Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Joolz Day?
Přidejte zkušenost s Joolz Day@JJAANNKKAA Všude je tolik krásných a roztomilých věcí, to se bude nakupovat samo
. Jinak sedačku také máme Maxi-Cosi ![]()
@Eny.x vzala jsem nakonec tu základní.. vybírali jsme mezi těmi třemi.. tuším, že ještě Pebble a Pebble Plus, která má vložku pro miminko, ale nakonec jsme vybrali kvůli váze tu základní verze 2015, tím, že se s tím budu tahat hlavně já, tak i prodavačka říkala, že rozdíl 1,5kg bývá přeci jen docela znát.. ![]()
Eny. x. no ještě zatím žádnou
zatím máme všechno vybráno ale pro tu sedačku ještě uplně rozhodnutí nejsme. ![]()
MichaelkaZ
no právě všude je toho krásného tolik. Počkám ještě do toho druhého velkého ultrazvuku ve 20tt a začnu pomalu nakupovat ![]()
@Allbii Aha… To já ani nevěděla, ze je v tom váhově rozdíl, to je škoda, protože 1,5 kg, je urcite znát. My to tedy brali do kompletu, protoze jsme koupili jeste Maxi – Cosi 2wayFix Base + takže na to jde sedačka Maxi – Cosi Pebble Plus 2015 a potom se na to nasadí Maxi – Cosi 2Way Pearl a obojí jde v protisměru jízdy ![]()
@JJAANNKKAA píše:
Eny. x. no ještě zatím žádnouzatím máme všechno vybráno ale pro tu sedačku ještě uplně rozhodnutí nejsme.
Tebe jsem se, ale neptala ![]()
@JJAANNKKAA píše:
To nemůžu vědět když jsi zmínila moji přezdívku
Zmínila jsem tvoji protoze Allbii, tam psala něco tobě, ale bežně to funguje tak, ze pokud budu chtít napsat tobě zminim tebe, někde kde píšeš ty…
, ale to je jedno…
@Eny.x no jal jsem právě tu pokračovací sedačku nechtěla, nevycházela v testech nejlíp, takže pak zvolíme s isofixem pokračovací jinou. Navíc přítel ve svém autě ani isofix nemá, prý se to v limizínách tohoto typu ani nedělá, tak to bylo zbytečné, když na delší cesty budeme stejně jezdit jeho ![]()
@Allbii Aha… Vidíš to ani nevim. My mame, tedy manzel taky limuzinu a normálně, tam isofix je
tak jsem zůstala u teto.
@Allbii Tak to nevim
kdyz nevim co to je, ale slyším to prvně, tím to nemyslím zle.