Kočárek Joolz

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Joolz Day?

Přidejte zkušenost s Joolz Day
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Dolce123
9.4.13 19:54

Láska na první pohled

Jak už mnoho maminek psalo, JOOLZ byla i má láska na první pohled…jízdní vlastnosti, lehkost a skladnost zatím vítězí - kočár ještě nemám, ale uvažuji o jeho koupi. Termín mám v pol. června a řeším, zda sporták bude vhodný na zimu…Přemýšlím o variantě, že na zimu si přinejhorším pořídím jetý sporťák, který bude více krytý na zimu, nějaký pořádný teréňák a Joolz vytáhnu opět na jaro a léto. Co si myslíte o Joolzu sporťáku v zimě? :think:

• Citovat
  • Upravit
38
9.4.13 20:53

My jsme květnoví a celou zimu jsme odjezdili v hluboké korbě, takže si myslím, že sporťák ani řešit nemusíte…a i kdyby jste chtěli mimi vozit v zimě už ve sporťáku, tak úplně v pohodě…nechala jsem si ušít nánožník, rukávník, kožešinový lem a clonu a jsem strašně spokojená, jiný kočár bych nechtěla, vybrali jste dobře :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
10.4.13 09:10

Jaky kožešinový lem? Kde je upevněn? To mě zajímá. Stříška na hluboké korbě je trocha kratší, ale myslím si že když je velká zima tak na kočár nacpu pláštěnku, alebo upevním plínu před stříšku a foukat tam nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
10.4.13 09:13

Už to vidím, třeba tady je to zrovna na joolzovi http://www.mimibazar.cz/foto.php?… to je krása, to jsem ještě neviděla! Jůůůů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
10.4.13 09:50

Ano, to je on, kožešinový lem na boudičk, mám černý a vypadá to fakt luxusně…u nás to ještě nikdo nemá, tak každý obdivuje…já teda nejsem zastáncem plínek na boudě, já místo toho používám clonu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dolce123
10.4.13 10:02

nánožník

Mičis - mohu se zeptat na kontakt, kde jsi si nechala ušít nánožník?
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
38
10.4.13 12:09

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
u této paní a jsem moc spokojená, šila mi na Joolze, rukávník, nánožník a organizér

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dolce123
10.4.13 15:19

Skvělé, děkuji za tip! A clonu vám také šila paní?

• Citovat
  • Upravit
38
10.4.13 18:20

Clonu jsem koupila, zn. Teutonia
http://www.detskydum.cz/…stka-102601/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
3.5.13 12:14

Ahojky,

mám prosbičku. Nestává se Vám, že když dáte tu sluneční clonu na boudičku, tak ta jí neudrží a pořád padá celá stříška dolů…mě to upříjmně už pěkně štve. Děje se to jen mě a nebo i někomu jinému. Ta clona je hrozně těžká a ta stříška lehká, ale nečekala jsem, že to bude při skoro každé nerovnosti padat..to je mi pak na prd, že a nebo poradit, jak to nějak seřídit. Manžel už na to koukal a v těch kloubech na stříšce to nijak utáhnout nejde, aby to šlo fest…prosím poraďte mi děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
3.5.13 17:54

Teď se zeptám od věci asi- jak se tam ta clona připevňuje na tu stříšku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
3.5.13 18:09

A jakou máte clonu?? mně tam drží krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
4.5.13 09:05

Já ještě žádnou a zajímá mě jak se to tam uchytává. Jinak mám objednanou na zkoušku originál clonu Joolz, je pekelně drahá za 1000 kč a píší tam že pasuje jen na joolz day a jelikož mám kočár z 2. ruky tak nvm jaký model přesně mám. Nejde to nikam zjistit. Ale myslím že hluboká korba je day, je z r 2012, ale sporťák bude asi jiný :-/ ten je starší, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
4.5.13 20:15
@mičis píše:

Ja mam tu cernou, jak je v tom ta slunecni clona. Primo se to pricvakne na strisku kocarku a je opravdu draha, dala jsem za ni litr, ale o to nejde. Ty svorky na boudicce ji neudrzi a sklada se mi to. Tak to mam asi zrovna smulu na blbej kus :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
4.5.13 20:17
@mičis píše:

Ja mam tu cernou, jak je v tom ta slunecni clona. Primo se to pricvakne na strisku kocarku a je opravdu draha, dala jsem za ni litr, ale o to nejde. Ty svorky na boudicce ji neudrzi a sklada se mi to. Tak to mam asi zrovna smulu na blbej kus :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí