Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Joolz Day?
Přidejte zkušenost s Joolz Day@Sara78 Ano, odšroubovat šrouby a vysunout ven, je to na takovém drátu, takže to jde nasadit uplně v pohodě, neboj, ale už jsi to asi vyzkoušela.
Holky, mám dotaz, nemáte některá zkušenosti, který tzv. skate jde na Joolz? Čekáme druhé a potřebuju něco sehnat pro staršího
Ten originální skate stojí dvojku, tak něco levnějšího, co by tam pasovalo ![]()
Děvčata nemáte někdo k prodeji adaptéry, které již nevyužíváte? Děkuji
.
Rekla bych ze konstrukce je celkove hodne nachylna k poskrabani… opecovavam si joolze jak jen to jde ale taky uz mam skrabancu na ramu nekolik a vubec si nejsem vedoma k tomu kde jsem k nim prisla a taky me to pekne stve ![]()
Úplně jsem se do Joolze zamilovala
Mamči, chtěla jsem se zeptat jen na pár věcí: Skládá se vám dobře do auta? Košík se zdá hodně malý, jak velký nákup uvezete? Asi je potřeba ten síťový košík na držadlo, že? Jak velké děti se vám do kočárku ještě vejdou?
@MillaJ ahoj, sklada se perfektne. Lehce a rychle. S tim nakupem je to horsi. Opravdu ten kosik toho moc nepobere, kdyz do nej dam navic plastenku, tak uz se tam toho vejde opravdu malo. Resim to tak, ze ho nechavam otevreny, cimz se vytvori takovy kosik a nakup do nej navrstvim. Hodne se take vejde do tasky na kocarku, takze takove ty bezne nakupy zvladame. Jinak dceri je teprve 7 mesicu, takze se vejdeme krasne, ale jsem presvedcena, ze Joolze budu mit az do min 3 let. Takove ty mýty, jak musi byt kocar velky neuznavam. Preci spartakiadu v kocaru deti cvicit nepotrebuji. Je na sezeni a popr. spani a joolz je v tomhle max pohodlny a dite do nej hezky zapadne. Naopak si myslim, ze cim vetsi kocar, tim je horsi, protoze v nem deti pak ruzne prepadavaji ze strany na stranu atd. Takze pro me byl Joolz jasna volba ![]()
@Sara78 Tak to ráda slyším. Udělala jsi mi radost
Teď jenom vybrat barevnou kombinaci
Dneska jsem potkala bílý na černé konstrukci. Vypadá krásně. Já asi nebudu vědět, který ![]()
@Sara78 píše:
@MillaJ ahoj, sklada se perfektne. Lehce a rychle. S tim nakupem je to horsi. Opravdu ten kosik toho moc nepobere, kdyz do nej dam navic plastenku, tak uz se tam toho vejde opravdu malo. Resim to tak, ze ho nechavam otevreny, cimz se vytvori takovy kosik a nakup do nej navrstvim. Hodne se take vejde do tasky na kocarku, takze takove ty bezne nakupy zvladame. Jinak dceri je teprve 7 mesicu, takze se vejdeme krasne, ale jsem presvedcena, ze Joolze budu mit az do min 3 let. Takove ty mýty, jak musi byt kocar velky neuznavam. Preci spartakiadu v kocaru deti cvicit nepotrebuji. Je na sezeni a popr. spani a joolz je v tomhle max pohodlny a dite do nej hezky zapadne. Naopak si myslim, ze cim vetsi kocar, tim je horsi, protoze v nem deti pak ruzne prepadavaji ze strany na stranu atd. Takze pro me byl Joolz jasna volba
Souhlasím, košík je asi to jediné, co bych vytkla, ale moc tam nákup stejně nedávám, řeším to síťkou na madlo. Malýmu je rok a půl a vejde se tam krásně, je mu vlastně ještě „velký“, ale do tří let ho mít nebude, bude muset asi vystřídat mladšího sourozence na cestě, takže do dvou a pak nevim, asi ten skate ![]()
@Skuba No já počítám s tím, že koupím tu síťku. Ještě teda nevím, jak snadno se nandavá. Ale představuju si, že ji budu vozit v košíku a v případě potřeby vyndám.
Kosík je malý není to na žádné velké nákupy:-) my máme černou konstrukci a béžovou barvu takovou tu do zlatova, jinak bych vytkla jednu věc, co se tyká konstrukce
Na černé je všechno vidět trochu se nám odešla ve výtahu a pod černou je stříbrná takže skrabance tam jdou vidět za me už radši stříbrnou konstrukci
jinak je bezvadny, lehký a projede každý terén ![]()
My mame riflovy na stribrne konstrukci a jeste jsem do nej prikoupila ruzovou vlozku, ktera kocarek krasne rozsvitila. Konstrukci mame stribrnou a skrabanecky beru houbickou s trochou pisku tou jemnejsi stranou a jdou hezky vycistit
na zimu mame bily fusak od lodgeru a vypada lip nez original fusak. Jsem do toho kocaru uplnej blazen
@Skuba Dalsi miminko na ceste zavidim, kdyby mi nebylo tolik, taky bych si jeste jedno poridila ![]()
@Sara78 mohla bych prosím o fotku růžové podložky v jeans kočárku? Čekáme holčičku a také mám jeans barvu a přemýšlím kterou barvičkou to oživit. Děkuji ![]()