Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, v mrazech nám praskla slída (okénko) v boudě na sporťáku X landera XA. Teď jsme s tím byli v brašnářství a nechtějí nám to vyměnit. Nemáte s tím některá zkušenost? Šlo to opravit nebo reklamovat - máme záruku ještě do června. Budu ho prodávat (mám už kupce) a chtěla bych kočárek dát do pořádku. Díky moc.
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAAhoj, zkusila bych reklamaci, já reklamovala povolenou ozdobnou síťku a poslali mi novou boudu.
Stalo se nám to samý, počkám až nasadím zase korbičku a zkusím reklamovat. Dřív jsem v tom krámu jen byla a popsala co se stalo a prodavačka mi říkala, že mi to v pohodě vymění, že se reklamace na to vztahuje, tak jsem zvědavá.
Ahoj.Mě to taky prasklo.V místě,kde se ta bouda skládá
Takže myslíte,že můžu zkusit reklamovat? Jo a taky jsem si s hlubokou korbou nevšimla,ale mám ulomený jeden patentek, kterým se přidělává sportovní sedačka, dá dá se to opravit?Nevíte? Je to přímo na podvozku.
Takže nejsme sami, počkám až se trochu oteplí, dám malou do golfek a zkusím reklamaci. Snad nám to všem uznají. Díky za reakce.
Bych řekla že reklamovat se dá vše… Mi reklamaci neuznali ale v rámci záruky boudu vyměnili,takže jediný rozdíl že to nebylo vedený na 1,2,3 závady a vyměnit kočár, ale prostě novej kus s tím že teda je bez vady.
Takže jen pro zajímavost - v žádném brašnářství mi to opravit nechtějí. Tak jsem volala do obchodu, kde jsme kočárek kupovali a řekli mi, že to neuznají, ale opraví mi to. Tak aspoň tak, jen to budu muset zaplatit.
Hele, fakt bych zkusila napsat na ten servis babypoint… Já novou boudu platit nemusela a taky to bylo daný jako neuznaná reklamace. A stojí to jen poštovný.
už jsem to včera zanesla do obchodu a ti se mnou sepsali reklamaci - pošlou to na ten babypoint. Tak uvidíme. Díky