Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Joolz Day?
Přidejte zkušenost s Joolz DayClonu plánuji pořídit, jen ten slunečník je nabízený v rámci některých setů automaticky, tak jsem si spíš říkala, jestli to není zbytečné právě, ani se mi nikdy nelíbilo, když jsem viděla kočárek jet se slunečníkem, přišlo mi to srandovní ![]()
@Allbii MÁM TAKY KVĚTNOVOU HOLČIČKU…První zimu jsme odjezdily v hluboké korbě( a to mám dost velké dítě) ve fusaku Lodger, do sporťáku šla až na konci zimy, v únoru, a to jsem teprve vytáhla origoš fusak Joolz, další zimu už se mi do sporťáku nevešla, v kombinéze, s fusakem…(no nevešla, vešla, ale byla tam chudák jako sardinka
)
Takže jsem kupovala větší kočárek a fusak Pinkie.
A slunečník jsme používali celé to první léto, bez něj si to neumím představit. Bouda je krátká a ikdyž jsem měla clonu, slunečník jsem používala taky.
@mičis díky.. no u nás to vypadá, že my jsme prťousové, že malá nebude žádný obřík.. sama jsem měla skoro 2,9 kg a 49 cm a ségra taky.
chlapa mám stejně velkého jako já, takže bude asi drobek..jinak by si musel muž myslet, že byl soused na návštěvě
ten je jaksi opačného charakteru
No tak uvidíme.. já potřebuji hlavně praktický kočárek, který se dobře skládá a je lehký, vybírala jsem mezi všemi možnými kočárky a přiznám se, že už jsem z toho vybírání fakt unavená, takže už se těším, až mi tento přijde
sice je možná ještě brzy, ale alespoň ho již budu mít.. byl problém vybrat kočárek dobře odpružený, aby byl alespoň trochu do terénu, vše to byly těžké krámy ![]()
Já čekám, že budu jezdit 1. zimu korbička + od prosince/ledna sporťák (to uvidíme), no a další zimu ještě sporťák ![]()
Maminky, co jezdíte s Joolz, chtěla bych se zeptat, jestli některá využíváte terenní kolečka, která jsou extra k dokoupení? objednávám si nyní kočárek a nabízí mi tam právě ta terenní kolečka zdarma, sice občas plánuje nějakou možná polní cestu nebo lesík, ale nějaké šílené terény ne, tak prostě normál na prochajdu, co kde bude, hliněná cesta atd.. kočárek se mi zdá dobře odpružený, tak přemýšlím, jestli místo terenní koleček je spíše neukecám na UV Clonu, kterou budu potřebovat určitě, ta je levnější, tak by na to mohli přistoupit..
Děkuji za názory ![]()
@Allbii Hmmm, myslim, že se jim ty kolečka totiž moc neprodávají, tak je dávají zdarma k setům. Těžko říct, ale i s těmi malými projedeš v pohodě skoro všude ![]()
@Skuba já si to právě myslím, proto si říkám, jesli to není zbytečné,.. no půjdeme to rezervovat asi v neděli, tak se tam zeptám.. je fakt, že kolečka jsou za 2 tis a clona asi za 1300. ale zase proč i dávat dalších 1300, když kolečna nebudou třeba, no nevím no… nedokážu si to představit, kam bych s nimi jezdila vyloženě, vždycky ten terén potkáš náhodou a nebudu si je zase vozit s sebou v košíku
![]()
@Skuba píše:
@Allbii Hmmm, myslim, že se jim ty kolečka totiž moc neprodávají, tak je dávají zdarma k setům. Těžko říct, ale i s těmi malými projedeš v pohodě skoro všude
Já je teda kupovala za 2 990,– ![]()
@Eny.x Hmm.. zajímavé, na stránkách přímo je nemají, ale psala mi to v mailové komunikaci.. Já o nich ani právě nepřemýšlela, říkala jsem si, že uvidím, co projedu a kdyžtak koupím
paní mi totiž v obchodě tvrdila, že nejsou potřeba, takže asi se opravdu moc neprodávají, že mi je k tomu dávají zdarma
![]()
@Allbii tak já původně také nevhtela a paní v Malviku mi i tvrdila, ze potřeba takrka nejsou.
@Eny.x tak jsem mrkla znovu na mail a mám je tedy za 2300
no nevím no… zase si říkám, že třeba v zimě, když bude sníh.. i když tady v Brně, to je takové neslavné
uvidím, jestli se někdo vyjádří.. kdyžtak si je vezmu a uvidím
třeba se budou hodit, alespoň budu mít rezervní, kdyby něco
chceme to už v neděli objednat, docela už se hambím, že stále nic nemáme
![]()
Teď jsem koukala na www.baby-centrum.cz a mají tam zimní kola k Joolzu zdarma a navíc o víkendu ještě 14% slevu. Já se rozmýšlím mezi Joolz, Stokke a Mutsy a vůbec nevím který z nich. Asi to tento víkend rozhodnu a budu mít klid. Nevíte jaká autosedačka jde na ten Joolz? ![]()
@neli23 no já jsem si taky říkala, že si ta kolečka nechám, p řeci jen budeme chtěli jet třeba na hory apod.. a výletujeme, tak si myslím, že by se mohla hodit.. Tady v Brně je to se sněhem většinou nic moc, tak se toho nebojím
ale už jsme tu měli i závěje
clonu chci pořizovat také, protože u korbičky je ta stříška dost krátká a nechci si tam montovat nějakou nevzhlednou plínu
toto mi přijde lepší
děkuji moc!!!