Prasklá slída na sporťáku X lander XA

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
397
5.3.10 17:28

Prasklá slída na sporťáku X lander XA

Ahoj holky, v mrazech nám praskla slída (okénko) v boudě na sporťáku X landera XA. Teď jsme s tím byli v brašnářství a nechtějí nám to vyměnit. Nemáte s tím některá zkušenost? Šlo to opravit nebo reklamovat - máme záruku ještě do června. Budu ho prodávat (mám už kupce) a chtěla bych kočárek dát do pořádku. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s X-lander XA?

Přidejte zkušenost s X-lander XA
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
5.3.10 18:13

Ahoj, zkusila bych reklamaci, já reklamovala povolenou ozdobnou síťku a poslali mi novou boudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
5.3.10 23:12

Stalo se nám to samý, počkám až nasadím zase korbičku a zkusím reklamovat. Dřív jsem v tom krámu jen byla a popsala co se stalo a prodavačka mi říkala, že mi to v pohodě vymění, že se reklamace na to vztahuje, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
5.3.10 23:19

Ahoj.Mě to taky prasklo.V místě,kde se ta bouda skládá :-( Takže myslíte,že můžu zkusit reklamovat? Jo a taky jsem si s hlubokou korbou nevšimla,ale mám ulomený jeden patentek, kterým se přidělává sportovní sedačka, dá dá se to opravit?Nevíte? Je to přímo na podvozku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
6.3.10 07:40

Takže nejsme sami, počkám až se trochu oteplí, dám malou do golfek a zkusím reklamaci. Snad nám to všem uznají. Díky za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
7.3.10 22:15

Bych řekla že reklamovat se dá vše… Mi reklamaci neuznali ale v rámci záruky boudu vyměnili,takže jediný rozdíl že to nebylo vedený na 1,2,3 závady a vyměnit kočár, ale prostě novej kus s tím že teda je bez vady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
9.3.10 17:13

Takže jen pro zajímavost - v žádném brašnářství mi to opravit nechtějí. Tak jsem volala do obchodu, kde jsme kočárek kupovali a řekli mi, že to neuznají, ale opraví mi to. Tak aspoň tak, jen to budu muset zaplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
11.3.10 09:11

Hele, fakt bych zkusila napsat na ten servis babypoint… Já novou boudu platit nemusela a taky to bylo daný jako neuznaná reklamace. A stojí to jen poštovný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
13.3.10 09:28

už jsem to včera zanesla do obchodu a ti se mnou sepsali reklamaci - pošlou to na ten babypoint. Tak uvidíme. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí