Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Joolz Day?
Přidejte zkušenost s Joolz Day@neli23
to ráda čtu, že se vám děti do kočárku vejdou i se zimním fusakem, mně to od pohledu přijde tak, že je sedačka úzká, tak akorát na příjemné sezení jen v oblečení… mám doma Emitex, tak vyndám ze skříně a schválně zkusím ![]()
Ahojky, mam jen jeden dotaz, neni kocarek nestabilni? Nekde jsem cetla nazory, ze se dite s kocarkem muze lehce prevhrnout. Dekuji
@lilianag Ahoj, tak my ho používáme zatím jen 3 týdny, ale nestabilní mi nepřijde, dokonce máme i stupátko pro druhého 2,5 letého prcka, kterej na něm dělá blbosti a i tak nemá tendenci se převrátit
Takže za mě ![]()
@lilianag pouzivame vice nez rok a nestabilni s ditetem ve vnitr neni. Ale protoze ma maly kosik tak cast nakupu davam do prebalovaci tasky a stalo se mi, ze se mi prevazil kvuli te tasce, kdyz jsem vyndala dite.
@tina1979 Přesně tak, pokud má větší zátěž na držadle a není v něm dítě, tak má tendenci se převrátit, ale který ne, když ho zatížíte na jedné straně
Máme ho dva roky a zatim se s malým nepřevrhl ![]()
Holky, kdyby někdo prodával kočárek Joolz v barvě pro chlapečka, tak dejte vědět:-)Mě osobně se nejvíc líbí jakýkoliv s hnědou koženou rukojetí, ten má fakt šmrnc, ale budu ráda za jakékoliv nabídky. Kočárek bych potřebovala od února 2015, klidně si na něj ještě chvilku počkám:-)Děkuji
Mel by nekdo fotecky joolz earth day- camel nebo elephant? Nemuzem se rozhodnout mezi temito barvami ![]()
Ahoj holky, tak se přidávám k milovnicim joolz. Kocarek mám edici blue parrot s hnědým madlem a jsem maximalne spokojena. Mám holčičku v červnu měla rok a zatím velka spokojenost. Kocarek je lehký tak, ze stíhám v dešti ještě držet jednou rukou deštník psa a kocarek v druhé
Kosík je opravdu menší, ale kdyz jsem chtěla tak jsem do nej narvala i nemožný
jednou dokonce nebylo zbyti a na otevřeném víku jsem vezla balík kojeneckych vod
taky sem se pak kočárku omlouvala a dekovala, ze to vydrzel. Barva je trochu klucici, ale nelituji navíc jsem ho tu ještě jezdit nevidela. Nejvíc jezdi antracit a bezova. Jediny co mě z příslušenství vadi je držák na pití, ktery proste vyjíždí nějak se to asi povolilo, takže kdyz vytahuji pití, tak i s tím drzakem:-/. Rozhodovali jsme se mezi bugaboo a nelituji volby, ale pravdou je, ze bugaboo ma supr to ze můžeš měnit strisky, tak jsem se chtěla zeptat, jestli to jde i u joolz nevíte? A další věc měla jsem trochu obavy jestli se tam dcera vleze tuto zimu i s fusakem, ale je drobek, takže dobry. Jen nevíte nebo jaky jste použili nanoznik? Jinak fusak mi přijde trochu tenčí :/ nevím jestli úplne teplý, ale deka to jisti. Jestli mate někdo kontakt na někoho, kdo šíje na joolz budu rada ![]()
@hanah.01
tak tu samou barvu taky máme, kupovali jsme kočár v srpnu a teď bude našemu prckovi 10 měsíců. na zimní fusak jsem koukala, taky mi nepřijde úplně z nejteplejších, ale máme doma Emitex, tak použiji ten. myslím, že na mimibazaru jsem našla nějakou paní, která šije nánožníky na všechny možné typy kočárků DANUŠE TRONÍČKOVÁ (Natydom) ID 277387, ale zkušenost s ní nemám, nakonec jsem se rozhodla, že budeme bez nánožníku.
A jinak se chci všech zeptat - taky se vám kočárek tak jakoby viklá?? je to normální?
@verčule89
no spíš celá sedačka, jak je nasazená do konstrukce na každé straně jen do jednoho otvoru, tak asi proto ![]()
Chci se zeptat jaké máte zkušenosti se skejtem ke kočárku? Na obrázcích je většinou se sporťákem do polohy v sedě, tak jsem přemýšlela, jestli nebude staršímu prckovi vadit, když tam bude korbička, je tam pro něj dost místa i když je korbička proti směru jízdy? @hanah.01 Stříška jde sundat celá, tak jedině dokoupit někde náhradní jiné barvy?
Loňskou zimu jsme dali ve fusaku, tenčí dece a normálně třeba kombinéza a v pohodě, ale taky žádná moc velká zima nebyla, že?
@Skuba Ahoj, my máme 2,5letého a měsíční miminko a když se starší veze na skejtíku, tak si vždycky vysunu rukojeť výš, aby se tam pohodlně vešel, takže žádný problém ![]()