Kočárek Joolz

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Joolz Day?

Přidejte zkušenost s Joolz Day
Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
10.5.14 17:02

@verčule89 veru, pokusim se. Musim se priznat, ze s vkladanim fotek na pc nemam zkusenosti :think: ostuda v dnesni dobe :P
Poprosim ale synatora, tak vydrz :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
10.5.14 17:04

@Sara78 zlatá děkuji :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
11.5.14 23:10

@Sara78 prosím jaká vložka do joolze spor´táku pasuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
12.5.14 16:53

@Kasperle nechala jsem si ji usit na miru, nic na tom neni. Jen platynko a slabouckej molytan;) pokusim se nafotit a vlozit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
12.5.14 22:11

Tak to by bylo super, já jsem nějakou podložku scháněla, ale nic do toho nepasuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
13.5.14 16:03

Ahojky, sháním Joolz day studio, barva gris s hnedou kuzi.. Pokud by jste o někom věděly kdo by ho prodával, uvítám zpětnou vazbu :)… Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
24.5.14 18:15

Holky můžete mi poradit co je lepší, zda slunečník, nebo clona na kočárku? A pokud máte některá slunečník, máte i jiný než originál? Popřípadě jaký a jak vám drží. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.6.14 10:58

Dobrý den, pročítaní těch příspěvku je hrozná drbárná ;) A tudíž, bych se opravdu chtěla zeptat, zda jste s kočárkem joolz spokojené. Já čekám druhé dítě až v lednu, ale kočárek je to první, co jsem začala řešit. První kočárek jsem měla casualplay S4, ale ten již nechci, protože ještě po první synovi mám Nunu buggy a to chci používat na sedačku maxi cosi a na casualplay nesedí. Takže Joozl byla hned první volba. Tím že bude mimi v lednu, tak potřebuji opravdu radu maminky, která měla dítko přibližně ve stejném termínu a zda se ji tam mimi s fusáčkem vlezlo v pohodě a jak dlouho takhle jezdila? Na podzim bych už pak dala sporťáček.
Děkuji za rady a ještě jak se teda sním jezdí v zimě ve sněhu. Tím, že lyžujeme, tak zda to na sněhu zvládne v pohodě a nebo je problém. Z casuaplay mám zkušenost, že když se kolečka zaaretovala jezdilo se lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
19.6.14 11:46

@Lotti Syn se narodil na začátku listopadu a až do dubna jsme jezdili v korbě. Pak uz jsme museli do sportaku, protoze chtel videt. Ve fusaku se v pohode vesel celou zimu a to je pomerne veliky - v 6 mesicich mel 73 cm/ 8,1 kg. Zkusenosti se snehem bohuzel moc nemam, protoze letos v Praze nebyl skoro zadny. To malo, co napadlo, jsem projela v pohode, ani jsem nemusela aretovat kolecka. Myslim ale, ze kocar do zaveji to vylozene neni.
Jinak ja jsem s nim velmi spokojena, jedine, co me trosku mrzi, ze se docela snadno poskrabe - mam stribrnou konstrukci a prestoze si davam dost pozor, par skrabancu tam mam.
Dalsi vec je, ze pokud je sportak otoceny po smeru jizdy a na rukojeti je tezka taska, tak mi prijde, ze ma tendenci se prevratit. Nikdy se mi to sice nestalo, ale to teziste je pak uz dost posunute, takze si na to radsi davam pozor. Vyrobce myslim udava maximalni hmotnost na rukojeti 3kg, takze pokud se to dodrzuje, asi neni problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.6.14 12:53
:)

Příspěvek upraven 25.06.14 v 14:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
20.6.14 14:18

Ahoj holky. Také bych se zeptala jak ste spokojene s kočárkem JOOLZ? Dekuji za prispevky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
20.6.14 18:04
@verčule89 píše:
Holky můžete mi poradit co je lepší, zda slunečník, nebo clona na kočárku? A pokud máte některá slunečník, máte i jiný než originál? Popřípadě jaký a jak vám drží. Děkuji

Se clonou zkušenost nemám, mám originál slunečník a spokojená jsem tedy nebyla. Resp. - vypadá moc hezky, ale asi celkově slunečníky jsou spíš na parádu, protože pod určitými úhly prostě zastínit nejde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
20.6.14 18:12

@Lotti Syn je prosincový a neměla jsem sebemenší problém s tím, že by se tam nevešel. Doporučuji Joolz fusak :palec: Prvně ve sporťáku byl v květnu, na trvalo pak tuším od července…
Ve sněhu jsme přední kolečka zaaretovali a v poho. Na horách jsme takhle projížděli i „zkratkou“, kde nebylo prohrnuto a zvládl to. V nejhorším úseku jsme ho tlačili jen „po zadních kolech“ a bez problému ;-)

@ivetka9 MAXIMÁLNÍ spokojenost! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.6.14 12:18

Myslim ze co se tyce delky hluboke korbicky muzete byt v klidu ja mela prcka na zacatku listopadu a narodil se opravdu veliky (4340g) a jezdil v hluboke korbe celou zimu bez problemu i s fusakem lodger donedavna v nem jeste i spaval na terase ale zacal se posazovat tak uz tam nemuze byt. jinak s kocarkem maximalni spokojenost az na to snadne poskrabani te konstrukce to je fakt pravda davam pozor a stejne uz je poskrabany mam i clonu a taky suprove slouzi po odepnuti zipu se da jeste vic prodlouzit jedine co me stve ze ji nedelaji v barve kocarku… za me joolz urcite doporucuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4319
24.6.14 08:39

Zdravím, tak já už mám svůj Joolz objednaný, vybrala jsem si studio gris:) dodání někdy v červenci, objednala jsem celý komplet včetně clony a držáku nápojů. Už se moc těším až dorazí :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí