Kočárek Joolz

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Joolz Day?

Přidejte zkušenost s Joolz Day
Napsat příspěvek
Velikost písma:
208
4.5.11 11:28
ja jsem take z Prahy a mam stribrny JOOLZ. Bydlim na Chodove, jestli budes chtit muzeme se sejit a muzes si ho vyzkouset. :-)
Peggy3 píše:
Ahojky ja se take nemužu rozhodnout mezi Joozl/Quinni
Ted když kočarek vybíram..jdu po ulici a koukam po skoro každem kočarku co kolem mě projede(bydlim v Praze,a že jich tu jezdí hodně :mrgreen: )Joozl moc nevidám,ale u quinnyho jsem si všimla,ze se zadrhava to předni kolečko(Buzz 3)tak nevím.. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
4.5.11 12:00

Ahoj Luckar77 :-)
A ty jseš s ním spokojena?A třeba když jedeš například v centru po kostkach,drnca to moc?toho se docela bojím..ja bydlím pravě v centru a bojím se aby mimi nebylo uplně vydrncany :mrgreen: Jinak ja ted ještě pracuju,jsem teprve v 18tt,ale až budu doma a nebudu makat,tak klidně můžem zajit někam na kafčo a ja bych omrkla ten tvůj kočarek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
4.5.11 16:33
Ahoj, právě proto, že maminy píší, že u quinny se to přední kolečko zadrhává, je lepší koupit to terenní kolečko, což není problém. Ale fakt vybírám mezi Joolz a Quinny. Který se líbí víc tobě? Má některý z nich někdo u tebe v okolí?
Peggy3 píše:
Ahojky ja se take nemužu rozhodnout mezi Joozl/Quinni
Ted když kočarek vybíram..jdu po ulici a koukam po skoro každem kočarku co kolem mě projede(bydlim v Praze,a že jich tu jezdí hodně :mrgreen: )Joozl moc nevidám,ale u quinnyho jsem si všimla,ze se zadrhava to předni kolečko(Buzz 3)tak nevím.. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
4.5.11 20:47

Ja jsem prave hodne spokojena. Da se pekne slozit - je to desne jednoduche a je lehouckej. :-) Vejde se i pekne do kufru auta. Ja ho zkousela i v lese - a spokojenost. (samozrejme jsem s nim nebrazdila lesni cesticky - na to opravdu neni)paaa

Peggy3 píše:
Ahoj Luckar77 :-)
A ty jseš s ním spokojena?A třeba když jedeš například v centru po kostkach,drnca to moc?toho se docela bojím..ja bydlím pravě v centru a bojím se aby mimi nebylo uplně vydrncany :mrgreen: Jinak ja ted ještě pracuju,jsem teprve v 18tt,ale až budu doma a nebudu makat,tak klidně můžem zajit někam na kafčo a ja bych omrkla ten tvůj kočarek :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
4.5.11 22:29

Zlatuna: Ahojky,no pravě já jsem slyšela,že u toho Buzze se dá koupit to kolečko,ale pry se nedá používat pořad..trochu to nechapu :nevim: ..Buzze měla moje kamarádka,ale musela ho vyměnit..protože její malej byl trošku cvalíček :-D ale na tu chvilku co sním jezdila prý byla spokojená :lol: ..pak ho ma jeste jedna znama,a te taky vyhovuje,ale jeji holčička je drobounka..
Ale jak píše Luckar77..docela dost mě navnadila její spokojenost,takže u mě asi vítězí Joozl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
5.5.11 07:43
U mě taky Joolz :lol: :lol:
Peggy3 píše:
Zlatuna: Ahojky,no pravě já jsem slyšela,že u toho Buzze se dá koupit to kolečko,ale pry se nedá používat pořad..trochu to nechapu :nevim: ..Buzze měla moje kamarádka,ale musela ho vyměnit..protože její malej byl trošku cvalíček :-D ale na tu chvilku co sním jezdila prý byla spokojená :lol: ..pak ho ma jeste jedna znama,a te taky vyhovuje,ale jeji holčička je drobounka..
Ale jak píše Luckar77..docela dost mě navnadila její spokojenost,takže u mě asi vítězí Joozl :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
5.5.11 10:34

Luckar77:Ahoj ,můžu se tě ještě zeptat na ten fusak?Vleze se pouze do hlubokeho kočarku?nebo se pak da použít i do sportaku když už je dítě větší? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
5.5.11 10:36
zlatuna píše:

UŽ MÁŠ VYBRANOU BARVU? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bio
2
5.5.11 11:07

fusak se da pouzit i do sportaku, kdyz je dite vetsi, v podstate je to kocarek tak do tri let, dokud dite nechce uz chodit samo nahrazuje to golfovy hole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
5.5.11 12:44

Pokud budu volit JOOLZ tak u mě určitě ten stříbrný, ten je fakt nádherný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
5.5.11 14:09
No, určitě se mi líbí stříbrná konstrukce, než ta černá :think: a líbí se mi stříbrný, černý, bílý - a to je asi nepraktický, hned se zamaže. A tobě? a chceš nový?
Peggy3 píše:
zlatuna píše:
UŽ MÁŠ VYBRANOU BARVU? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
5.5.11 14:11
Dobrá barvička :lol: Vozí se v něm Editka Vojtková, dcerka Romana a Terezy Vojtkových :lol:
Tedys píše:
Pokud budu volit JOOLZ tak u mě určitě ten stříbrný, ten je fakt nádherný :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
6.5.11 23:20

Zlatuna: :lol: ja bych asi chtěla ten černy se stříbrnou konstrukcí..nebo se mi líbí i ta písková barva..ale to bych musela videt naživo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
6.5.11 23:22

bio: díky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bnyb
10.5.11 14:35

Joolz je do terenu

Mame Joolz od zari 2009, a projeli jsme s nim polem, lesem ve meste. Korbu jsme pouzivali do 8 mesicu, dokavad se nase holcicka nezacala drapat ven. Doporucuji v terenu zaaretovat predni kola.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4