Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Joolz Day?
Přidejte zkušenost s Joolz DayMožná předčasně, ale otázka k Fusaku (oroginálu) od kdy používáte? Jak oblékáte třeba na podzim a v zimě?
Podzim odjezdíme ještě v korbičce a zimu asi jen do prosince/u ora, podle toho jak se malé bude líbit jen ležet. Teď je nám 8 týdnů
@Allbii píše:
Možná předčasně, ale otázka k Fusaku (oroginálu) od kdy používáte? Jak oblékáte třeba na podzim a v zimě?
Podzim odjezdíme ještě v korbičce a zimu asi jen do prosince/u ora, podle toho jak se malé bude líbit jen ležet. Teď je nám 8 týdnů
Ta korbicka je sileně mala, pekne me to štve ![]()
@Eny.x no my v ní plaveme ![]()
ty máš pořádného chlapáka ![]()
Naše malá v ní zase nechce být, takže jsme na tom stejně, je nám na prd ![]()
Ale nevím tedy jak si to zkoumala ty, ake mně tedy zrovna tahle korbička přišla jedna z těch větších ![]()
@Allbii píše:
@Eny.x no my v ní plaveme
ty máš pořádného chlapáka
Naše malá v ní zase nechce být, takže jsme na tom stejně, je nám na prd
Ale nevím tedy jak si to zkoumala ty, ake mně tedy zrovna tahle korbička přišla jedna z těch větších
No malý je v korbicce stylem ze uz dávno zabírá pres 2/3
, tobě v tom nechce byt? Jakto? To je zvláštní. Jinak jestli ti prisla jedna z tech větších, tak to jsi se spis divala asi po tech modernějších, takove ty klasické jsou skoro vzdy uplne největší.
@Eny.x nevím, prostě řve jak tur
je spokojená v šátku nebo když se nosí a vidí.
No já teď zvažuji, že ho prodám a koupím ten Geo, strašně mě rozčiluje skládání podvozku a dával ní a vydávání z auto
to mají fakt blbě vymyšlené. Pořád se to rozjíždí a jsem od toho špinavá, jen mě štve, že nemají tak pěkné barvy ![]()
Ahoj, na FB je skupina Joolz manie, pokud ještě nejste členkami, přidejte se k nám ![]()
Gtam už jsem díky.
Kočarek budu prodávat, mám jej tady v inzerátu na bazaru ![]()
@Timejka88 pokud máte FB, tak se přidejte do skupinky Joolz Mania, tam holky dávají, zrovna teď tam prodávám paní Teraza Humhalz ![]()
Ahoj maminky,
také se rozmýšlíme nad Joolzem a druhou variantu máme Britax Go Next. Víme všechny dostupné informace a oba jsme si už pořádně prohlédli. Spíš nám chybí praktická zkušenost, protože u Joolz Geo máme obavu, že je u sporťáku miminko příliš otevřené (např. při dešti nebo sluníčku) a sporťák není celkově dost rozměrný i pro dítě v pokročilejším věku. Nevíme také, jestli sporťák u Joolz Geo není pro miminko příliš nepohodlný při delších jízdách. Designově je jednoznačně super, ale u Britax Go Next jsme si jistější i bez osobní zkušenosti, že se v něm bude miminko cítit dobře. Moc vám děkujeme za jakoukoli osobní zkušenost nebo názor ![]()
@pkarlicek pěkný den, já mám Geo.. aktuálně je malé 10 m.. jsem s ní moc spokojená.. v sedačce má dost místa, naopak, když vidím jiné Designové kočárky, kde děťátka „vysí“ za pásy, tak se divím.. měla jsem předtím nový Day, ale právě jsem ho vyměnila za Geo.. Mám ke kočárku UV Clonu, ale u sporťáku ji prakticky nevyužívám, jen, když malá spinká a je v lehu, jinak není potřeba, i přes zataženou stříšku malá vidí a je chráněná, Samozřejmě pokud váháte, je potřeba si i klidně vzít na prodejnu starší dítě a vyzkoušet, jak tam sedí
já bych neměnila jsem spokojená.. na Britax jsem taky koukala, ale tam mi právě vadil dost hluboký sed a nepohodlnost pro menší miminko, dále u Joolz je fajn, že můžete dát mimčo ko sporťáku dříve než sedí, díky pololehu, to u Britax nejde.. já teda dala malou do sporťáku v 8-mi měsících, ale to už sama seděla, i kdyby ale neseděla, tak bych jí tam dala.. stejně jsme min. měsíc jezdili v té střední poloze a byla spokojená, viděla a to bylo hlavní.. nicméně i teď stále přepínám na spaní na terase na hlubokou korbičku..