Kočárek Joolz

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Joolz Day?

Přidejte zkušenost s Joolz Day
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2502
20.11.13 17:22

Tady si prcek hoví :palec: a loňská v korbičce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
20.11.13 23:07

Holky…ani nevíte jak vám závidím, já už pomalu přemýšlím o prodeji, nějak rychle to uteklo a jsme velicí :(
Takže si to užijte, jezdí se s ním skvěle, za mně NEJ kočárek…jiný už bych nechtěla
kanuni, aspoň si můžeš/te kočárek krásně vytunit, ta šedá se krásně kombinuje
jediné mínus…malý koš, krátká střecha a u sporťáku malý, málo hluboký sed, s fusakem pro větší dítě dost nepohodlné sezení…bez toho, aniž bych dceru připoutala, nehrozí, vyjela by mně okamžitě ven…ale jinak…po roce a půl je kočár jako nový, nesjetá kolečka, nevyšisovaný, za ty prachy opravdu kvalita :srdce: až půjde z domu, hodně to obrečím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kanuni
21.11.13 10:11

S malým košem jsem smířená, beztak jakékoliv nákupy dělám autem, takže na pár věci to stačí. Ta střecha, to jsem četla, sice se malá narodí v lednu, ale když bude velká zima, popř. vítr tak ji stejně hned nevezmu ven. Jinak s tim sporťáčkem uvidíme, tam příjde nejdřív asi v srpnu, září a na zimu jak říkám, moc asi venku běhat nebudeme.

• Citovat
  • Upravit
485
21.11.13 13:07

My máme antracitový se stříbrnou konstrukcí a jsme spokojení. Teď máme holčičku a kdyby byl náhodou druhý chlapeček, tak ať je univerzální barva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
30.11.13 12:05

kočárek Joolz

Taky se přidávám :lol:, máme kočárek Joolz silver/sand s oranžovou…nádherný, elegantní, lehce skladný a dobře se s ním manipuluje. Jen doporučuji přikoupit na zimu terénní kolečka dopředu k naprosté spokojenosti - prodává např. Malvík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kanuni
30.11.13 12:09

Moc pěkný, ani netuším, že se prodává s oranžovou, tento jsem nikde neviděla…možná jestli se nejedná o starší kolekci. O těch větších kolečkách uvažuji, ale malá se narodí v lednu, když to bude dle termínu a nevidím to na velké procházky nikde ve sněhu. Uvidíme časem po vyzkoušení zda budou potřeba.

• Citovat
  • Upravit
485
1.12.13 21:09

Ty zimní kolečka jsou větší? a jsou otočná? nemáte prosím foto? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarketaKadl
2.12.13 17:47

@Kasperle otočná asi nebudou. Dostanu je k Vánocům…jestli vydržíte 3 týdny na foto :-)

• Citovat
  • Upravit
3
27.12.13 18:35
@Kasperle píše:
Ty zimní kolečka jsou větší? a jsou otočná? nemáte prosím foto? Děkuji

Kolečka nejsou otočná a nejsou ani nafukovací, ale i tak dobrý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
27.1.14 13:50

Maminky co vlastníte Joolz day, měla bych dotaz. Jak se vám jezdí v tomhle počasí ve sněhu? Kočárek se mi líbí, ale mam strach z těch předních koleček? Nebo jak se vám jezdí po kostkách ve městě? Děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.1.14 14:03

Zdravím, jeli jsme teď jak bylo málo sněhu, já tedy nemůžu posoudit, protože kočárek vezl manžel, ale říkal, že ty přední kolečka na sníh tedy nic moc. Sama osobně ale vyzkoušeno nemam. Mimčo se nám narodilo 3.1., takže jsme venku byli asi 4×. Jen ale dodám, že ve velkém sněhu nehodlám stejně jezdit.Lze ale dokoupit asi za 2500,–velká kolečka i dopředu.
A máme kolekci Studio Gris 2014.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
27.1.14 14:11

Holky, kočárek už sice nemám, ale zkušenost se sněhem ano. Ty malé přední kolečka to nedají, takže je lepší si koupit ty zimní kola ( minulý rok bohužel ještě nebyly).
Jinak zámková dlažba a kostky úplně super…já byla s kočárkem moc spokojená, ale malá už nechtěla sedět, takže šel do světa a kupovaly jsme golfky BABYHOME a super…takže za mě kočárek JOOLZ byl super jednička a šla bych to něj znovu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
27.1.14 14:13

@verčule89 je to skvělý kočárek, sníh u nás ještě nenapadl, tak nemůžu posoudit, ale jinak je to luxusní kočárkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.1.14 14:16

Jj, myslím, že ten sníh co je třeba teď-bydlíme u Prahy, tak už by to bylo fakt horší. Ale jak říkám, záleží jak moc často musíte jezdit, nákupy a tak. My vše objíždíme autem, bydlíme na vesnici. Jinak máme tu zámkovku a na té tedy luxusní povození samo, větší terén nevím jak to dá, ale to taky nějak neplánujeme žádný túry. A manžel jak byl proti tomu kočárku, tak s nim jezdí moc rád a pyšní se s nim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
27.1.14 14:22

V hlubokém sněhu by se asi jezdilo každým kočárkem blbě :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie