Kočárek Joolz

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Joolz Day?

Přidejte zkušenost s Joolz Day
Napsat příspěvek
Velikost písma:
208
23.4.11 15:26

Mela jsem z toho taky strach, kdyz jsem v zime vyjela a bylo vsude spoustu spinaveho snehu a nebo blata, ale super. Vypada porad krasne. Tedkon si chci jeste dokoupit tu sitku proti hmyzu - ma i UV. :-) jooo a maminkam se moc libi. Vzdycky, kdyz nekam vyjedeme tak obdivuji kocarek.

Tedys píše:
luckar77 píše:
take mame kocarek JOOLZ - ve stribrne barve a veeelka spokojenost. Malemu je 5,5 mesice - cca 7,5 kg a krasne se do korbicky vejde. Da se v pohode slozit a je lehky. Uz se tesim na sportacek. Doplnku ma spostu. Jedina nevyhoda je, ze nema stinitko, ale za 250,– Kc jsem dokoupila univerzalni a je to vyresene. :-)
Můžu se zeptat jak moc se ten stříbrný kočárek špiní. Mě se taky strašně líbí, chci ho koupit,ale mám strach, když je tak světlý, abych ho pořád jen neumývala. Ale jinak je nádherný :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
23.4.11 17:09

Děkuji moc :lol: Za dva týdny se na něj jedu podívat do obchodu, tak už se těším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
30.4.11 11:58
taky se mi líbí quinny buzz 3, ale i ten joolz mě učaroval :-D super je v tom, že na něj jde nacvaknout autosedačka maxi - cosi :-) . Je opravdu krásnej :-D
Teladradora píše:
ahoooj,
já chtěla - podle vzhledu zase Stokke…je nááádhernej, ale naprosto nepraktickej, leda ho mít jako frajeřinu a jako druhej…kdybych chodila někde v Praze s kamarádkama na kafíčka do vymazlených kaváren, pořídila bych si ho na ozdobu…chi…ale já běhám v malém městě po parcích :wink: …JOOLZ jsem viděla jen v tom jejich propagačním videu…taky krásnej, ale nezdá se mi moc praktickej. My jsme nakonec koupily Quinny Buzz 3, nebo 4, nevim - a jsme zatím absolutně spokojení, je krááásnej a jezdí se s ním skvěle a korbičku má mnohem větší, než mají kamarádky např. u Mutsy, i když na pohled vypadá menší. Je lehounkej, skladnej a pak se těším na sporťák…jde v obou směrech a je fakt „šik“ :mrgreen: . Tak dobře vyber, ať se Vám dobře jezdí!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
30.4.11 13:32
No teda, tak me se líbí quinny buzz 3 a joolz :lol: Uvítám vaše zkušenosti, pro který hlasujete ? Díky :think:
zlatuna píše:
taky se mi líbí quinny buzz 3, ale i ten joolz mě učaroval :-D super je v tom, že na něj jde nacvaknout autosedačka maxi - cosi :-) . Je opravdu krásnej :-D
Teladradora píše:
ahoooj,
já chtěla - podle vzhledu zase Stokke…je nááádhernej, ale naprosto nepraktickej, leda ho mít jako frajeřinu a jako druhej…kdybych chodila někde v Praze s kamarádkama na kafíčka do vymazlených kaváren, pořídila bych si ho na ozdobu…chi…ale já běhám v malém městě po parcích :wink: …JOOLZ jsem viděla jen v tom jejich propagačním videu…taky krásnej, ale nezdá se mi moc praktickej. My jsme nakonec koupily Quinny Buzz 3, nebo 4, nevim - a jsme zatím absolutně spokojení, je krááásnej a jezdí se s ním skvěle a korbičku má mnohem větší, než mají kamarádky např. u Mutsy, i když na pohled vypadá menší. Je lehounkej, skladnej a pak se těším na sporťák…jde v obou směrech a je fakt „šik“ :mrgreen: . Tak dobře vyber, ať se Vám dobře jezdí!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
30.4.11 13:37

Ahoj, já měla buzze a švagrová má Joolz(stříbrnej), já bych teda hlasovala pro buzze, u Joolze mi přijde sportovní sedačka jako jídelní židlička. U hluboké korby se mi nelíbí ta stříška, je moc krátká a kočárek je tak hodně odkrytej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
30.4.11 15:33

Já se zase nemůžu rozhodnout mezi Joolzem a Bugaboo Cameleon. Fak pořád nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
30.4.11 15:46
Tak mě se Bugaboo nelíbí, ale Joolz ano. Tak spíš než Bagaboo, tak raději Joolz. Ale samozřejmě každému se líbí něco jiného, ale rozhodování je těžké :lol: 8-)
Tedys píše:
Já se zase nemůžu rozhodnout mezi Joolzem a Bugaboo Cameleon. Fak pořád nevím :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
30.4.11 15:49
jo, to je pravda, opravdu je to jak jídelní židle :lol: a ta stříška je menší :-( Všechny kočárky mají klady a zápory a každé z nás vyhovuje jiný :-) Pro mě bude nejlepší si vyzkoušet oba v obchodě. Zatím buzzík vede, druhá varianta bude Joolz :-D
derida píše:
Ahoj, já měla buzze a švagrová má Joolz(stříbrnej), já bych teda hlasovala pro buzze, u Joolze mi přijde sportovní sedačka jako jídelní židlička. U hluboké korby se mi nelíbí ta stříška, je moc krátká a kočárek je tak hodně odkrytej.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
30.4.11 15:56

No mě nejde v první řadě o to jak vypadá, ale jak je funkční a podle všech recenzí a zkušeností mých kamarádek, které je mají je Bugaboo asi určitě lepší. Taky mě na tom Joolzu vadí ta krátká stříška a strašně malý nákupní košík. Bugaboo má i o hodně prostornější korbičku a já čekám mimi v září, takže je to pro mě docela podstatná věc. Buzze má kamarádka a ten sporťáček mi přijde strašně maličký. Pro větší dítko to asi moc nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
30.4.11 18:47
Tak pokud od kamarádek slyšíš samé dobré ohlasy tak jednoznačně Bugaboo, v mém okolí žádná ten kočárek nemá, tak mi ho ani nedoporučí.Pokud čekáš v září, tak větší korbička je na místě :-)A ten košíček u Joolz rozhodně není na nákupy :-(
Tedys píše:
No mě nejde v první řadě o to jak vypadá, ale jak je funkční a podle všech recenzí a zkušeností mých kamarádek, které je mají je Bugaboo asi určitě lepší. Taky mě na tom Joolzu vadí ta krátká stříška a strašně malý nákupní košík. Bugaboo má i o hodně prostornější korbičku a já čekám mimi v září, takže je to pro mě docela podstatná věc. Buzze má kamarádka a ten sporťáček mi přijde strašně maličký. Pro větší dítko to asi moc nebude.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
30.4.11 20:14
Tedys píše:
Já se zase nemůžu rozhodnout mezi Joolzem a Bugaboo Cameleon. Fak pořád nevím :nevim:

Já mám ted na malou Bugaboo a pokud se rozhoduješ mezi Joolz a Bugaboo, tak rozhodně Bugaboo :palec: To je moje srdcovka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
30.4.11 20:22
derida píše:
Tedys píše:
Já mám ted na malou Bugaboo a pokud se rozhoduješ mezi Joolz a Bugaboo, tak rozhodně Bugaboo :palec: To je moje srdcovka

Krásný, přesně tento mám vyhlídnutý, pokud to teda bude holčička, jinak vezmu samozřejmě jiný potah. Ale je fakt zajímavé, jak všichni kdo ho máte, píšete nebo říkáte, že jiný by jste už nikdy nekoupili :lol: Tak jsem na něj moc zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
30.4.11 20:50

Já už vystřídala spoustu kočárků, žijeme v zahraničí, takže mám vždy kočár jak tady, tak i v CR. Ted momentálně na dcerku mám Concord neo a Bugaboo chameleon a také BEE plus. Kdybych měla třetí dítko, tak jdu zase do Bugaboo :palec: Ikdyž ani ten Concord není špatnej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
4.5.11 11:25

Ahojky ja se take nemužu rozhodnout mezi Joozl/Quinni
Ted když kočarek vybíram..jdu po ulici a koukam po skoro každem kočarku co kolem mě projede(bydlim v Praze,a že jich tu jezdí hodně :mrgreen: )Joozl moc nevidám,ale u quinnyho jsem si všimla,ze se zadrhava to předni kolečko(Buzz 3)tak nevím.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
4.5.11 11:27
derida píše:
Ikdyž ani ten Concord není špatnej :think:

Ten si pořídila kamaradka a nemůže si ho vynachválit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek