Chicco simplicity nebo zopa fusion

830
16.3.10 10:57

chicco simplicity nebo zopa fusion

ahoj holky. Prosim poradte. Mam vyhlednuty sportak chicco simplicity a zopu fusion. Jake mate s nimi vzkusenosti? Me na zope vadi ze nema okynko v boudicce. A chci se zeptat - ma ten chicco preklapeci strisku? Moc diky za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Chicco SimpliCity?

Přidejte zkušenost s Chicco SimpliCity
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9645
16.3.10 11:25

AHoj,
já teda o víkendu koupila Baby Design Sprint. je úplně stejný jako Zoopa ale levnější a má lepší boudičku. Jsem naprosto nadšená. jediná chybka je že je v košíku tyčka, ale to je jen o tom, že musíš nákup vyskládat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
16.3.10 13:51

Ahoj mě na zopě opravdu vadila jen jedna jediná věc, ale zásadně… a to právě chybějící okénko v boudiče, přes léto to nevadilo jezdili jsme bez boudičky jen se slunečníkem, ale jiná roční období jsem zoufala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
16.3.10 14:40

peto, a jakej typ slunecniku k tomu pasuje? Ja prave nevim jestli mi tam nebude vadit ta tycka v kosiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
1.5.10 13:34
ADA76 píše:
AHoj,
já teda o víkendu koupila Baby Design Sprint. je úplně stejný jako Zoopa ale levnější a má lepší boudičku. Jsem naprosto nadšená. jediná chybka je že je v košíku tyčka, ale to je jen o tom, že musíš nákup vyskládat :)

Ahoj. Mám dotaz k opěrátku. Zdálo se mi krátké, navíc ten lem kolem - dá se schovat, jak v něm děcko pasuje?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
2.5.10 21:16

to chicco nemá polohovací nožičky, resp. nemá žádnou nožní opěrku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
3.5.10 21:48

Ahoj, chicco simplicity jsem testovala s dítkem 20m přímo v obchodě. Neměl polohovací nožičky a měl krátkou opěrku zad. Nakonec jsem vybrala baby desing mini. Dítko už dost chodí,takže to máme jen když je potřeba rychle se někam dopravit (k doktorce, návštěvu, město).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí