Chicco Simplicity

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7182
17.2.10 21:19

Chicco Simplicity

Ahoj, holky, máte některá sporťáček Chicco Simplicity? My ho teďka koupili jako golfky, malýmu je 15 měsíců a většinou už chodíme pěšky a kombinace už je pro mě příliš těžká, takže jsem chtěla něco lehkýho na delší procházky, když se pískle unaví. Zajímalo by mě, jestli s ním máte zkušenosti i v terénu. Chodíme na prochajdy jednou stezkou, která je vysypaná drobným štěrkem, tak bych ráda věděla, na co se připravit, jestli to ten náš sporťáček zvládne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Chicco SimpliCity?

Přidejte zkušenost s Chicco SimpliCity
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1234
18.2.10 12:50

Ahoj,
měla jsem Simplicity, nedávno jsem ho prodala, ale byl dobrý.
V terénu si vedl celkem dobře, není to teda žádný supr trekový kočár, ale naše procházky po štěrku, vyšlapaných cestičkách v trávě nebo blátivé cesty zvládl v pohodě. Je mírně odpružený vepředu a vzadu.
Jediné, co nezvládal, byly nečekané výmoly na chodníku, nebo prostě najednou mezera v asfaltu a nepříjemně se zasekl. Když to nečekáš, tak je to jak najet do zdi. Ale to je spíš problém malých koleček, tedy všech golfáčů.
Jinak já jsem strašně ocenila lehounké ovládání jednou rukou a obrovský koš, do kterého se vešla pikniková deka, motorka, jídlo a ještě klidně mikiny a tak naprosto v pohodě.
No a ještě tedy pozor na jednu věc, která mi na kočárku trochu vadila, a to je posunuté těžiště, takže pozor při vyjíždění z baráku nebo z chodníku, to se kočár hodně nakloní dopředu a má tendenci se překlopit. Takže já to musela, zvlášť při vyjíždění z domu, máme tu vysoký schod, jistit nohou vzadu mezi kolečky.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
18.2.10 13:18

Tak to je super, v tom případě by měl zvládnout i naši stezku. :) Jojo, toho těžiště už jsme si všimla taky, je to nezvyk, tak snad malýho jednou nepřeklopím… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
16.3.10 14:32

radus, muzu se zeptat - ma to chicco preklapech strisku proti slunicku? Ja ho chci koupit pro 18mes synka a nevim jestli se mi pod nanoznik vyda. Ma 12kg a 86cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
21.3.10 13:03

Ahojky Meduzo, a můžu se zeptat, jestli se tomu dají polohovat nožičky? Někde jsem četla, že snad ne. To by mi asi taky hodně vadilo. Jinak taky se rozhoduji mezi Chicco simplicity a Abc Design Rookie nebo moving. A už jsem z toho rozhodování fakt šílená. Ach jo. Snad se do léta rozhodnu. Poradíte mi prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
21.3.10 17:23

nožičky polohovat u toho chicca nejdou. vlbec tam není podpěrka na nohy, prostě sedačka končí a je tam takový plastový proužek na nohy dole..

rookie a moving - myslím, že rozdíl mezi nimi je jen v počtu kol, stejníá značka = stejná kvalita, zhruba stzejně cenově. jde jen o to, co preferuješ, co do poštu kol.

nevím odkudjsi, ale pokud se tilíbí ABC desg., jeho výhradní dovzce má vzorkovou prodejnu v praze, na černém mostě, můžeš jim i napsat dotaz, pokud by tě zajímalo něco konkrétního, odpovídají,..
www.babystar.cz
na netových stránkách mají jen rookie,a le byla jsem tam 9/3 a měli všechny..

a kdyby ses tam náhodou vypravila, kousek je chicco - babyexpert..:) a kus dál babypark – ráj pro okukování kočárků :D

bylo tady pár diskuzí,
https://www.emimino.cz/…cenze-20358/
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
21.3.10 19:14

MOc děkuji, jsem z Mikulova, takže nejspíš zajedu do Brna a obkouknu to tam. A co říkáš na Baby design sprint nebo tiny? Chci prostě nějaký lehký kočárek zhruba kolem 2tis. Jestli to bude golfáč nebo sporťák, to je mi jedno, hlavně musí být lehký a polohovatelné alespoň záda. A ty by jsi mi Natašo doporučila jaký? Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
23.3.10 23:33

aha :) tak to asi do prahy ne-e .. :) v brně je babystar prý taky, ale prý mají málo zboží…

na babydesign tiny jsem ještě neslyšela křivého slova.. má polohování nohou i zad, velký koš, kvalita bude asi odpovídat ceně, ale jak říkám, není to kočár, na který bych četla nějaké negativní recenze. sama zkušenost nemám, ale raději tenhle, než chicco určitě:) babydes. sprint je už větší kočár, je to spíš ve stylu zopa fusion, je i těžší..

asi bych brala babydes. tiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
24.3.10 08:28

Moc děkuji Natašo. Asi teda půjdu do Tiny. Byla jsem v obchodě kouknout na ten Sprint a je fakt, že už je to velkej kočár. Ale byl moc pěkny. Tak ještě jednou moooooc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
24.3.10 08:33

Natašo, můžu ještě otravovat? Řekneš mi prosím svůj názor na esprit flash? Ten se mi taky moc líbí. Takže teď se rozhoduju mezi tiny a flash. Moc moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
100
26.2.14 11:01

Ja ho poridila dcerce, když ji bylo 10m, stval me tezky sportak 17kg, a bez kosiku, simply byl super, drandily jsme všude, jen teda občas ta dira v chodniku ale jinak uplne super, striska se dala krasne preklopit az na opacnou stranu, takze pohoda, mohla jsem litat za malou a ovládat i kocar, ty nohy nejdou polohovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí