Kočárek Joolz

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Joolz Day?

Přidejte zkušenost s Joolz Day
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3121
2.4.15 14:00

@Eny.x teď jsem teprve koukla, že tu mám ještě neodpovězeno.. nějak mi vůbec nechodí upozornění z diskuzí :cert: Kočárek doma nemáme, protože jak furt všichni řešili, že se to nemá, tak nakonec jsem se já sama začala bát, i když jsem nějak nevěděla, proč bych ho doma nemohla mít..
Byla možnost ho nechat na prodejně ve skladu až do porodu :) takže já ho vlastně uvidím až se malá narodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
3.4.15 08:35

@Allbii Aha… :andel: Tak to můj chlap by tam nesjel, takže jsem si ho přivezla sama :lol: a je zaparkovany vedle dětské postýlky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
3.4.15 17:39

@Eny.x no ty máš ten vedlejší dům, tak to jde :) my ho tam musíme nechat. To můj chlap to naštěstí neřeší, chce mi pomoct ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
3.4.15 17:44

@Allbii To sice ano, ale ja ho dala do pokojicku normálně u nas v baráku a stojí vedle postýlky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
4.4.15 23:28

@Eny.x no vidíš, já si tam v tuto chvíli nemǔžu udělat nic, mám nábytek pod schodama, peorože po odstěhování nějakého nábytku z dětskeho pokoje si tam rozhodl udělat konečně posluchárnu na hudbu s dobrou akustikou :mrgreen: :lol: takže smůla, prý je ještě čas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
5.4.15 21:43
@Allbii píše:
@Eny.x no vidíš, já si tam v tuto chvíli nemǔžu udělat nic, mám nábytek pod schodama, peorože po odstěhování nějakého nábytku z dětskeho pokoje si tam rozhodl udělat konečně posluchárnu na hudbu s dobrou akustikou :mrgreen: :lol: takže smůla, prý je ještě čas :mrgreen:

Tak to ti nezávidím… :lol: Jeste, ze ten můj chlap, na to ma v baráku uz sólo místnost :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
5.4.15 23:24

@Eny.x jo tak na to se těším taky až postavíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
8.4.15 06:46

@Katkaa82 ahoj a nemáš náhodou fotku sportaku s logerem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
8.4.15 07:49

@Allbii @JJAANNKKAA holky a mate fotky uz kocarku v jeans?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
8.4.15 08:28

@nikkus ještě ne, protože ho mám uschvaný na prodejně do porodu, ale reálně jsem ho samozřejmě viděla :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.4.15 08:25

podvodník

Ahoj maminky, chtěla bych Vás upozornit na s největší pravděpodobností podvodníka. Zadala jsem si na netu poptávku po zachovalém kočárku JOOLZ, včera se mi ozval pán že má tento kočárek co hledám úplně nový, zabalený, dostali jej prej od tchyně z anglie ale mají jiný a tento chtějí prodat. Sám řekl cenu 9.000,– což je zlomek ceny na interneru. Poté velmi milosrdně navrhoval :potlesk: že tedy nechce poslat peníze na účet ale nějakou složenkou předem abych prej měla jistotu že mě neošálí a že jakmile mu peníze příjdou ( udajně do 40 min.) pošle ihned kočárek. Řekla jsem že tímto způsobem opravdu ne, že jedině buďto osobní převzetí a nebo ať jej pošle dobírkou( při doručení bych balík před pošťačkou otevřela, když nemám důvěru v prodejce dělávám to tak ). Po telefonu tedy souhlasil s osobním předáním, řekla jsem tedy ať zašle fotky kočárku ať nejedeme přes celou republiku kvuli například starému modelu, samozřejmě když zjistil že nejsem najivka co jen tak pošle peníze přestal komunikovat, fotky nezaslal a telefon nezvedá. Upozorňuju tedy důvěřivé maminky a tohoto zřejmně podivína co chce jen vytahnout peníze z důvěřivců. :cert: Vystupoval pod jménem Robert Neméth tel. 774 249 036 : :cert: Neratovice u Prahy

• Citovat
  • Upravit
3121
13.4.15 06:54

Maminky, co už Joolz používáte, jezdíte s ním i na in-line bruslích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
16.4.15 18:25

A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
18.4.15 18:51

@Allbii Osobní zkušenost nemám, ale myslím, že by to nebyl problém, kočárek je lehoučký a dobře se s ním manipuluje, tak bys to asi ukočírovala v pohodě :) Holky, neprodáváte některá skejtík nebo UV clonu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
18.4.15 18:54

Holky neprodáváte některá zánovní joolz? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí