Kočárek Joolz

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Joolz Day?

Přidejte zkušenost s Joolz Day
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16837
17.12.14 08:59

.

Příspěvek upraven 24.01.17 v 09:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
17.12.14 09:09

Maxi cosi jsou dobré asi všechny, máme starší Citi, kupovanou po dvou dětech, pak po našem mladším synovi a budu ji mít i na druhého, kterého čekáme za pár dní. Pořád je super a nemám výhrady, ke kočárku už vůbec, je skvělý, lehký, snad ovladatelný a skladný. Korbičku mám jako novou, první syn byl na zimu, takže ani nevybledla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
17.12.14 18:29

Ahoj maminky :mavam:, chci se zeptat, máte někdo originální skate Joolz? Jak jste s ním spokojené? Nekopete do něj při chůzi nohama? Je možné zabrzdit kočár, i když je tam ten skate přidělaný? Přijde mi, že se tam s nohou nedostanu.. :nevim:
A jak se vůbec jezdí s kočárkem s přidělaným skatem, třeba přes obrubník..
Děkuji za zkušenosti. Brzy to pro mě bude aktuální a řeším, jestli koupit skate original nebo Lascal. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
17.12.14 19:02

@Skuba tak to já čekám jarnatko - takže to bude zbytek jara i léto, to mě možná trochu vybledne :think: a jak je to holky s tím terénem? Dá se s nim v něm jezdit? :oops: @Skuba @neli23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
17.12.14 21:20

@Eny.x mame barvu turttle green, sportak mi nevybledl, nevim, jak ostatni barvy. v terenu bez problemu, jsme z malyho mesta, jezdili jsme i po poli, do lesa…daji se dokoupit predni kolecka vetsi. o skejtu tajy uvazuju, budu rada za zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
17.12.14 23:14

@Skuba Tak paráda, my jsme totiž z vesnice, sice spíše budu chodit po menších nevyuzivanych silnicích, ale stejně :palec: Já mam objednány ve stříbrné barvě :oops: a ty kolečka jsou fajn, ze se daji dokoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
17.12.14 23:23

@viilete My máme skejtík Joolz a spokojenost veliká. Hlavně oceňuji, že když starší zrovna na skejtíku nestojí, tak se dá jen nohou dát nahoru a drží, nemusí se poutat na rukojeť apod. Jinak přes obrubník vyjede i sjede v pohodě a zabrzdit se kočárek dá i se stupátkem. Osobně bych šla určitě do orig. Joolz, řešila jsem to i v obchodě a pán říkal, že Joolz má silnou konstrukci a spousta stupátek na něj ani nejde přidělat a mě by teda hodně vadilo to přivazování prázdného skejtu k té rukojeti, proto jsem volila orig. A pro mě úplně největší výhoda:dá se složit do auta i s kočárkem a nemusím ho oddělávat, což při skoro denním ježdění fakt oceňuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
17.12.14 23:27

@Eny.x My máme taky stříbrný a myslím, že ta barva ani vyblednout nejde, to nemusíš mít strach ;) A je super na omývání, když se mi někde ušpiní, tak stačí utřít vlhkým hadříkem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
17.12.14 23:36
@evcaB píše:
@Eny.x My máme taky stříbrný a myslím, že ta barva ani vyblednout nejde, to nemusíš mít strach ;) A je super na omývání, když se mi někde ušpiní, tak stačí utřít vlhkým hadříkem ;)

Paráda, to je taky velká výhoda :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
19.12.14 17:47

.

Příspěvek upraven 24.01.17 v 09:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
2.2.15 00:04

Pěkný den, spokojené uživatelky Joolz,, i já si jej chystám koupit, tak doufejme, že splní očekávání ;) každopádně se chci zeptat na Fusak Joolz, jak s ním zvládáte zimu? ptám se, jestli má smysl ho kupovat, nebo raději koupit jiný, teplejší..
Dále jestli je slunečník k tomu k něčemu, zvažuji, jestli koupit celou sadu, nebo některé věci prostě vynechat.. děkuji moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
2.2.15 11:29

Slunečník mi přijde na nic, raději kup sluneční clonu, tu použiješ i v zimě, protože má kočárek krátkou stříšku. Fusak jsem měla, do hlubokého kočárku je jedno jaký budeš mít, ale jestli ho plánuješ pak i do sporťáku, tak bych koupila originál, lépe tam bude pasovat. Joolz jsem prodávala v prosinci, malému bylo 16 měsíců a kupovali jsme nový sourozenecký kočár. Jediné před čím varuji v těch 16 měsících se mi s fusakem do sporťáku pomalu nevešel (mám srpnové dítě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
2.2.15 12:43

@Allbii Fusak jsem taky kupovala až do sporťáku, do hluboké korby mi přijde nepromyšlený, je dělaný na sporťák no. Slunečník je zbytečný, taky jsem radši pro tu clonu :palec: My máme prosincového dvouleťáka a ještě před narozením druhého jsem ho tam na podzim vozila. Ale zima je něco jiného, kombinéza k tomu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
2.2.15 13:43

Děkuji moc.. my budeme mít květnovou holčičku, takže předpokládám, že v zimě budeme vozit s fusakem, ale že už tak možná v prosinci půjdeme s fusakem do sporťáku.. :palec:
On právě říká jak kdo, že se mu tam vejde, já tedy doufám, že obra mít nebudeme (oba nejsme žádní velikáni :mrgreen: ) takže snad se mi podaří v tom 2 zimy odjet :palec:
Mně právě šlo o to, jak je kvalitní originální fusak, protože kamarádka mi doporučuje jiný, kde je malý jen v punčoškách, tak abych pak nekupovala zbytečně další :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
2.2.15 14:19

@Allbii Ahoj, já bych ještě doporučila fusak od Elodie details, máme ho taky v kočárku Joolz a pasuje jak do hluboké korby, tak do sporťáku. Rozhodovala jsem se mezi orig. Joolz a tímto a Elodie vyhrál, protože je nejen super teplý, ale i mnohem hezčí než Joolz, teda alespoň podle mě ;) Jinak bych taky koupila spíš clonu než slunečník :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí