Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Joolz Day?
Přidejte zkušenost s Joolz DayNo za tu cenu je uzasny! Ja mela Bugaboo, i Cameleona i Bee a oba jsou to super kocarky, ale chci ted zmenu ![]()
Potřebovala bych info ohledně fusaku JOOLZ ONE PRIME jestli ho některá máte..moc se mi líbí, ale neobjevila jsem jestli jde stahovat kolem hlavičky..nikde tam nevidím žádné šňůrky nebo něco podobného..tak pokud ho někdo z vás má, můžete mi dát vědět??..moc děkuju.
Ten cerny kocarek bych nebrala, je to jako davat ditko do rakvicky. Ja mam stribrnej joolz se stribrnou konstrukci a je uzasny. Kdyby ses rozhodla pro ten druhy tak urco ne v cerne barve.
Dobrý den,
zakoupila jsem si sportovní kočárek Joolz a chci se zeptat jestli je normální že když se nasadí sportovní část na podvozek a se sportovní část kýve.Má tam být vůle?U hluboké korby mi to nedělá ale u té sportovní se to jako kdyby v tom kloubu kýve.
Prosím o Vaše názory. Díky
Jé! To jsem ráda, že jsem si to teď přečetla a nebudu za pár měsíců vyplašená!
Holky, prosím vás, jak „staré“ mimčo posazujete do sporťáčku? Resp. jde sportovní sedačka použít i pro ještě nesedící děcko díky tomu, že jde do lehu a není tam klasický sed? Zatím používám korbičku - chlapečkovi jsou 2 měsíce. Děkuji za odpověď!
No já píšu…
Omlouvám se za velmi zmatený dotaz a slovosled, ale snad jste pochopily… ![]()
Do sportaku se ma davat miminko od 6-7 mesice:) ja mam zase skoro 7 tydeni holcicku:)
Jaky mas joolz??? Nova kolekce earth je nadherna( ten svetle zelenej s drevenou ruckou:))
Janichka píše:
Jj, mam to taky tak!! Ma to tak byt!!
Fakt jo? Mě se zdá že se to v tom kloubu u sportovní verze ale kýve docela hodně…není to jen mírně…mže to dělat třeba i 3 až 5 cm. A u toho hlubokého se v tom kloubu nic nekýve.
Taky se ti to kýve docela hodně?Děkuju moc za odpověd Lucka
Luci: ja kyve, je to asi kvuli odpruzeni, korba by se nemela hybat ale u sportaku je to zadouci!
No prosím tě, Jani!!
Tak to je holčička mladší ani ne o 14 dnů - Natymu v út bylo 8 týdnů!
Mám pískovou barvu. A vím, že do sporťáčku, až bude sám sedět… jen jsem někde četla, že tady by mohl už i dřív. Tak to víš, nemůžu se dočkat, až zkusíme i sporťák, zatím jsem ho ještě ani neskládala
A můžu se zeptat - máš ještě nějaký jiný kočárek k Joolzu?
Jinak já jsem zatím maximálně spokojená - je netypický a ne tak běžný, takže budí lehkou pozornost a dost maminek se vyptává… ![]()
niky: muze i driv, nektere deti sedi až v 7-8 mesíci a do sportáku muzou už v sesti:D ja ji tam dam v tech sesti. to bude akorat zacátek léta
. Mám jenom tenhle kocarek ale řikala jsem si že jak bude mit tak rok, tak jeste koupim nejake obycejné lehke golfky do auta:) na co dva kocary? vyhozene peníze? Pak bude stejne chodit a utece to jako voda:)
joolz je moc krasny kocarek:) korbička jeste nebudi tolik pozornosti ale ten sportáček bude ![]()
jeste přemyšlím nad nakupní taškou, je to taková sítka ke sportáku přímo na joolz ale je to pekne předražene (700) ale joolz má žalostně malej košík dole:( navic se zen spodní koš pěkně blbě zapína na ty cvoky:( jinak jsem taky spokojená, jen ty přední kolečka mohly být o malinko vetší, v troše sněhu se to tam nakupi a nejezdí a sem tam se tím snehem seknou.
No na golfky taky koukám - myslím, že Nuny vyloženě potřebuju
(ačkoli tedy musím Joolz vychválit - ten podvozek je celkem lehký a navíc se výborně skládá, že?). Další kočárek jsem přemýšlela nějaký terénnější (líbí se mi od BebeConfot High Trek). Ale jak píšeš, jestli to na těch pár měsíců nejsou vyhozené peníze…
Jinak co se týče nákupní síťky - já na nákupy jezdím autem, tak o té ani neuvažuju
Spíš jsem teď řešila držák na lahev, ale nakonec jsem objednala organizér Buggy Buddy od Sunshine Kids (na „kafíčko s sebou“
).
A prosím tě, Jani, když už zmiňuješ košík dole - při skládání ho na podvozku necháváš? Mně to s ním složit nešlo, tak ho mám odepnutý… ![]()
Jo a kolečka versus sníh - tak zatím tedy zkušenost nemám…
Ahojky,
můžu mít ještě na dotaz na fusak od Joolzu? Jestli ho někdo máte a jak jste sním spokojené? Je opravdu do velkých mrazů do sportáku? A nebo máte nějaký jiný fusak.
Díky za odpověd. Lucka