Kočárek Joolz

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Joolz Day?

Přidejte zkušenost s Joolz Day
Napsat příspěvek
Velikost písma:
950
27.1.14 14:35

No s kočárkem budu chodit denně do školky, mam ještě dvouletou dcerku a teď koukám po kočárku. Líbí se mi ještě maxi cosi mura, ale nevím. Mého muže uchvátilo pokládání sporťáku, že se nepokládají jen zádíčka, ale pokládá se celý. První dcerce jak jsme položili u sorťáku zádíčka, hned byla vzhůru. A jak dlouho se vám dítko vešlo do sporťáku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
27.1.14 21:58

Dlouho sem hledala kočárek, který by mě okouzlil, abych po joolzu netoužila.. nenašla sem a jsem za to děsně moc ráda. Před pár dny sme si ho vyzvedli a je naprosto úžasný! Máme aj terénní kola a vypadají hodně bitelně, takže terénu a sněhu se doopravdy nebojím :) Přítel nejprve nechápal proč ho tolik potřebuji, ale teď je rád, že mi dal volnou ruku.. je tak krásný, že dostane každého. Jen bych potřebovala poradit od majitelek jak se nafukují kolečka. Musim si koupit tu pumpičku, nebo stačí zajet k benzince a dofouknout je tam, či máme doma takou tu pumpičku na kolo? Stalo se vám, že jste pumpu potřebovali na cestě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
27.1.14 22:12

@p.kyri Kolečka manžel doma nafoukal kompresorem, jezdíme více než půl roku a dofukovali jsme jen jednou když se nám zdály už měkčí, jinak po cestě nikdy. Je krásný a neobvyklý a hlavně teď jezdí všichni s bugaboo tak joolz je prostě neokoukaný, elegantní a hlavně neznám žádný kočár který by se líp ovládal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
27.1.14 22:18

@p.kyri nafukovali jsme jednou, kompresorem @Kasperle krásně jste to holky napsaly, je to prostě NEJ kočár, lepší jsem neměla…a teď nastala chvíle na kterou jsem se vůbec netěšila a pořád ji oddaluju, ale bohužel…budu ho prodávat, ale nechce se mi do toho, je to moje srdeční záležitost :srdce:, tak kdyby jste některá věděla o někom…aby byl v dobrých rukou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
28.1.14 07:46

@p.kyri Po koupi dofukoval partner kompresorem, když jsem píchla, tak jsem si zalepenou duši dofoukla pumpičkou na kolo, to už je téměř 3/4 roku a stále tvrdá, takže stačí i pumpička :mavam: Taky jsem s ním moooc spokojená a neměnila bych ani za nic ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.1.14 11:54

Holky děkuji za příspěvky :) Tak to jsem ráda, že to je takhle. Já jsem si sice kočárek pořádně prohlídla na prodejně, když jsme ho přebírali, ale na kolečka jsem nekoukala a tak máme jedno vyfouklé, doufám, že není prasklé. Jinak kasperle má úplnou pravdu.. poslední dobou kolem sebe vidim samé bugaboo a jemu podobné kočárky a nechápu.. mě ten kočár nějak nic neříká.. je to takové nůďo. Ale včera sem v nákupáku potkala paní s úžasným kočárem.. hned mě upoutal a v duchu sem si říkala- ty jo, to je ten náš, jen černej.. a taky že ano, když sem zaostřila, přesně sem věděla oč jde :D Takže možná je Bogaboo šílenství kolem nás, ale Joolz ho strčí do kapsy raz-dva a ani se nemusí moc snažit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
28.1.14 11:59

@p.kyri Můj manžel má skoro dva metry a Bugaboo je nízký a vypadal by s nám jako s kočárkem pro panenky. Ale tak každý má jiný vkus. Joolz má krásný i ten sporťáček, na ten se strašně těším :-) jakou máte barvu? já mám stříbrnou konstrukci a antracitové potahy, chtěla jsem neutrál kdyby se náhodou narodil chlapeček, ale je to Emička :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
28.1.14 12:03

Tak to je Emčina kára :-)

Krásně se nám jezdí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.1.14 12:07

My máme pískový.. zamilovala sem se do něj na 1. pohled. Chvíli jsem se bála, že bude jako čuně, ale po čtení diskuzí a pobavení se s paní na prodejně, která mi vysvětlila, jak je látka ošetřená atd., jsem do něj šla s klidem. A už se těšim, až vyrazíme.
Jj to by asi bylo vtipné :) taky mi příde B. moc nízky a velcí lidé s nim vypadají komicky :)
My čekáme chlapečka.. ještě si na něj měsíc počkám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
28.1.14 12:11

@p.kyri ten je taky krásný, jako s tou barvou jsem měla problém, mě se líbil i ten pískový i bílý i modrý i hnědý, červený, jen konstrukci jsem věděla že chci stříbrnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.1.14 12:14

Jj přesně- ta černá se mi tolik nelíbí a co se mi fakt nelíbí je stříbrná konstrukce a čárná kolečka :-O
kdyby sme nekoupili tuto, měli by jsme ten tmavě hnědý.. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
28.1.14 14:56

Holky…a mně se líbil ten modrý, riflový, chlapovi šedý, dceři kromě červeného všechny…a nakonec teda máme oranžový :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.1.14 14:58

Oranžový? Hoď sem fotku, ten neznám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
28.1.14 15:04

No…a právě proto jsme do něj šli, taky jsem ho ještě nikdy nikde neviděla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
28.1.14 15:56

Ta kožešinka je super! Tak tuhle barvu vidim úplně poprvé. Ten rukávník a kryt jste si nechali někde dělat? Super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí