24.8.12 08:53

Ahoj Katko,
dobrá volba, já jsem taky chtěla napřed stříbrnej, je nádhernej. Nakonec mám oranžovej a je to moje láska. Určitě do něj běž, já jsem moc spokojená. Mám všechno origoš Joolz, deštník, tašku, fusak. Děštník využiji hodně, bouda je krátká, takže do kočáru hodně svítí.
Kdybych se měla znovu rozhodovat, tak jedině JOOLZÍK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
24.8.12 20:23

Děkuju za podporu, určitě ho vezmeme :) Byla to moje láska na první pohled :srdce: Původně jsem chtěla ten riflový nebo hnědý z limitované edice, ale bohužel ho nikde nemají na prodejně a bála bych se ho koupit jen tak podle fotek. Ten stříbrný mě na netu nijak nezaujal, ale když jsem ho pak viděla v obchodě bylo rozhodnuto. Trošku se bojím, že bude v zimě jako prasátko, ale co už :?: Oranžový jsem snad ani nikde a internetu neviděla? jinak s tím deštníkem jsi mě nalomila, kdosi mi říkal, že je lepší sluneční clona, že deštník lítá…ty s ním máš dobré zkušenosti?
Fusak se mi líbí Lodger, pěkně do kočárku padne a trošku ho barevně oživí. Přemýšlím, že ho koupím až do sporťáku a do hluboké korby budu dávat fusak, který máme do autosedačky. Kámoška to tak měla a byla spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
25.8.12 18:34

No přesně jako já. Zamilovala jsem se do něj, když jsem ještě ani nebyla těhotná, do toho riflovýho. Mají ho v Brně, i ten z té limitky. Pokaždé když jsem byla v Brně, šla jsem se na něj podívat a povozit si.Ten z té limit. edice se líbil chlapovi, ale mně přišel hodně klučičí, a jelikož jsme si pohlaví nechávali jako překvápko, tak jsem chtěla nějakej neutrál. Ten oranž. je luxusní, už se sem prý nedováží, je to starší kolekce.
Mám i clonu, od teutonie, ale moc ji nepoužívám, deštník je lepší…a nepadá ani nelítá. Bez něj bych se v létě fakt neobešla.
Lodger je boží, ale dost drahej, sháním šedej, použitej ale v dobrým stavu. Novej se mi kupovat nechce, když mám origoš Joolz. Jakou barvu budeš kupovat? Mně se hrozně líbí ten fialovej, ale do oranž. kočáru teda neee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
26.8.12 12:45

Podle kuchyňské linky není těžké uhodnout, že oranžová bude tvoje top barvička :D Je moc pěkný. Slunečník tedy koupím, děkuji za radu :potlesk: Mohla bys mi přeci jen napsat, kde v Brně ten riflový mají vystavený? Sice už jsem rozhodnutá pro šedý, ale pořád ho někde v hlavě mám schovaný a aby mě to pak nemrzelo :mrgreen: Ten fusak se mi líbí taky fialový a ještě zelenkavý. Podle toho jestli budeme mít holčičku nebo chlapečka :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí