Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Joolz Day?
Přidejte zkušenost s Joolz Day@MonikaO. No pokud seš z Pardubic, tak sleva je dobrá.. já jsem z Brna a nechce se mi kupovat nic přes internet.. navíc díky cenám jsem se i u našeho obchodu dostala na velice dobrou cenu a prakticky mi kočárek oproti prodejně vyjde o cca 3000 Kč levněji a plus mám ta kolečka zdarma, která stojí cca 2390 Kč. takže myslím, že super.. Navíc mi tu garantují, že kdyby náhodou došlo k reklamaci, budu mít k dispozici náhradní kočárek a do porodu mi tam kočárek s autosedačkou nechají, což je pro mě super, nemáme tu rodiče, tak bychom neměli kočárek kde mít.. Jinak na Joolz jde sedačka Maxi-Cosi nebo Cybex.. Já budu brát Maxi-Cosi.
Také jsem se rozhodovala ještě mezi Stoke a pak ještě iCandy.. - iCandy jsem zavrhla hned, moc těžká konstrukce a neměl takové vychytávky jako Joolz.. no a u Stoku, i když jsem ho moc chtěla, tak zase nemají terenní kolečka, i když teď mají novější podvozek Trailz, ale prodavačka mě upozornila, že se musí kočárky vracet, že mají vadu na podvozku.. u ostatních podvozků bylo jasně vidět, že je to kočárek tak maximálně do nákupního střediska a na hladkou silnici, což mi i sama potvrdila a to tam prodávali jen Stoke a Bugaboo. Stoke nebyl vůbec odpružený jako Joolz a vůbec celá manipulace byla obtížná, nedal se kočárek pořádně sundat k vyčištění apod.. takže celková manipulace, která proběhla na prodejně + ty špatné podvozky u takovéhoto kočárku, mě značně odradily, i když se mi Stoke líbil více než Joolz.. Budu ale objednávat Joolz ![]()
Bydlím kousek od Prahy, ale do Pardubic to mám necelou hodinku, tak si uděláme výlet. Manžel je vysoký a já taky, tak je pro nás Stokke nejlepší, že se nemusíme tak ohýbat, právě se rozmýšlíme jestli Joolz, nebo Stokke. Taky se mi líbí Mutsy. Zítra tam jedeme, tak se rozhodnu na místě. ![]()
@MonikaO. no myslím, že Joolz je srovnatelně vysoký jako Stokke.. ale jak říkám, je to spíše o tom, kam ten kočárek využiješ.. pokud budeš jezdit jen po nákupákách nebo někde na asfaltu, tak je to lepší, mně by v tomhle Stokke nevyhovoval, i když se mi líbil víc..
tak přeji šťastnou ruku při výběru ![]()
Děkuji.
Už se těším na zítra. Nejduležitější je stejně ten človíček v tom kočárku. ![]()
@MonikaO. to určitě je.. ale nebude spokojené, pokud bude ve vyhrkaném kočárku s neodpovídajícími kolečky
a pokud maminka nebude s užíváním kočárku spokojená ![]()
Já myslím, že budu spokojená se Stokke jako plno ostatních lidí, kamarádka ho má a jezdí pořád někam do přírody a je s ním moc spokojená a když vyberu Joolz, tak to je taky dobrá značka, nebo ještě mrknu na Bugaboo Bafalo, ten je úplně do terénu, ale my zase tolik do terénu nejezdíme. ![]()
@MonikaO. no pokud chceš vysoký kočárek, tak rozhodně si nekupuj Bogaboo
ten má vše co nejníž jde.. a to já tak velká nejsem a vadilo by mi to..
![]()
To ale myslíš ten Cameleonasi. Ten Bafalo je tak na stejno s Joolzem, ale mě se stejně asi nejvíc líbí Stokke.
@MonikaO.
mně se taky líbil víc
třeba když jsem se dívala po netu, tak se mi Joolz nelíbil vůbec, oslovil mě až na živi ![]()
Tak dnes jsem koukala na živo a nejvíc se mi líbí Bugaboo Buffalo Dark Khaki. ![]()
@MonikaO.
tak dobře, že sis vybrala, mně se ty Bogaboo prostě nelíbí
já dneska byla objednat Joolz ![]()
http://www.baby-centrum.cz/…22957402.jpg Joolz je pěkný, ale tenhle je taky krásný. ![]()
Nevíte jak upevnit stříšku? Vubec nedrřží a pěkně mě to štve…Děkuji za odpovědi
![]()
@Anetule u joolz? pada dozadu? to bude chtit nekde dotahnout v tech kloubech, ale tam je takovy ten nyt ![]()