Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Joolz Day?
Přidejte zkušenost s Joolz DayMela jsem z toho taky strach, kdyz jsem v zime vyjela a bylo vsude spoustu spinaveho snehu a nebo blata, ale super. Vypada porad krasne. Tedkon si chci jeste dokoupit tu sitku proti hmyzu - ma i UV.
jooo a maminkam se moc libi. Vzdycky, kdyz nekam vyjedeme tak obdivuji kocarek.
luckar77 píše:Můžu se zeptat jak moc se ten stříbrný kočárek špiní. Mě se taky strašně líbí, chci ho koupit,ale mám strach, když je tak světlý, abych ho pořád jen neumývala. Ale jinak je nádherný
take mame kocarek JOOLZ - ve stribrne barve a veeelka spokojenost. Malemu je 5,5 mesice - cca 7,5 kg a krasne se do korbicky vejde. Da se v pohode slozit a je lehky. Uz se tesim na sportacek. Doplnku ma spostu. Jedina nevyhoda je, ze nema stinitko, ale za 250,– Kc jsem dokoupila univerzalni a je to vyresene.
Děkuji moc
Za dva týdny se na něj jedu podívat do obchodu, tak už se těším ![]()
Teladradora píše:
ahoooj,
já chtěla - podle vzhledu zase Stokke…je nááádhernej, ale naprosto nepraktickej, leda ho mít jako frajeřinu a jako druhej…kdybych chodila někde v Praze s kamarádkama na kafíčka do vymazlených kaváren, pořídila bych si ho na ozdobu…chi…ale já běhám v malém městě po parcích…JOOLZ jsem viděla jen v tom jejich propagačním videu…taky krásnej, ale nezdá se mi moc praktickej. My jsme nakonec koupily Quinny Buzz 3, nebo 4, nevim - a jsme zatím absolutně spokojení, je krááásnej a jezdí se s ním skvěle a korbičku má mnohem větší, než mají kamarádky např. u Mutsy, i když na pohled vypadá menší. Je lehounkej, skladnej a pak se těším na sporťák…jde v obou směrech a je fakt „šik“
. Tak dobře vyber, ať se Vám dobře jezdí!
zlatuna píše:
taky se mi líbí quinny buzz 3, ale i ten joolz mě učarovalsuper je v tom, že na něj jde nacvaknout autosedačka maxi - cosi
. Je opravdu krásnej
Teladradora píše:
ahoooj,
já chtěla - podle vzhledu zase Stokke…je nááádhernej, ale naprosto nepraktickej, leda ho mít jako frajeřinu a jako druhej…kdybych chodila někde v Praze s kamarádkama na kafíčka do vymazlených kaváren, pořídila bych si ho na ozdobu…chi…ale já běhám v malém městě po parcích…JOOLZ jsem viděla jen v tom jejich propagačním videu…taky krásnej, ale nezdá se mi moc praktickej. My jsme nakonec koupily Quinny Buzz 3, nebo 4, nevim - a jsme zatím absolutně spokojení, je krááásnej a jezdí se s ním skvěle a korbičku má mnohem větší, než mají kamarádky např. u Mutsy, i když na pohled vypadá menší. Je lehounkej, skladnej a pak se těším na sporťák…jde v obou směrech a je fakt „šik“
. Tak dobře vyber, ať se Vám dobře jezdí!
Ahoj, já měla buzze a švagrová má Joolz(stříbrnej), já bych teda hlasovala pro buzze, u Joolze mi přijde sportovní sedačka jako jídelní židlička. U hluboké korby se mi nelíbí ta stříška, je moc krátká a kočárek je tak hodně odkrytej.
Já se zase nemůžu rozhodnout mezi Joolzem a Bugaboo Cameleon. Fak pořád nevím ![]()
Tedys píše:
Já se zase nemůžu rozhodnout mezi Joolzem a Bugaboo Cameleon. Fak pořád nevím
derida píše:
Ahoj, já měla buzze a švagrová má Joolz(stříbrnej), já bych teda hlasovala pro buzze, u Joolze mi přijde sportovní sedačka jako jídelní židlička. U hluboké korby se mi nelíbí ta stříška, je moc krátká a kočárek je tak hodně odkrytej.
No mě nejde v první řadě o to jak vypadá, ale jak je funkční a podle všech recenzí a zkušeností mých kamarádek, které je mají je Bugaboo asi určitě lepší. Taky mě na tom Joolzu vadí ta krátká stříška a strašně malý nákupní košík. Bugaboo má i o hodně prostornější korbičku a já čekám mimi v září, takže je to pro mě docela podstatná věc. Buzze má kamarádka a ten sporťáček mi přijde strašně maličký. Pro větší dítko to asi moc nebude.
Tedys píše:
No mě nejde v první řadě o to jak vypadá, ale jak je funkční a podle všech recenzí a zkušeností mých kamarádek, které je mají je Bugaboo asi určitě lepší. Taky mě na tom Joolzu vadí ta krátká stříška a strašně malý nákupní košík. Bugaboo má i o hodně prostornější korbičku a já čekám mimi v září, takže je to pro mě docela podstatná věc. Buzze má kamarádka a ten sporťáček mi přijde strašně maličký. Pro větší dítko to asi moc nebude.
Tedys píše:
Já se zase nemůžu rozhodnout mezi Joolzem a Bugaboo Cameleon. Fak pořád nevím
Já mám ted na malou Bugaboo a pokud se rozhoduješ mezi Joolz a Bugaboo, tak rozhodně Bugaboo
To je moje srdcovka
derida píše:Tedys píše:Já mám ted na malou Bugaboo a pokud se rozhoduješ mezi Joolz a Bugaboo, tak rozhodně Bugaboo
Já se zase nemůžu rozhodnout mezi Joolzem a Bugaboo Cameleon. Fak pořád nevímTo je moje srdcovka
Krásný, přesně tento mám vyhlídnutý, pokud to teda bude holčička, jinak vezmu samozřejmě jiný potah. Ale je fakt zajímavé, jak všichni kdo ho máte, píšete nebo říkáte, že jiný by jste už nikdy nekoupili
Tak jsem na něj moc zvědavá.
Já už vystřídala spoustu kočárků, žijeme v zahraničí, takže mám vždy kočár jak tady, tak i v CR. Ted momentálně na dcerku mám Concord neo a Bugaboo chameleon a také BEE plus. Kdybych měla třetí dítko, tak jdu zase do Bugaboo
Ikdyž ani ten Concord není špatnej ![]()
Ahojky ja se take nemužu rozhodnout mezi Joozl/Quinni
Ted když kočarek vybíram..jdu po ulici a koukam po skoro každem kočarku co kolem mě projede(bydlim v Praze,a že jich tu jezdí hodně
)Joozl moc nevidám,ale u quinnyho jsem si všimla,ze se zadrhava to předni kolečko(Buzz 3)tak nevím.. ![]()
derida píše:
Ikdyž ani ten Concord není špatnej
Ten si pořídila kamaradka a nemůže si ho vynachválit ![]()