Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Joolz Day?
Přidejte zkušenost s Joolz DayAno, vše co se nedalo koupit originál Joolz jsem nechala ušít…šije paní na mmb ![]()
Ahoj holky, po dlouhém hledání kočárku pro druhé miminko jsme se nakonec včera rozhodli také pro Joolz, ale chtěla jsem se zeptat, zda je lepší k němu dokoupit ty terénní kolečka, jako nebudeme jezdit nikde ve velkém terénu, ale jestli spíš nemáte zkušenost, zda jsou o tolik lepší než ty malá a také, zda mají aretaci, myslím, že u některých kočárků se ta terénní kola nedala otáčet. Děkuji za odpověď.
Terénní kolečka jsou napevno. My sme je koupili, protože moji rodiče bydlí v Liberci. Ale zatím osobní zkušenosti nemám.
My je nemáme, tak nemohu posoudit, ale projeli jsme vždycky a všude úplně v pohodě…jen u nás tedy sníh nebyl, nebo úplně minimálně, takže nějaké hromady sněhu jsme neprojížděli…a aretaci jsme nikdy nepoužili
Děkuji za odpovědi
Nejdřív ho vyzkoušíme bez těch terénních kol a kdyžtak se dokoupí později.
Taky sem to tak chtěla udělat, ale byla teď v lednu akce terénní kola a fusak k tomu zdarma, tak sem toho využila ![]()
My taky terénní nemáme a se sněhem naprosto v pohodě i s malýma, u nás je tak 10 čísel, třeba na zahradě a nebyl problém
Mame kolecka do terenu a jsem spokojena. Projela i bez nich, ale kdyz jdu do pole nebo do lesa, tak jsou urcite lepsi. Nez jdu do obchodaku, tak zas „prezuju“ ![]()
Dávám odkaz, kde je diskuse přímo o kočárku JOOLZ, je tam taky dost informací.
http://www.modrykonik.cz/group/4738/
Tak jsme dnes byli okouknout joolz day v krámku a tééda dámy. Koukala jsem snad na všechny videa o kočárku a pročetla co se dalo, ale kočárek i tak předčil veškerá má očekávání. Dokonce mi ty kolečka co jsou ve předu přijdou ve skutečnosti větší, ta lehkost a manipulace
. Jsem nadšená, takže tento kočárek vyhráál ![]()
@mičis píše:
@p.kyri nafukovali jsme jednou, kompresorem @Kasperle krásně jste to holky napsaly, je to prostě NEJ kočár, lepší jsem neměla…a teď nastala chvíle na kterou jsem se vůbec netěšila a pořád ji oddaluju, ale bohužel…budu ho prodávat, ale nechce se mi do toho, je to moje srdeční záležitost, tak kdyby jste některá věděla o někom…aby byl v dobrých rukou
já bych se hlásila o fotečku..jestli mohu prosit… čekám ještě na velký utz..co vlastně..a jestli je vše ok…
zase jsem jedna..co rozhodili triple testama… ![]()
@mičis píše:
a teď nastala chvíle na kterou jsem se vůbec netěšila a pořád ji oddaluju, ale bohužel…budu ho prodávat, ale nechce se mi do toho, je to moje srdeční záležitost, tak kdyby jste některá věděla o někom…aby byl v dobrých rukou