Kočárek Joolz

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Joolz Day?

Přidejte zkušenost s Joolz Day
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
5.5.13 17:52

http://www.malvik.cz/…cni-clona-UV já chci právě tuto. Ten hadr z toho lze odepnout a slouží to i v zimě jako ochrana proti větru, jako prodloužení stříšky. Ale ta co vidím od Vás na fotce, vypadá taky dobře, že to není jen ta síťovina, ale pořádná látka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
9.5.13 16:57

Ahojte…chtěla bych se zeptat…uvažuji o koupit Joolz day kolekce 2013- trojkombinaci…termín mám listopad-prosinec, všude jsem četla, že u hluboké verze je menší problém s krátkou stříškou…co jsem zde přečetka, tak mě zaujal ten kožešinový lem, ale zajímaly by mě, reakce uživatelek zimních miminek na stříšku, když jsou tuhé mrazy nebo například sněží…moc děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
9.5.13 21:36

Tak hlavně když je tuhá zima anebo sněží tak se na každý kočár dává pláštěnka a dítě si tam nafuní a není mu zima :-) takže bych to neřešila. Taky se můžeš podívat na tu UV clonu, dávala jsem odkaz v předešlém poříspěvku, je to z pevné látky, slouží to i na zimu, proti větru, prostě prodloužení stříšky, ale já bych ve velké zimě rozhodně nechodila bez pláštěnky na kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.5.13 15:28

sporťák

Ahojte maminky, ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti se sporťáčkem Joolz. Kočárek je můj velký favorit i když jsem váhala kvůli malému košíku na věci ale i tak vyhrál. Teď spíš řeším sporťáček jestli je dostatečně prostorný. Termín mám na konci října takže si myslím že co se týče hluboké korbičky bude to dostačující a malinké mimčo tam bude mít dost místa, ale u sporťáku mě přijde že to sezení pro mimčo je dost mrňavé a nevím jak popsat ale i dost plítké :? (místo pod zadečkem mě přijde hodně malé) a celkově mě sporťák přijde takový né moc prostorný. Budu moc ráda když mě napíšete váš názor. Pořád váhám zda Joolz koupit, ale žádný jiný kočárek se mě tak nelíbí. Jen když už do toho dám ty peníze chci aby mě co nejdýl vydržel a nemusela ho pak měnit za jiný. Předem dík za vaše nazory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
12.5.13 16:05

Kamarádka co mi joolze prodala, měla malou v sporťáku ještě v roce a dvou měsících a to je mlá fakt velikej cvalík a v pohodě, jen už měla koupenej goláč tak ji přendavala do toho. Mě se hodně líbí že jde ten sporťák dát do pohodlného uplného lehu, krásně jí v tom spala. Opěrka na nohy se dá prodlužovat a z kočárku šla koncem zimy, takže v něm byla v pohodě i se zimním fusakem. A co jsem tak četla od prodejců joolzů tak to má být dokonce až do 2 let věku, ten sporťák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.5.13 12:32

Holky co mate Joolz a deticky uz ve sportaku, chtela jsem se zeptat na to za me divne zvyseni nozicek…Mam Joolze, s hlubokou korbickou jsem byla maximalne spokojene, ted je male 7 mesicu, do korbicky se stale vejde, ale uz se zveda, tak jsem zkousela sportak a prijde mi to zvyseni nozicek silene, tak divne ji trci do vzduchu :( Nemate nekdo prosim fotku s ditetem ve sportaku v uplnem lehu? Diky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
24.5.13 23:58

Foceno v den dceřiných narozenin(1 rok) za mně sporťák v současné době úplně v pohodě, jen stále častěji přemýšlím, jestli se mi tam vejde pohodlně i v zimě, s fusakem a dekou, nemáte prosím vás některá zkušenost s cca dvouletým dítětem ve sporťáčku Jooolz v zimě??
v hluboké korbě jsme byly do 8. měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.5.13 08:58

Micis - moc dekuju za fotku, mala tam vypada vic nez spokojene :-) Asi tedy jeste chvili pockam a presun do sportacku odlozim tak o mesic. Oni az malicke trosku dorostou nozicky, tak ji tak do vzduchu uz trcet nebudou :-) Taky by me zajimalo, jestli se do sportaku vejde 2 lete dite s fusakem a dekou, snad ma nejaka maminka zkusenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
25.5.13 10:50

Já bych 2 leté dítě vozila už rozhodně jen v golfkách a ne v joolzovi, vždyď to už je velké dítě a ťape i samo ne? Tedy třeba budu mluvit jinak až bude mít moje dítě 2 roky, ale teď si to tak myslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
25.5.13 16:57

@derida Ahoj,na první holčičku jsem měla Concord fusion 2010 a byla jsem maximálně spokojená :) Concord jsem pak dala ségře a na malou jsme koupili Bugaboo bee plus.. teď se na druhé mimčo rozhoduji mezi opět stejným Concordem a Bugaboo chameleon..nevím, který z nich :nevim: ale možná koupíme Easywalker duo(Sourozenecká verze) protože malé je 8 měsíců a v listopadu přibude další mimčo, dva kočárky bych nezvládala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
25.5.13 21:46

Golfáč mám, na léto a na nákupy, ale v zimě ji v něm vozit nechci…chodit už bude sama, to je jasný, ale bude jí teprve rok a půl, napsala jsem dvouleté dítě, bo jsme větší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
25.5.13 21:48

A concord fusion se mi taky moc líbí, patřil mezi mé favority, ale nakonec vyhrál Joolz :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
30.5.13 06:59

Kde levne koupit JOOLZ?

Pro sve prvni mimi jsem si vybrala JOOLZ. Uz od ledna hledam, kde ho co nejlevneji novy koupit. Zatim jsem ho nasla za 689 Eur (17,9 TCZK) v Nemecku kam obcas jezdime za nakupy (joolz day strbrny/stribrny - sportovni verze a korbicka bez tasky. Prosim napiste pokud byste o nem nekde vedeli levneji. Termin porodu se blizi uz ten nakup nemuzu moc odkladat :}.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.8.13 13:31

@tina1979 Ahoj, taky koukám, kde by se našel nejlevněji, ale zatím jsem našla jen zelený, z nové kolekce, a to za stejnou cenu jako ty, jen je včetně tašky a držáku na láhev. :) Můžu vědět, kde jste ho za tuhle cenu viděli v Německu? A jak jste vůbec nakonec pořídili? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
16.9.13 12:55

@bafijka nakonec jsme ho koupili v CR bez tasky za 19 TCZK kvuli pripadne reklamaci jsme chteli ho koupit v kamenem obchode. Jeste jsem k nemu dokupovala nastavce na autosedacku a slunecni clonu. Uz ho pouzivame zatim necely mesic a jsem moc spokojena. Mam stribrny, vcera jsem videla v parku cerveny a take se mi moc libi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí