Kočárek Joolz

Máte zkušenost s Joolz Day?

Přidejte zkušenost s Joolz Day
Napsat příspěvek
Velikost písma:
38
3.2.14 17:58

@Nik77 jééé, to jste teda dobří, nám budou dva v létě, ale už máme kočárek jiný, zdá se mi v Joolzu moc narvaná, ikdyž…až budeme bez fusaku, bez bundy…možná si ještě taky pojezdíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
4.2.14 09:20

@mičis fakt?! 8o :) no na takové to popojíždění (a klidné nakupování) mám v autě Nunu. Akorát jak je teď fakt zima, tak jsem vzala Joolz (je vyšší) a musím říct, že tam byl v tom fusaku a zimních věcech tipťop zabambušenej, ale jako vešel se! :-) A byl spokojený ;) Tak držím pěsti, ať vám to v létě taky klapne! 8) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
4.2.14 09:32

@Nik77 nunu jsme měli v roce, tu už jsem prodala dávno, zdála se mi taky malá, my teda máme 14 kg a fakt potřebujeme megakočár, chci ho mít ještě na příští zimu, proto už bych byla ochotná joolze prodat, ať tady nemáme překočárkováno, ale pořád se nemůžu rozhodnout, je to náš miláček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
4.2.14 13:47

No tybláho! Koukám, stejný vkus na kočárky! :-) Jak jsem psala, naprosto rozumím :D Navíc, netuctovka a zvládne ledacos. A ze zvědavosti - jaký teď budete pořizovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
4.2.14 14:17

@Nik77 měla jsem ještě cossato supa, ten byl krásný jako modní doplněk, ale jinak k ničemu, prodala jsem ho po pár procházkách, sice se za náma každý otáčel, ale to je tak včechno, nadřela jsem se s ním a dceři se v něm nesedělo pohodlně…mám teď RED CASTLE, boží kočár, sice těžší neš Joolz(ten se prostě nedá s ničím srovnávat) ale toho místa co tam je!!! malá je v něm ve fusaku a v dece a má plno místa ještě…velký nákupní koš…koupila jsem použitý, bo jsem už nechtěla investovat do dalšího nového (a opět drahého) kočárku a je skvělý, vytunila jsem si ho doplňky PINKIE a jsem spokojená a dcera taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
13.2.14 14:06

Holky mám dotaz pro milovnice joolz kočárku. Máte na jaro do sporťáku nějakou vložku a nánožník? Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.14 09:14

Zdravím, scháním Joolz nejlépe v hnědé, malý se má narodit koncem dubna, tak kdyby jste se někdo rozhodl kočárek prodat, měla bych vážný zájem :) A jak tady tak pročítám diskuze, mohu pro klid duše slíbit to nejlepší zacházení s vaším kočárkem :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
14.2.14 10:07

@mičis 8o to cossato mi uplně uniklo - vypadá fakt parádně :) ale tak jak to čtu, tak „naštěstí“… :-)

@Kasperle já ne. Malý šel prvně do sporťáku předloni v květnu (necelých 6m) a to už bylo hezky. No a jak začala zima, dala jsem jen fusak a bylo. Ten Joolz fusak je i tak uzpůsobený… A když nesněžilo, nepršelo, tak jsem dala i jiný.

@Martina Gabrielová… že by @mičis? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
14.2.14 15:23

Ahoj, taky se mi zalibil tenhle kocarek.. Ale teda, je to fakt palka.. tak premyslim o koupi jiz pouziteho - bohuzel, nabidka prodeje je dost mala :( Kdyby se nektera rozhodla kocarek prodat, budu rada, kdyz se ozvete.
Termin mam az v kvetnu, tak bych to do konce dubna chtela mit vyreseny.
Jo, co si myslite o tom, koupit jiz pouzity kocarek? Porad vaham, jestli je pro me dulezitejsi cena nebo novota :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
15.2.14 14:49

@Marlynka Ahojky, já mám teda nový, ale asi bych radši měla použitý (ale v dobrém stavu) joolz, než třeba nový dorjan. Použitý nejlépe najít někde na netu a kouknout na něho naživo, je to kvalitní věc a když se majitelé o něj hezky starají, tak po jednom dítěti bude TOP STAV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
15.2.14 21:23

Jen dávat pozor ať nenaletíte. My jsme chtěli koupit použitý Joolz přes internet, používaný půl roku na střídačku s jiným kočárkem, takže v super stavu. Pani chtěla peníze předem, protože neměla dobré zkušenosti s posláním na dobírku a my to k ní měli 400 km. Peníze jsme poslali a nemáme ani kočárek a ani peníze. Takže dávat si pozor při koupi použitého kočárku přes net :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
15.2.14 23:33
@Marlynka píše:
Ahoj, taky se mi zalibil tenhle kocarek.. Ale teda, je to fakt palka.. tak premyslim o koupi jiz pouziteho - bohuzel, nabidka prodeje je dost mala :( Kdyby se nektera rozhodla kocarek prodat, budu rada, kdyz se ozvete.
Termin mam az v kvetnu, tak bych to do konce dubna chtela mit vyreseny.
Jo, co si myslite o tom, koupit jiz pouzity kocarek? Porad vaham, jestli je pro me dulezitejsi cena nebo novota :think:

raději vysněný použitý
než nový cenově dostupný…
ani u prvního jsem neměla nový a nelituji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4320
19.2.14 14:03

Ahoj holky, taky mám vybraný kočárek Joolz, a chtěla jsem se zeptat, jak dlouho jste vlastně používali ten sporťák, do kolika let? Přijde mi celkem malinký, tak jen doufám, že aspoň ty dva roky kočár používat budu, za ty peníze :) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16837
23.2.14 07:26

@tulinka84 do dvou let urcite :), vleze se tam i moje 3 leta dcera ale tu uz samozrejme nevozim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
24.2.14 18:59

Holky, máte někdo na kočárku tu nákupní síťovku? Je to vůbec k něčemu dobré? Nepřevažuje se pak kočár? Potřebuju něco na občasný větší nákup, ale přece jen 900,– za síťovku mi přijde celkem dost.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí