Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj holky. Prosim poradte. Mam vyhlednuty sportak chicco simplicity a zopu fusion. Jake mate s nimi vzkusenosti? Me na zope vadi ze nema okynko v boudicce. A chci se zeptat - ma ten chicco preklapeci strisku? Moc diky za odpovedi
Máte zkušenost s Chicco SimpliCity?
Přidejte zkušenost s Chicco SimpliCityAHoj,
já teda o víkendu koupila Baby Design Sprint. je úplně stejný jako Zoopa ale levnější a má lepší boudičku. Jsem naprosto nadšená. jediná chybka je že je v košíku tyčka, ale to je jen o tom, že musíš nákup vyskládat ![]()
Ahoj mě na zopě opravdu vadila jen jedna jediná věc, ale zásadně… a to právě chybějící okénko v boudiče, přes léto to nevadilo jezdili jsme bez boudičky jen se slunečníkem, ale jiná roční období jsem zoufala.
peto, a jakej typ slunecniku k tomu pasuje? Ja prave nevim jestli mi tam nebude vadit ta tycka v kosiku
ADA76 píše:
AHoj,
já teda o víkendu koupila Baby Design Sprint. je úplně stejný jako Zoopa ale levnější a má lepší boudičku. Jsem naprosto nadšená. jediná chybka je že je v košíku tyčka, ale to je jen o tom, že musíš nákup vyskládat
Ahoj. Mám dotaz k opěrátku. Zdálo se mi krátké, navíc ten lem kolem - dá se schovat, jak v něm děcko pasuje?
Díky.
to chicco nemá polohovací nožičky, resp. nemá žádnou nožní opěrku ![]()
Ahoj, chicco simplicity jsem testovala s dítkem 20m přímo v obchodě. Neměl polohovací nožičky a měl krátkou opěrku zad. Nakonec jsem vybrala baby desing mini. Dítko už dost chodí,takže to máme jen když je potřeba rychle se někam dopravit (k doktorce, návštěvu, město).