Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Joolz Day?
Přidejte zkušenost s Joolz DayPeggy3 píše:
Ahojky ja se take nemužu rozhodnout mezi Joozl/Quinni
Ted když kočarek vybíram..jdu po ulici a koukam po skoro každem kočarku co kolem mě projede(bydlim v Praze,a že jich tu jezdí hodně)Joozl moc nevidám,ale u quinnyho jsem si všimla,ze se zadrhava to předni kolečko(Buzz 3)tak nevím..
Ahoj Luckar77 ![]()
A ty jseš s ním spokojena?A třeba když jedeš například v centru po kostkach,drnca to moc?toho se docela bojím..ja bydlím pravě v centru a bojím se aby mimi nebylo uplně vydrncany
Jinak ja ted ještě pracuju,jsem teprve v 18tt,ale až budu doma a nebudu makat,tak klidně můžem zajit někam na kafčo a ja bych omrkla ten tvůj kočarek ![]()
Peggy3 píše:
Ahojky ja se take nemužu rozhodnout mezi Joozl/Quinni
Ted když kočarek vybíram..jdu po ulici a koukam po skoro každem kočarku co kolem mě projede(bydlim v Praze,a že jich tu jezdí hodně)Joozl moc nevidám,ale u quinnyho jsem si všimla,ze se zadrhava to předni kolečko(Buzz 3)tak nevím..
Ja jsem prave hodne spokojena. Da se pekne slozit - je to desne jednoduche a je lehouckej.
Vejde se i pekne do kufru auta. Ja ho zkousela i v lese - a spokojenost. (samozrejme jsem s nim nebrazdila lesni cesticky - na to opravdu neni)paaa
Peggy3 píše:
Ahoj Luckar77
A ty jseš s ním spokojena?A třeba když jedeš například v centru po kostkach,drnca to moc?toho se docela bojím..ja bydlím pravě v centru a bojím se aby mimi nebylo uplně vydrncanyJinak ja ted ještě pracuju,jsem teprve v 18tt,ale až budu doma a nebudu makat,tak klidně můžem zajit někam na kafčo a ja bych omrkla ten tvůj kočarek
Zlatuna: Ahojky,no pravě já jsem slyšela,že u toho Buzze se dá koupit to kolečko,ale pry se nedá používat pořad..trochu to nechapu
..Buzze měla moje kamarádka,ale musela ho vyměnit..protože její malej byl trošku cvalíček
ale na tu chvilku co sním jezdila prý byla spokojená
..pak ho ma jeste jedna znama,a te taky vyhovuje,ale jeji holčička je drobounka..
Ale jak píše Luckar77..docela dost mě navnadila její spokojenost,takže u mě asi vítězí Joozl ![]()
Peggy3 píše:
Zlatuna: Ahojky,no pravě já jsem slyšela,že u toho Buzze se dá koupit to kolečko,ale pry se nedá používat pořad..trochu to nechapu..Buzze měla moje kamarádka,ale musela ho vyměnit..protože její malej byl trošku cvalíček
ale na tu chvilku co sním jezdila prý byla spokojená
..pak ho ma jeste jedna znama,a te taky vyhovuje,ale jeji holčička je drobounka..
Ale jak píše Luckar77..docela dost mě navnadila její spokojenost,takže u mě asi vítězí Joozl
Luckar77:Ahoj ,můžu se tě ještě zeptat na ten fusak?Vleze se pouze do hlubokeho kočarku?nebo se pak da použít i do sportaku když už je dítě větší? ![]()
fusak se da pouzit i do sportaku, kdyz je dite vetsi, v podstate je to kocarek tak do tri let, dokud dite nechce uz chodit samo nahrazuje to golfovy hole
Pokud budu volit JOOLZ tak u mě určitě ten stříbrný, ten je fakt nádherný ![]()
Peggy3 píše:zlatuna píše:
U mě taky Joolz![]()
UŽ MÁŠ VYBRANOU BARVU?
Tedys píše:
Pokud budu volit JOOLZ tak u mě určitě ten stříbrný, ten je fakt nádherný
Zlatuna:
ja bych asi chtěla ten černy se stříbrnou konstrukcí..nebo se mi líbí i ta písková barva..ale to bych musela videt naživo ![]()
Mame Joolz od zari 2009, a projeli jsme s nim polem, lesem ve meste. Korbu jsme pouzivali do 8 mesicu, dokavad se nase holcicka nezacala drapat ven. Doporucuji v terenu zaaretovat predni kola.