Kočárek Joolz

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Joolz Day?

Přidejte zkušenost s Joolz Day
Napsat příspěvek
Velikost písma:
950
26.2.14 15:24

Holky potřebovala bych poradit. Prala jste některá z vás potahy z kočárku v pračce? popřípadě, jak jste vše rozebrali :), nevím jestli to jde sundat u korbičky, zkoumala jsem to a když to kolem dokola rozepnu, tak pak stačí když vyšroubuju ty nožičky z dna a dno vyndám? Nezkoušela jsem to, tak se ptám. Děkuji za každou radu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
27.2.14 11:23

@verčule89 Já prala, korbička teda ne, ale sporťák celý a super, vše jde sundat, z korbičky by to mělo taky jít, odšroubuj dole ty šroubky, co drží stříšku a vysuň z toho hlíníkového „účka“, vanička by měla jít taky, si myslim. A prala jsem asi na 30° :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
27.2.14 12:32

@Skuba a co ta výztuž u sporťáku co je na zádíčkách? Nezlomila se, nebo nestalo se s tim nic? Včera jsem byla odhodlana že to dám do pračky, ale ta výztuž mě odradila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.2.14 13:39

Prala jsem už úplně všechno na 30st. šetrný program (korbu, sporťák, košík, přebalovací tašku)a bez problému, odepnula jsem zipy, vyšroubovala rám stříšky a suché to bylo během chvilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
27.2.14 13:51

Super, tak se na to taky vrhnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
27.2.14 14:18

@verčule89 Nene, nestalo se s tím nic, taky jsem dala šetrný program a otáčky na minimum :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
2.3.14 19:08

Tak hlubokou nerozeberu, můj chlap říkal, že ten spodek je za nejtovanej či co :) Joolz jsem koupila starší, tak to tak asi dříve dělali. Jinak zbytek byl v pračce a super :)A ještě jednu radu bych potřebovala :andel: Kočárek mam v barvě indigo- tmavě modrý jeans a chtěla bych poradit s jakou barvičkou to zkombinovat, aby to ladilo pro holčičku. Vnitřek je béžový, ale chtěla bych si ušít potah na tu matraci co je v korbičce a chtěla bych to zkombinovat třeba se slunečníkem. Nemáte některá nějaký nápad? Našla jsem super stránku s látkami a vůbec se nemůžu rozhodnout do jaké barvičky ladit :) Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
23.3.14 18:27

Tak kočárek je naprosto super! Nejen že vypadá krásně, je i lehounký takže s nim jezdí i 7-letá dcera přítele, ale jezdí se s nim bez problémů jednou rukou v krámě mezi regály. Můžu jen doporučit. Designový, funkční a snadně udžovatelný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4319
26.3.14 10:35

@p.kyri :pankac: už se taky těším až budu prcka vozit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
26.3.14 10:47

:D máš se na co těšit :pankac: lidi se za nim otáčí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4319
31.3.14 12:50

@p.kyri Prosím tě, ty máš joolz Day, můžeš si rozepnout stříšku a máš tam tu síťku, nebo ta je jen u varianty Earth?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
31.3.14 12:54

Tulinko odvětráná tříska je i tady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4319
31.3.14 13:03

@p.kyri aha tak to je super, ja prave byla v obchode a tam meli day a striska se nedala odvetrat, tak nevim proc :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
31.3.14 13:10

Tak to nevim. Já mám model 2013 a jednoduše se zadní část látky zvedne, odkryje se síťka a je to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
10.4.14 10:49
@outeq píše:
Prala jsem už úplně všechno na 30st. šetrný program (korbu, sporťák, košík, přebalovací tašku)a bez problému, odepnula jsem zipy, vyšroubovala rám stříšky a suché to bylo během chvilky.

Ahoj, muzu se prosím zeptat, jsem asi natvrdla :lol: jak jsi prala tu boudicku u sportaku? Rozepnout zip, to je jasny… A jak jsi potom dostala z toho hlinikovyho rámu? Odsroubovala jsi ty vnitrni stříbrný šrouby? Takhle jsem o tom přemyslela, ale bojím se, ze uz mi to do toho rámu nepůjde zpátky nasadit. Moc dekuji za radu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí