Kočárek Joolz

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Joolz Day?

Přidejte zkušenost s Joolz Day
Napsat příspěvek
Velikost písma:
485
16.9.13 12:57

Já mám Joolz atracitový se stříbrnou konstrukcí, jezdím 2 měsíce a jsem nadšená, jezdí se s ním skvěle a Emička v něm hezky spinká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
29.9.13 21:00

Ahoj, my máme Joolz Day Edice země, barva Turtle a jsme maximálně spokojeni všichni :potlesk: Chtěla jsem se jen zeptat, máme některá fotku originálního fusaku ve sportovní verzi? Díky :mavam: http://www.malvik.cz/…a-edice-zeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
30.9.13 09:24

Holky a ten kožešinkový lem se dá na hlubokou korbičku pořídit kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
30.9.13 12:47

@Skuba @Kasperle šije je paní na mmb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
30.9.13 17:14

@mičis Ahoj, díky za foto, na tenhle jsem taky koukala, ale chci koupit ten, na který jsem dávala odkaz a potřebovala bych reálné foto s mimčem v kočárku, jde mi o délku, zda sahá až na poslední úroveň nožiček, jestli se tam vejde i třeba dvouleté mimčo. Kočárek je dělaný do 3let, tak by snad mělo, ne? Nemáte některá? Fotku jsem našla, ale bez mimča a fusak byl dlouhý právě až do té nejdelší úrovně. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
30.9.13 18:01

Máte prosím nějaký odkaz nebo kontakt na tu paní na mmb? a vy to od ní máte? jak a čím to drží na kočárku a kolik to stálo? Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
8.10.13 10:37

V kolika mesicich jste mimco presunuli do sportaku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
8.10.13 12:41

@Kasperle já jsem ji kupovala na mmb od paní pod přezdívkou Natydom, je to rok, už nevím kolik stála…
@neli23 v devíti měsících šla do sporťáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2502
8.10.13 17:40

@neli23 My v 6-ti měsících

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
29.10.13 17:02

Maminky neměla by jste některá zájem o tento super kočárek. Pro více info mě neváhejte kontaktovat na emailu: szelvicka@gmail.com a nebo telefonu 774647058
PC byla 26.385Kč + doplňky 3190Kč
Raději osobní odběr, nevím, jak bych to všechno poslala…je toho opravdu hodně
LIMITOVANÁ EDICE JOOLZ NAUTIC + XL VÝBAVA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kanuni
19.11.13 20:19

Pořídili jsme JOOLZ kolekci Studio GRIS - tedy šedivý, s prošívanými madly. V lednu se nám narodí mimčo, tak jsem zvědavá jak budeme spokojeni, pro zatím jsme ho jen vyndali z krabice složili a zase rozložili. Ale do kočárku JOOLZ jsem se zamilovala hned a pak podruhé když jsem ho viděla na prodejně. Chtěla jsem barvu vínovou -LOBSTER, ale ta bude až v lednu 2014, víc by se ta barva hodila pro holčičku, pak jsme chtěli barvu TURTLE GREEN, ta byla opravdu moc hezká, tu šedivou jsme ve skutečnosti neviděli, oni prodejci moc barev vystavených nemají a tahle měla do ČR teprve přijít. Jinak jsme kupovali přes webový obchod, komplet-ale opravdu komplet včetně autosedačky MAXI-COSI CABRIOFIX 2014- jsme pořídli za 31 000,–(a to byla ještě akce, jinak by byl asi za 34000,–).Je to tedy vysoká cena, ale snad opravdu budeme spokojeni.

• Citovat
  • Upravit
485
20.11.13 12:21

Já už jezdím 4 měsíce a jsem naprosto spokojená, je úžasný, lehký, snadno ovladatelný, procházky jsou příjemné a já z nich nejsem unavená i když jezdíme 3-4 hodiny po venku. Pro mě je to ten nejlepší kočárek. Už se těším na jaro na sporťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kanuni
20.11.13 12:24

Kasperle: a jakou barvičku jste pořídili? my chtěli tu Turtle green, protože jsme ji viděli v obchodě a moc se nám líbila a ještě i ta hnědá-Monkey Maroon, ale ta khaki mi přišla trochu víc světlejší třeba na léto. Jenže tu Turtle neměli skladem a dodání by byl zase ještě měsíc a na to jsem nechtěla spoléhat. Všude uvádí jak to mají skladem a ve finále je pak problém s dodáním barvy. Ta šedivá je moc hezká, ale zase není nijak zvláštní, řekla bych že na obrázku vypadá líp než ve skutečnosti.

• Citovat
  • Upravit
Kanuni
20.11.13 12:28

Jinak máme přímo tento, jen tu autosedačku jsme nechtěli do bíla, lze si zvolit v tomto obchodě jakoukoliv barvu k setu, takže máme hnědou a je nádherná…chtěla jsem růžovou nebo červenou, ale to by se k tomu podvozku(košík šedivý) a hnědýmu madlu moc nehodilo…
 http://www.detske-kocarky.cz/…arek-p-10214

• Citovat
  • Upravit
2502
20.11.13 17:12
@Kanuni píše:
Kasperle: a jakou barvičku jste pořídili? my chtěli tu Turtle green, protože jsme ji viděli v obchodě a moc se nám líbila a ještě i ta hnědá-Monkey Maroon, ale ta khaki mi přišla trochu víc světlejší třeba na léto. Jenže tu Turtle neměli skladem a dodání by byl zase ještě měsíc a na to jsem nechtěla spoléhat. Všude uvádí jak to mají skladem a ve finále je pak problém s dodáním barvy. Ta šedivá je moc hezká, ale zase není nijak zvláštní, řekla bych že na obrázku vypadá líp než ve skutečnosti.

My máme Turle green - edice země, je perfektní, máme ho rok a naprostá spokojenost. Projeli jsme zatím všude - lesy, pole, atd., teď jsme dokupovali ještě originál fusak, kupovali jsme v Malvíku. Autosedačku máme Maxi cosi. Zatím jsem nenašla nic, co by mi vadilo, snad jen menší košík :nevim:, ale ten stejně moc nevyužívam. Sporťák je taky luxus, malej je spokojenej a to je hlavní. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí