Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Joolz Day?
Přidejte zkušenost s Joolz DayMaxi cosi jsou dobré asi všechny, máme starší Citi, kupovanou po dvou dětech, pak po našem mladším synovi a budu ji mít i na druhého, kterého čekáme za pár dní. Pořád je super a nemám výhrady, ke kočárku už vůbec, je skvělý, lehký, snad ovladatelný a skladný. Korbičku mám jako novou, první syn byl na zimu, takže ani nevybledla.
Ahoj maminky
, chci se zeptat, máte někdo originální skate Joolz? Jak jste s ním spokojené? Nekopete do něj při chůzi nohama? Je možné zabrzdit kočár, i když je tam ten skate přidělaný? Přijde mi, že se tam s nohou nedostanu.. ![]()
A jak se vůbec jezdí s kočárkem s přidělaným skatem, třeba přes obrubník..
Děkuji za zkušenosti. Brzy to pro mě bude aktuální a řeším, jestli koupit skate original nebo Lascal. ![]()
@Skuba tak to já čekám jarnatko - takže to bude zbytek jara i léto, to mě možná trochu vybledne
a jak je to holky s tím terénem? Dá se s nim v něm jezdit?
@Skuba @neli23
@Eny.x mame barvu turttle green, sportak mi nevybledl, nevim, jak ostatni barvy. v terenu bez problemu, jsme z malyho mesta, jezdili jsme i po poli, do lesa…daji se dokoupit predni kolecka vetsi. o skejtu tajy uvazuju, budu rada za zkusenosti
@Skuba Tak paráda, my jsme totiž z vesnice, sice spíše budu chodit po menších nevyuzivanych silnicích, ale stejně
Já mam objednány ve stříbrné barvě
a ty kolečka jsou fajn, ze se daji dokoupit.
@viilete My máme skejtík Joolz a spokojenost veliká. Hlavně oceňuji, že když starší zrovna na skejtíku nestojí, tak se dá jen nohou dát nahoru a drží, nemusí se poutat na rukojeť apod. Jinak přes obrubník vyjede i sjede v pohodě a zabrzdit se kočárek dá i se stupátkem. Osobně bych šla určitě do orig. Joolz, řešila jsem to i v obchodě a pán říkal, že Joolz má silnou konstrukci a spousta stupátek na něj ani nejde přidělat a mě by teda hodně vadilo to přivazování prázdného skejtu k té rukojeti, proto jsem volila orig. A pro mě úplně největší výhoda:dá se složit do auta i s kočárkem a nemusím ho oddělávat, což při skoro denním ježdění fakt oceňuji ![]()
@Eny.x My máme taky stříbrný a myslím, že ta barva ani vyblednout nejde, to nemusíš mít strach
A je super na omývání, když se mi někde ušpiní, tak stačí utřít vlhkým hadříkem ![]()
@evcaB píše:
@Eny.x My máme taky stříbrný a myslím, že ta barva ani vyblednout nejde, to nemusíš mít strachA je super na omývání, když se mi někde ušpiní, tak stačí utřít vlhkým hadříkem
Paráda, to je taky velká výhoda ![]()
Pěkný den, spokojené uživatelky Joolz,, i já si jej chystám koupit, tak doufejme, že splní očekávání
každopádně se chci zeptat na Fusak Joolz, jak s ním zvládáte zimu? ptám se, jestli má smysl ho kupovat, nebo raději koupit jiný, teplejší..
Dále jestli je slunečník k tomu k něčemu, zvažuji, jestli koupit celou sadu, nebo některé věci prostě vynechat.. děkuji moc ![]()
Slunečník mi přijde na nic, raději kup sluneční clonu, tu použiješ i v zimě, protože má kočárek krátkou stříšku. Fusak jsem měla, do hlubokého kočárku je jedno jaký budeš mít, ale jestli ho plánuješ pak i do sporťáku, tak bych koupila originál, lépe tam bude pasovat. Joolz jsem prodávala v prosinci, malému bylo 16 měsíců a kupovali jsme nový sourozenecký kočár. Jediné před čím varuji v těch 16 měsících se mi s fusakem do sporťáku pomalu nevešel (mám srpnové dítě).
@Allbii Fusak jsem taky kupovala až do sporťáku, do hluboké korby mi přijde nepromyšlený, je dělaný na sporťák no. Slunečník je zbytečný, taky jsem radši pro tu clonu
My máme prosincového dvouleťáka a ještě před narozením druhého jsem ho tam na podzim vozila. Ale zima je něco jiného, kombinéza k tomu atd.
Děkuji moc.. my budeme mít květnovou holčičku, takže předpokládám, že v zimě budeme vozit s fusakem, ale že už tak možná v prosinci půjdeme s fusakem do sporťáku.. ![]()
On právě říká jak kdo, že se mu tam vejde, já tedy doufám, že obra mít nebudeme (oba nejsme žádní velikáni
) takže snad se mi podaří v tom 2 zimy odjet ![]()
Mně právě šlo o to, jak je kvalitní originální fusak, protože kamarádka mi doporučuje jiný, kde je malý jen v punčoškách, tak abych pak nekupovala zbytečně další ![]()
@Allbii Ahoj, já bych ještě doporučila fusak od Elodie details, máme ho taky v kočárku Joolz a pasuje jak do hluboké korby, tak do sporťáku. Rozhodovala jsem se mezi orig. Joolz a tímto a Elodie vyhrál, protože je nejen super teplý, ale i mnohem hezčí než Joolz, teda alespoň podle mě
Jinak bych taky koupila spíš clonu než slunečník ![]()