Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím, otevírám téma protože jsem tu podobné nenašla. Viděli jsme kočárek na živo a mooc se nám líbil
máte jej už někdo?
Postřehy, plusy i mínusy vítány
díky za příspěvky ![]()
Super golfky???? zvládl písek na dovolené, výborná manipulace!????
Příspěvek upraven 29.03.18 v 00:34
Holky radim nekupovat, jsem z nej strasne zklamana… mame ho pul roku a davam pryc. Nepatri mezi nejlevnejsi a nic nevydrzi. Na prvni pohled vypada dobre, polohovaci nozicky, zada, sklopna striska k madlu, spojena rukojet, to vse super. ALE ma strasne maly kosik, coz by zas tak nevadilo. Po 2 mesicich z nej odlitaly nejty a kocar se skoro rozpadl, takze prvni reklamace. a ted je to tak 14 dni nam upadli obe zadni kolecka!!! Takze za me jedno velke zklamani. Mame ho od 4/2014
Hm, já jsem to tak nějak předpokládala a nepořídila ho
máme Newbuddy Fortunu 2014 ale taky nic moc
ale zase za ty peníze mě to tak netrápí ![]()
@Anonymní píše:
Lola34 fortuna je od babypointu
Jistě že je
ale Babypoint Fortuna a Newbuddy Fortuna jsou dva různé kočáry i když je to jeden výrobce ![]()
Ahoj holky je vas vice, co mate skusenost s golfacem babypoint lotus?
Ahoj všem, diskuze starší ale třeba někomu pomůže.
My máme Lotus a za mě ok. Malej v něm vydržel asi rok a půl, a je jako novéj
sice po kamenné cestě jede trošku ztuha(myslím pražské starověké cesty
) ale je neskutečně stabilní, i na kopci stojí bez zabrzdeni, taktéž v MHD jen tak nespadne když řidič prudce zabrzdi.. Za nás je ok
![]()
Obnovuji diskusi, i když se jedná již o starší typ kočárku…Prosím ještě někdo nějaké zkušenosti?
Děkuji.
@renat2 píše:
Obnovuji diskusi, i když se jedná již o starší typ kočárku…Prosím ještě někdo nějaké zkušenosti?
Děkuji.
byla jsem moc spokojená, sklápěcí boudička byla skvělá, nánožník na podzim a v zimě taky, průduchy na kočárku nám vyhovovali, jediné co, tak malý košík a cestu lesem s velkými kořeny nedával ![]()