Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Joolz Day?
Přidejte zkušenost s Joolz Day@Lotti Taky mám prosincového syna, s korbičkou bych si starost nedělala, má snad 81cm - jedna z nejdelších na trhu. Fusak jsem originál neměla, ten jsem kupovala až v někdy na podzim do sporťáku. Ve sporťáku byl taky někdy až v květnu. Ve sněhu taky bez problémů, do závějí není asi žádný kočárek, ale když se zaaretují kolečka, tak to i díky lehké váze jde v klidu. Za mě absolutní spokojenost. Čekáme teď druhé a přemýšlím co dál, asi ten skejt. Ale neměnila bych!!!
Ahojky příznivkyně joolzu, mám ho také a jsem 100% spokojená a neznám lepší kočárek, já mám holčičku v červenci, a v zimě jsme vozili v hluboké korbě a s fusakem joolz a úplně v pohodě se tam vlezla. Teďkom si plně užíváme sporťáku a je to super, vůbec nezvažuju že bych koupila nějaký jiný nebo golfky, joolzík je pohodlný, snadno ovladatelný a vypadá krásně, prostě pohádkový kočárek
takže věem doporučuji. Jo a v tom sněhu jsme taky projeli, ale do nějakách extrémů se dají dokoupit přední zimní kolečka, ale to jsem jen četla na netu. Sluneční clana je super, tu jsem u hluboké korbičky vozila pořád a na držák nápojů čekám.
Tak jsem se taky dočkala a poprvé vyrazila s kočárkem na procházku. No a musím říct, že jsem moooc nadšená. A nejen já
. Přítel si kočárek taky moc chválí. Konečně kočárek kde nekope do koleček a nemusí se hrbit u rukojeti, protože je vysoký. Kočárek jede sám. Krásně se ovládá jednou rukou, chodím ještě s dcerkou za ruku a v pohodě najedu jednou rukou na chodník a i sjedu. Bála jsem se malých koleček a kočičích hlav, ale úplně zbytečně, kočárek jede krásně. Jsem opravdu moc spokojená. Z kočárků co jsem měla je tento jednoznačně nej. A mluví o tom i spánek mé 14ti denní Terezky, která v něm krásně spí 3-4 h za procházku
![]()
Ahoj holky, už jsem tu zakládala diskuzi, ale nikdo se zatím neozval, tak třeba budu mít štěstí tady. Pro druhého prcka máme tento kočárek koupený, ale jediné, co ještě chci dokoupit je skejtík pro staršího synka. Máte zkušenost, zda je lepší objednat originál nebo je to jedno a stejně dobře poslouží i neorig. stupátko? Upřesním, že ho budu používat jen občas, všude jezdíme autem a když jdeme na procházku, tak to syn ujde, spíš ho chci jako takovou jistotu, kdyby se mu nechtělo chodit. Ale nechci, aby se kočárek poškrábal a aby byl skejtík v případě nepoužití dobře uchycen a nijak z kočárku nesjíždél
Děkuji za reakce a zkušenosti ![]()
@evcaB Já bych ráda poradila, ale možná tak za pár let, mám teprve první mimi a kočárek je skvělý a určitě si ho nechám i na druhé miminko. Ale jinak bych řekla že originál na to bude líp pasovat, ale to je jen můj názor.
![]()
@Kasperle Děkuji za odpověď, psala jsem přímo do e-shopu a tam mi také poradili originál, právě vzhledem k tlusté konstrukci kočárku tam asi moc neoriginálních stupátek sedět nebude
Takže budu objednávat od Joolz
Jinak jsem ráda, že si spokojená, já se na první vyjetí s kočárkem strašně těším, zatím ho máme složenej pod igelitem, ať se na něj nepráší, ale chodím na něj každej den koukat a čichat tu novotu (zatím) ![]()
Dobrý den, můžu se zeptat kde jste joolz že vším příslušenstvím sehnala za 25000kč? Děkuji
Dobry den, chtela jsem se zeptat, jestli nemate nekdo stejny problem s kocarkem Joolz jako ja. Jedna se o to, ze se mi v hluboke korbe tvori mapy a za deste mi navlha spodni cast hluboke korby, ktera neni chranena plastenkou. Vcera jsem musela dokonce susit i matraci.
@lealo U korbičky se mi to nestalo, ale u sporťáku měl malej mokrý fusak ve spodní části, ale to pršelo opravdu hodně ![]()
Chtěla bych se zeptat, existuje něco na zimu na sportovní verzi?
mám devítiměsíčního syna, koupili jsme si sportovní verzi kočárku Joolz, ale teď, když se začíná ochlazovat mě napadlo, jak v zimě?? pochybuji, že by se mi do sportovní sedačky vešel se zimním fusakem?? nebo je nějaký zimní doplněk k sedačce, nějaký kryt nebo návlek?
@crazyidea Joolz dělá zimní fusaky, clony proti větru, prodloužení stříšky…malý dal ve fusaku celou zimu, vešel se tam v kombinéze i s dekou. Kočárky s fusakem najdeš tady ve fotogalerii, já dávala fotky z října - strana 12. Malýmu byl rok v prosinci ![]()
@Skuba
díky za odpověď, našemu malému bude také rok v prosinci, takže myslíš, že s fusakem se do sedačky vejde? to je rozhodně pozitivní zpráva ![]()
měla jsem nejdřív jiný kočár, tak mám doma fusak emitex, je nutné shánět originální pytel?
kamarádka má stokke a na zimu právě ne sporťák něco natahovala, přímo z materiálu co je i kočár, že dítku koukala fakt jen hlava.
já to budu muset někde prostudovat ![]()
@crazyidea Původně jsem taky chtěla od Emitexu, ale nakonec jsme koupili originální. Myslim, že to nevadí a že se tam vejde v pohodě. Nezkoušela jsi jak tam sedí kvůli vázání? Mě se tam vešel opravdu i s dekou co jsem dávala dovnitř.