Kočárek Joolz

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Joolz Day?

Přidejte zkušenost s Joolz Day
Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
28.1.14 16:26

Ano, vše co se nedalo koupit originál Joolz jsem nechala ušít…šije paní na mmb :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
28.1.14 17:31

Ahoj holky, po dlouhém hledání kočárku pro druhé miminko jsme se nakonec včera rozhodli také pro Joolz, ale chtěla jsem se zeptat, zda je lepší k němu dokoupit ty terénní kolečka, jako nebudeme jezdit nikde ve velkém terénu, ale jestli spíš nemáte zkušenost, zda jsou o tolik lepší než ty malá a také, zda mají aretaci, myslím, že u některých kočárků se ta terénní kola nedala otáčet. Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.1.14 17:45

Terénní kolečka jsou napevno. My sme je koupili, protože moji rodiče bydlí v Liberci. Ale zatím osobní zkušenosti nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
28.1.14 17:57

My je nemáme, tak nemohu posoudit, ale projeli jsme vždycky a všude úplně v pohodě…jen u nás tedy sníh nebyl, nebo úplně minimálně, takže nějaké hromady sněhu jsme neprojížděli…a aretaci jsme nikdy nepoužili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
28.1.14 18:54

Děkuji za odpovědi ;) Nejdřív ho vyzkoušíme bez těch terénních kol a kdyžtak se dokoupí později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.1.14 18:56

Taky sem to tak chtěla udělat, ale byla teď v lednu akce terénní kola a fusak k tomu zdarma, tak sem toho využila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
28.1.14 19:28

My taky terénní nemáme a se sněhem naprosto v pohodě i s malýma, u nás je tak 10 čísel, třeba na zahradě a nebyl problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.1.14 20:00

Mame kolecka do terenu a jsem spokojena. Projela i bez nich, ale kdyz jdu do pole nebo do lesa, tak jsou urcite lepsi. Nez jdu do obchodaku, tak zas „prezuju“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.1.14 21:08

Dávám odkaz, kde je diskuse přímo o kočárku JOOLZ, je tam taky dost informací.
 http://www.modrykonik.cz/group/4738/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
29.1.14 20:07

Tak jsme dnes byli okouknout joolz day v krámku a tééda dámy. Koukala jsem snad na všechny videa o kočárku a pročetla co se dalo, ale kočárek i tak předčil veškerá má očekávání. Dokonce mi ty kolečka co jsou ve předu přijdou ve skutečnosti větší, ta lehkost a manipulace :jazyk: :jazyk:. Jsem nadšená, takže tento kočárek vyhráál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
29.1.14 21:14

Super volba :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
30.1.14 15:07

@verčule89 u mě to byla láska na 1. pohled :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
1.2.14 23:21
@mičis píše:
@p.kyri nafukovali jsme jednou, kompresorem @Kasperle krásně jste to holky napsaly, je to prostě NEJ kočár, lepší jsem neměla…a teď nastala chvíle na kterou jsem se vůbec netěšila a pořád ji oddaluju, ale bohužel…budu ho prodávat, ale nechce se mi do toho, je to moje srdeční záležitost :srdce:, tak kdyby jste některá věděla o někom…aby byl v dobrých rukou :lol:

já bych se hlásila o fotečku..jestli mohu prosit… čekám ještě na velký utz..co vlastně..a jestli je vše ok…
zase jsem jedna..co rozhodili triple testama… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
1.2.14 23:51

@loreena napsala jsem vám zprávičku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
2.2.14 14:59
@mičis píše:
a teď nastala chvíle na kterou jsem se vůbec netěšila a pořád ji oddaluju, ale bohužel…budu ho prodávat, ale nechce se mi do toho, je to moje srdeční záležitost :srdce:, tak kdyby jste některá věděla o někom…aby byl v dobrých rukou :lol:
:mrgreen: :lol: úplně mě to dojalo… :-D a jako u mě… naštěstí náš čerstvej dvouleťák je lenoch lenošivá, tak si ještě s joolzem užijeme léto
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí