Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Joolz Day?
Přidejte zkušenost s Joolz DayAhoj holky, mám vybraný kočárek Joolz, ale v objednání mě brzdí, že se nemohu rozhodnout jestli barvu denim, elephant grey a nebo camel beige. Máte některá z těchto barev? Jak jste s ní spokojená…praktičnost, šisování? Předem děkuji za odpovědi.
Určitě je to TOPKA…jen co bzch dodala malej nákupní koš spíše řečeno skoro žádný
ale jinak je užassný ![]()
Jj, koupeno…nakonec vyhrál ten džínový
. V reálu vydadá kočárek ještě lépe než na fotkách. Malý košík mi nevadí, jezdím na velké nákupy autem a nějaké drobnosti se tam vejdou
.
@MichaelkaZ píše:
Jj, koupeno…nakonec vyhrál ten džínový. V reálu vydadá kočárek ještě lépe než na fotkách. Malý košík mi nevadí, jezdím na velké nákupy autem a nějaké drobnosti se tam vejdou
.
Ahoj taky jej mám vybraný v té džínové ale takovou tu světlejší barvu), byla jsem si jej vyzkoušet v obchodě a je naprosto úžasný, nádherný, skvěle se řídil. Nechápu ty negativní reakce.
Už se těším až si jej koupíme pro naše mimi
![]()
Mám taky Barvu Gris.. koukám, že se s ní roztrhl pytel
Tak ať dobře slouží
já začnu používat až v květnu ![]()
@JJAANNKKAA jo tak to máte ještě času
mně akorát v pátek hlásili, že ho máme už na prodejně ve skladu, bude zůstávat u nich až do porodu, protože jinak ho nemáme kam dát, protože rodiče jsou daleko.. takže věřím, že bude dobře sloužit, viděla jsem tolik videí a recenzí na různé kočárky, že tento mi vyšel nejlépe
objednala jsem si k němu snad vše, krom síťky proti hmyzu ![]()
Allbii - taky pak budeme vše objednávat zrovna
. Máš pěkný termín na květen to je super, celé léto než miminko povyroste
. Ten můj srpnový je ale taky fajn
. Já jej budu objednávat až tak v červenci a nechám jej asi u rodičů a nebo taky v prodejně pokud to pujde. Jaké vajíčko jsi si vybrala?
@JJAANNKKAA my sice objednávali docela brzy, ale byla tam lhůta 4-8 týdnů, tak jsem to raději chtěla mít a navíc se naskytla výhodná nabídka, takže mě kočárek vyšel ve finále cca o 4 tis levněji.
Autosedačku jsem vybrala nakonec Maxi-Cosi.. je lepší než Cybex, tím, že má kulaté sezení, u Cybexu je to takové lomené, navíc byla lehčí a celkově mi přišla bezpečnější ![]()
@JJAANNKKAA Tak to jsme s termínem podobně, já mám 21.8.
. Kočárek už máme koupený. Byl v akci na detske-kocarky.cz, tak jsme to nechtěli propásnout ![]()
@MichaelkaZ píše:
@JJAANNKKAA Tak to jsme s termínem podobně, já mám 21.8.. Kočárek už máme koupený. Byl v akci na detske-kocarky.cz, tak jsme to nechtěli propásnout
to je super, taky budu muset asi trochu sledovat akce
. Jinak zbytek vybavičky už taky kupujete?
@JJAANNKKAA píše:
to je super, taky budu muset asi trochu sledovat akce. Jinak zbytek vybavičky už taky kupujete?
Jj, určitě se vyplatí sledovat ty různé akcičky
. Pár dalších věciček máme vybraných, ale zatím kromě kočárku nic nemáme. Přijde mi to ještě asi brzy na nějaké velké nákupy, ale zase na druhou stranu aspoň to je v klídku připravené a pak už se jen těšit na příchod miminka
. Teď jsem jen nakoupila pár hadříku, protože se chceme nechat překvapit s pohlavím miminka, tak když vidím něco pěkného neutrální, tak to beru, protože jinak je to bída
.
MichaelkaZ - nám první na prediku ve Zlíně řekli že to sice ještě není moc vidět ( mimi se nechtělo ukázat
) ale pan doktor že typuje holčičku, pak mi moje doktorka řekla že na 85% to vidí na chlapečka
.Zatím ještě nemám koupeno nic, jen jsem si symbolicky koupila jedno bodyčko
. Už se moc teším až budeme nakupovat
.
@Allbii píše:
@JJAANNKKAA my sice objednávali docela brzy, ale byla tam lhůta 4-8 týdnů, tak jsem to raději chtěla mít a navíc se naskytla výhodná nabídka, takže mě kočárek vyšel ve finále cca o 4 tis levněji.
Autosedačku jsem vybrala nakonec Maxi-Cosi.. je lepší než Cybex, tím, že má kulaté sezení, u Cybexu je to takové lomené, navíc byla lehčí a celkově mi přišla bezpečnější
Mas to stejné jako ja
a kterou si vzala nakonec tu sedačku, myslim konkrétní?