Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Joolz Day?
Přidejte zkušenost s Joolz DayAhoj holky, jsem lehce bezradná… budu kupovat kočárek Joolz a stále se nemohu rozhodnout jestli DAY nebo GEO, na fb v joolz mania jsem ve skupině a nějaké porovnání jsem tam našla, bohužel ne pro mne úplně dostačující. Měla jste některá oba typy doma možnost vyzkoušet v terénu/ve městě/kdekoliv a porovnat? Jde mi především o jízdní vlastnosti, raději bych chtěla GEO (XL košík, větší stříška a dle mého názoru hezčí design hodnotím jako velmi pozitivně), ale zdá se mi o dost těžší a tím pádem hůře manévrovatelný - např. nadzvednutí jednou rukou na obrubník apod (zkoušela jsem pouze v obchodě je porovnávat, ale za půl hodiny si nejsem jistá, jestli je to objektivní a reálné)mi přijde o dost hůře proveditelné než s DAY - s ním mi to přišlo úplně samo. Mohu tedy touto cestou poprosit vaše názory? Byla bych moc vděčná, už nemám moc času na výběr, začátkem listopadu rodím
Děkuji MOC
Ahoj maminky, co máte zkušenosti s kočarkem Joolz Day 1. Dají se sehnat náhradní díly na Day 1 ještě? Jak jste spokojeni s kočarkem i po cca 5 letech, jestli ho máte někdo tak dlouho? Vydrží? Jaký máte názor?
Ahoj, prosím praly jste holky kosik i s těmi dřevěnými výztužemi? Přítel mě straší, že to nabobtná ale mě nejdou vyndat.
Díky
@slunce moje píše:
Ahoj maminky, co máte zkušenosti s kočarkem Joolz Day 1. Dají se sehnat náhradní díly na Day 1 ještě? Jak jste spokojeni s kočarkem i po cca 5 letech, jestli ho máte někdo tak dlouho? Vydrží? Jaký máte názor?
Joolz Day 1 máme 4 roky a je bezproblémový. Rozhodně bych ho doporučila.
Dobrý den, mám možnost koupit od kamarádky joolz day 2, kočárek se mi moc líbí, je v pěkném stavu, ale hrozně se mu vrklá hluboká korba. Konstrukce se zdá být v pohodě, jen ten díl hluboké korby se vrklá asi v tom kloubě. Dnes jsem objednala novou konstrukci na korbičku, tak doufam, že to problém vyřeší. Nevíte kolik stojí případně nová konstrukce a kde jí sehnat? Na netu jsem nic nenašla..
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám možnost koupit od kamarádky joolz day 2, kočárek se mi moc líbí, je v pěkném stavu, ale hrozně se mu vrklá hluboká korba. Konstrukce se zdá být v pohodě, jen ten díl hluboké korby se vrklá asi v tom kloubě. Dnes jsem objednala novou konstrukci na korbičku, tak doufam, že to problém vyřeší. Nevíte kolik stojí případně nová konstrukce a kde jí sehnat? Na netu jsem nic nenašla..
Dyt pisete, ze ste konstrukci objednala 🤷🏼♀️
Jinak je to starsi typ kocarku, takze jedine vse po bazarech. Oficialni prodejci uz tuhle radu asi moc nenabizi. Pridejte se na fb do nejake skupiny o Joolz, tam urcite poradi.
Dobrý den, dnes jsem dostala kocarek joolz u roku 2014. Chtěla jsem se zeptat zda na něj jde sehnat pevná přední kola
Ahoj můžu se zeptat zda ta clona bude pasovat i na joolz day 2016? Děkuji za odpověď