Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Joolz Day?
Přidejte zkušenost s Joolz Day@evcaB Super, moc děkuju, to jsem chtěla vědět
, takže skejt dostatečně „přečuhuje“ přes konec/začátek korbičky a starší tam nemusí být zkroucený ![]()
@Skuba Přesně tak, ale musí být vytažená ta rukojeť, aby tam vznikl větší prostor, ale třeba to u vás nebude třeba, náš má sice 2,5, ale vypadá tak na 4, je vysokej ![]()
Ahojte, kdyby někdo prodával kočárek Joolz, beru ho. Potřebuji ho na leden. Předem díky za nabídky. Lenka
Zdravím,
zkuste se podívat do zdejšího bazaru - kočárek Joolz je tam v nabídce. ![]()
Monika
Díky moc!!!, už jsem s paní mluvila a asi bude náš:-)! tak díky moc!!!
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli kočárek joolz prodávaj někde v Praze v obchodě koukala jsem v kašpárku a nemaj ho tam chtěla bych jenom korbu s konstrukcí a kolik by asi stál kdybych ho chtěla jen takhle samostatný…
@Derecek Koupit zvlášť jde, podvozek stojí cca 12000 a korba 5000 a víc, záleží, jakou si vybereš. Jinak my ho objednávali přes e-shop, který má blízko našeho bydliště pobočku kvůli případným reklamacím, ale nejsem z Prahy, takže kde ho tam mají, netuším ![]()
Ahoj maminky, objednala jsem si k vyzvednutí : KOČÁREK JOOLZ DAY 2014 KOMPLETNÍ SET VČETNĚ AUTOSEDAČKY
Ma někdo tento cely set? Připadne alespoň kočárek? A jakou autosedačku jste k němu zvolily? Jste spokojené?
Potřebuji spíše na asfaltovou silnici u nas po vesnici sem tam po hliněné cestě. Připadne pokud vás napadne co pochválit či vytknout, budu velmi rada.
Děkuji ![]()
@Eny.x ahoj ja mam cely set a vse ok
autosedacku mam maxi cosi cabriofix, s kocarkem jsem mooc spokojena je uplne super, lehky, skvěle jezdí
akorat na velke nekupy moc není ![]()
@tulinka84 velký nákupy mi nevadí, to dítě vezmu do šátku a host to nějak zvládnu
a pojedu normálně s kosikem a pak to nacpu do auta.
Sedačku popravdě chci tu samou a s tou také spokojenost? ![]()
@Eny.x jj taky spokojenost, zatim si nemuzu na nic stezovat ![]()
@Eny.x Ahoj, my máme sedačku Cybex a kočárek super, neměnila bych;-)