Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Joolz Day?
Přidejte zkušenost s Joolz DayVe skutečnosti je ta barva jiná, hezčí…ale máš pravdu, já jsem ujetá na oranžovou. Doplňky do něj mám šedé, krásně se hodí k tomu vnitřku. Jsem zvědavá, jak dlouho se vejdeme do hluboké korby. ![]()
V Brně v Olympii v hračkářství Puntanela, nahoře v patře. Netvrdím to na 100% že tam ještě je, ale kdykoliv jsem tam byla, měli ho tam. A ještě zelenkavý, červený a tu poslední kolekci 2012 takový khaki.
V Olomouci-Kočárky Davídek-tam mají Joolze taky, tam jsem si kupovala ten deštník.
Oranžová se šedou bude určitě moc pěkná…Jinak v Olympii jsem byla před týdnem, ale do Puntanely mě zajít nenapadlo
V Davídkovi jsem byla taky, tam si kočárek zřejmě objednám, mají tam teď ke kočárku slunečník zdarma,,, ale vystavenou tam měli zrovna jen pískovou barvu
jsem na tu riflovou barvu moc zvědavá, možná tam ještě o víkendu sjedu ![]()
A s tou hlubokou korbičkou jsem taky zvědavá, na jak dlouho vám vydrží…kolik těď máte měsíců a kg? Myslíš, že na zimu už budete ve sporťáku?
Ta písková se mi nelíbí
No raději si tam zavolej, ať nejedeš zbytečně. Máš to daleko do Brna??
Mně se Joolz strašně líbí už asi tři roky, možná taky proto, že jsem ho ještě nikde „nepotkala“,jak to, že takovej boží kočár nikdo nemá??
My jsme teď měly 3 měsíce…a doufám že budeme v hlubokým co nejdýl. Jsme docela velicí, přes 6kg máme určitě a 63cm. Kdybychom koupili X LANDERA(celkem se nám líbila ta kolekce 2012)tak tam vydržíme max. ještě měsíc, je fakt o dost menší než joolzík.
Kdy máte termín?
Bydlíme u Olomouce, ale zrovna tento víkend jedeme přes Brno ke známým, takže se v Olympii určitě stavíme
a když nebude, tak se nic neděje
Taky se mi ten x-Lander2012 líbil, ale v obchodě mi říkali, že je to 100 a 1 rozdíl…Joolz je prostě jen jeden
Akdyž už jste tak velicí, myslíš, že vydržíte v korbičce celou zimu??My máme termín za 2 měsíce
, takže se do korby v poho vejdeme a před létem nandáme sporťák
na ten jsem zvědavá ![]()
No my jsme byly včera v poradně…máme ve třech měsících 7 kg a 63 cm!!!Celou zimu se do hluboké asi nevejdeme, ale já se budu snažit ji tam nacpat
co nejdýl to půjde!!!
To vám vyjde líp, vy budete v zimě malincí. Tak pak písni jestli ho tam měli, v té Olympii!! ![]()
Nazdárek Mičis ![]()
Děkuju moc za tip s Olympií…V neděli jsem se tam byla podívat a máme vybráno. Riflový je naprosto úžasný, takže ho tento týden objednám
. Jen jsem teď viděla u kamarádky její starší verzi Joolzu (One Grand)a má takovou hezčí, jakoby betelnější konstrukci než Joolz day, ale to se nedá nic dělat, šetří se asi všude
Děkuju ještě jednou za tip a přeji vám ať krásně rostete a jste zdraví ![]()
Jééé, já mám takovou radost Katko!!!
Ten riflovej je totiž moje srdeční záležitost, do toho jsem se zamilovala na 1.pohled ![]()
Jsem ráda, že se ti líbí, je z nich nejkrásnější, ten jsem chtěla úplně nejvíc ![]()
Já mám ten starší typ One Grand.
Jsem zvědavá na fotečku toho miláčka i s doplňkama a s miminkem, tak na mně potom prosím nezapomeň!!!
Už mám objednaný fusak Lodger ![]()
Přeju ti krásný bezproblémový porod a hlavně zdravé miminečko ![]()
Děkuju moc
Hned jak vyrazíme na procházku nafotím a pošlu fotky
Už se moooc těším
Zatím pá a držte s
e!
Je to nejuzasnejsi kocarek, ktery znam. Lehoucky a pritom velmi stabilni, snadna manipulace, projede jakykoli teren venku a zaperlite s nim i v obchodnich centrech. Vleze se i do mini kufru a system skladani je bez chyby. Kocarek mam uz 9 mesicu a nenasla jsem jediny nedostatek. Moc doporucuji. Vyzkousela jsem k Maxicosi mura 4 a Mutsy, ale Joolz je proste prekonal.
Ahoj, my mame 9 mesicu, 75 cm a 9,5 kg a stale pouzivame i hlubokou korbicku, v kombineze a s fusakem a pohoda!
Katko, moje řeč…je to NEJ kočár, neměnila bych, je prostě úžasný.
Máme skoro 6 měsíců a každý mně říká, že ji tam přes zimu už nedám-takže jsi mně potěšila ![]()
jsem zvědavá, chci jezdit s hlubokou korbou co nejdýl…
Ahoj, já také mohu Joolz jen doporučit, také se mi zalíbil hned na první pohled. Nechtěla jsem žádný tuctový kočárek a Joolz One Prime 2009 mi splnil můj sen
Kdybych si měla vybírat znovu, jdu do něj opět. Naše malá se narodila v lednu a odvozila jsem ji pohodlně v hlubokém až do jejích 6měsíců (korba má vnitřní délku 83cm!), v červenci jsme ji dali do sporťáku (už nechtěla ležet) a už v něm zůstala. Tu vyvýšenou pozici si myslím oblíbí každé dítě, má z toho bezva přehled. Můžete si dítě otočit jak ve směru jízdy, tak i proti. Slunečník jsme v létě hodně využili, má bezva ohybný kloub, takže lze natočit prostě jakkoliv.
Fusak lze použít i do sporťáku a je plně vyhovující a teplý. No možná jediná nevýhoda je to, že tam není nánožník, takže když je v zimě plískanice, musí se dát pláštěnka anebo ještě fusak přikrýt dekou, aby moc nezvlhnul. Pohyb a jízda s kočárkem je bezva snadná, menšímu nákupnímu košíku se přizpůsobíte, prostě nákupy budou menší a co se týče přebalovací tašky, tak mohu taky doporučit-měla jsem pocit, že je nafukovací, narvala jsem tam kdeco a nikdy se mi nestalo, že by se mi utrhla zavěšovací poutka, přestože vypadají „tence“. Osvědčilo se mi i to, že lze s sebou vozit nafukovací pumpičku, 2× jsem píchla a na dojetí do cíle pumpička pomohla.
Často převládá názor, že boudička málo kryje, ale při větším větru to šlo vyřešit pláštěnkou. Já bych psala jen samé superlativy, ale to tak už bývá, když jste „zamilované“ ![]()
Ahoj libi se mi tento kocarek- mate k nemu koupeny nekdo i fusak joolz?? Na netu pisou ze ma 95 cm coz asi neni moc- to je jen do hluboke korby nebo i do sportaku? A vleze se tam v pohode jeste treba dvoulete dite?? Nebo jak dlouho jste tento fusak vyuzivaly vy?
Ahoj, fusak mám origoš Joolz a je super…ale neporadím, máme teprve půl roku, takže uvidíme jak dlouho vydrží…a do sporťáku určitě je