Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Joolz Day?
Přidejte zkušenost s Joolz DayHolky potřebovala bych poradit. Prala jste některá z vás potahy z kočárku v pračce? popřípadě, jak jste vše rozebrali
, nevím jestli to jde sundat u korbičky, zkoumala jsem to a když to kolem dokola rozepnu, tak pak stačí když vyšroubuju ty nožičky z dna a dno vyndám? Nezkoušela jsem to, tak se ptám. Děkuji za každou radu. ![]()
@verčule89 Já prala, korbička teda ne, ale sporťák celý a super, vše jde sundat, z korbičky by to mělo taky jít, odšroubuj dole ty šroubky, co drží stříšku a vysuň z toho hlíníkového „účka“, vanička by měla jít taky, si myslim. A prala jsem asi na 30° ![]()
@Skuba a co ta výztuž u sporťáku co je na zádíčkách? Nezlomila se, nebo nestalo se s tim nic? Včera jsem byla odhodlana že to dám do pračky, ale ta výztuž mě odradila.
Prala jsem už úplně všechno na 30st. šetrný program (korbu, sporťák, košík, přebalovací tašku)a bez problému, odepnula jsem zipy, vyšroubovala rám stříšky a suché to bylo během chvilky.
@verčule89 Nene, nestalo se s tím nic, taky jsem dala šetrný program a otáčky na minimum ![]()
Tak hlubokou nerozeberu, můj chlap říkal, že ten spodek je za nejtovanej či co
Joolz jsem koupila starší, tak to tak asi dříve dělali. Jinak zbytek byl v pračce a super
A ještě jednu radu bych potřebovala
Kočárek mam v barvě indigo- tmavě modrý jeans a chtěla bych poradit s jakou barvičkou to zkombinovat, aby to ladilo pro holčičku. Vnitřek je béžový, ale chtěla bych si ušít potah na tu matraci co je v korbičce a chtěla bych to zkombinovat třeba se slunečníkem. Nemáte některá nějaký nápad? Našla jsem super stránku s látkami a vůbec se nemůžu rozhodnout do jaké barvičky ladit
Děkuji ![]()
Tak kočárek je naprosto super! Nejen že vypadá krásně, je i lehounký takže s nim jezdí i 7-letá dcera přítele, ale jezdí se s nim bez problémů jednou rukou v krámě mezi regály. Můžu jen doporučit. Designový, funkční a snadně udžovatelný ![]()
@p.kyri Prosím tě, ty máš joolz Day, můžeš si rozepnout stříšku a máš tam tu síťku, nebo ta je jen u varianty Earth?
@p.kyri aha tak to je super, ja prave byla v obchode a tam meli day a striska se nedala odvetrat, tak nevim proc ![]()
Tak to nevim. Já mám model 2013 a jednoduše se zadní část látky zvedne, odkryje se síťka a je to ![]()
@outeq píše:
Prala jsem už úplně všechno na 30st. šetrný program (korbu, sporťák, košík, přebalovací tašku)a bez problému, odepnula jsem zipy, vyšroubovala rám stříšky a suché to bylo během chvilky.
Ahoj, muzu se prosím zeptat, jsem asi natvrdla
jak jsi prala tu boudicku u sportaku? Rozepnout zip, to je jasny… A jak jsi potom dostala z toho hlinikovyho rámu? Odsroubovala jsi ty vnitrni stříbrný šrouby? Takhle jsem o tom přemyslela, ale bojím se, ze uz mi to do toho rámu nepůjde zpátky nasadit. Moc dekuji za radu ![]()